"Ulica Milan Pavkov"?!

Ovo je predlog, ideja zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića, koji je bio euforičan posle senzacionalne pobede Crvene zvezde nad Liverpulom u Ligi šampiona. Navijači Evertona zezaju komšije. . .

Fudbal 07.11.2018 | 16:15
"Ulica Milan Pavkov"?!
Milan Pavkov je junak Crvene zvezde i njenih navijača.

Robusni napadač, rođen u Novom Sadu pre 24 godine, postigao je dva sjajna gola za senzacionalnu pobedu Crvene zvezde nad Liverpulom i doneo neopisivu radost navijačima beogradskog kluba, koji je "skinuo" još jedan skalp velikana evropskog fudbala.

Tokom utakmice navijači su mu posvetili pesmu: "Hej Pavkov, skoči daj gol glavom", a posle meča i: "Pavkov's on fire, your defence is terrified"

Euforija među navijačima Crvene zvezde je zaista velika, a nije joj odoleo ni zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, inače poznat kao veliki navijač crveno-belih i njen nekedašnji funkcioner u fudbalskom i košakaškom klubu.

"Bravo lavovi! Tako se bori za Zvezdu, Beograd i Srbiju! Ulica za Milana Pavkova", napisao je Vesić na svojoj Facebook stranici. Verovatno je da je Vesićev predlog neformalan, odnosno da ga je "ponela" atmosfera.

Za to vreme u Velikoj Britaniji, odnosno u Liverpulu, navijači Evertona su dočekali svoj trenutak. Peckali su komšije "u crvenom".

"Ovo je Milan Pavkov i on je električar i radi u očevoj prodavnici. Na svoj slobodan dan, smestio je dva komada pokojnom Fudbalskom klubu Liverpul", napisano je na Twitter profilu jednog navijača Evertona.

Drugi je dodao: "I nikad neće morati da plati pivo u Liverpulu, častićemo ga".

Odgovorili su navijači Liverpula: "Da, ali on je dao dva gola, što je više nego što je Everton ikada dao u ovom takmičenju", aludirajući na to da Everton nikada nije bio u prilici da igra u najkvalitetnijem evropskom klupskom nadmetanju.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar