"Улица Милан Павков"?!

Ово је предлог, идеја заменика градоначелника Београда Горана Весића, који је био еуфоричан после сензационалне победе Црвене звезде над Ливерпулом у Лиги шампиона. Навијачи Евертона зезају комшије. . .

Фудбал 07.11.2018 | 16:15
"Улица Милан Павков"?!
Милан Павков је јунак Црвене звезде и њених навијача.

Робусни нападач, рођен у Новом Саду пре 24 године, постигао је два сјајна гола за сензационалну победу Црвене звезде над Ливерпулом и донео неописиву радост навијачима београдског клуба, који је "скинуо" још један скалп великана европског фудбала.

Током утакмице навијачи су му посветили песму: "Хеј Павков, скочи дај гол главом", а после меча и: "Павков'с он фире, yоур дефенце ис террифиед"

Еуфорија међу навијачима Црвене звезде је заиста велика, а није јој одолео ни заменик градоначелника Београда Горан Весић, иначе познат као велики навијач црвено-белих и њен некедашњи функционер у фудбалском и кошакашком клубу.

"Браво лавови! Тако се бори за Звезду, Београд и Србију! Улица за Милана Павкова", написао је Весић на својој Фацебоок страници. Вероватно је да је Весићев предлог неформалан, односно да га је "понела" атмосфера.

За то време у Великој Британији, односно у Ливерпулу, навијачи Евертона су дочекали свој тренутак. Пецкали су комшије "у црвеном".

"Ово је Милан Павков и он је електричар и ради у очевој продавници. На свој слободан дан, сместио је два комада покојном Фудбалском клубу Ливерпул", написано је на Тwиттер профилу једног навијача Евертона.

Други је додао: "И никад неће морати да плати пиво у Ливерпулу, частићемо га".

Одговорили су навијачи Ливерпула: "Да, али он је дао два гола, што је више него што је Евертон икада дао у овом такмичењу", алудирајући на то да Евертон никада није био у прилици да игра у најквалитетнијем европском клупском надметању.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар