Зашто идете у њихове хотелске собе?

Бивша звезда серије Чувари плаже и некадашњи Плејбој модел, Памела Андерсон у аустралијској ТВ емисији 60 минута поделила је како доживљава феминизам и покрет ме тоо против сексуалног узнемиравања и злостављања жена.

Забава 07.11.2018 | 09:18
Зашто идете у њихове хотелске собе?
Канадско-америчка глумица и активисткиња Памела Андерсон је казала да феминизам иде превише далеко, те да јој је њена мајка рекла да никада не иде у хотел са странцима.

Тиме је дала своје мишљење о актуелном Ме тоо (И ја) пројекту у којем наводно силоване жене желе да отворено причају о свом проблему, али и да пробуде свест код људи.

"Вероватно ће ме убити јер сам рекла што мислим, али овај феминизам зна да оде предалеко. Ја сам феминисткиња, али мислим да је овај трећи талас феминизма досадан и да парализује мушкарце", објаснила је Памела.

Глумица и манекенка сматра да се жене саме побрину о својој сигурности.
."Моја мајка ме је учила да не идем у хотел са странцима. Ако неко отвори врата од куће, а то би требало да буде пословни састанак, можда би требало да одем са неким. Свако од нас би морао да предузме одговорност за сопствену сигурност - на пример, зашто идете у хотелске собе са странцима?", упитала је глумица.

Памела, која је позната по свом бритком језику, нагласила је да је Канађанка, те да ће увек говорити оно што мисли, чак када то није политички коректно.

Иначе, ме тоо (И ја) покрет је започет у октобру месецу прошле године, када у жене почеле да деле своју причу о сексуалном узнемиравању на Твитеру. Убрзо се појавило низ оптужби, које је пратио хешхтег #МеТоо.

Тада се јавила наводна жртва Харвија Вајнстина, глумица Роуз Мекгован која је оптужила славног редитеља за силовање и започела пројекат #МеТоо. Од тада се велики број жена у медијима јавно оптужило мушкарце из сфере забавне и филмске индустрије, за сексуално узнемиравање и злостављање.

Б 92
фото:интернет

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ЧУДНО

07.11.2018 08:39

ПРВО СЕ (вјероватно добровољно) СЕКСАЈУ, А ЗАТИМ ОПТУЖУЈУ.

ОДГОВОРИТЕ