Zašto idete u njihove hotelske sobe?

Bivša zvezda serije Čuvari plaže i nekadašnji Plejboj model, Pamela Anderson u australijskoj TV emisiji 60 minuta podelila je kako doživljava feminizam i pokret me too protiv seksualnog uznemiravanja i zlostavljanja žena.

Zabava 07.11.2018 | 09:18
Zašto idete u njihove hotelske sobe?
Kanadsko-američka glumica i aktivistkinja Pamela Anderson je kazala da feminizam ide previše daleko, te da joj je njena majka rekla da nikada ne ide u hotel sa strancima.

Time je dala svoje mišljenje o aktuelnom Me too (I ja) projektu u kojem navodno silovane žene žele da otvoreno pričaju o svom problemu, ali i da probude svest kod ljudi.

"Verovatno će me ubiti jer sam rekla što mislim, ali ovaj feminizam zna da ode predaleko. Ja sam feministkinja, ali mislim da je ovaj treći talas feminizma dosadan i da paralizuje muškarce", objasnila je Pamela.

Glumica i manekenka smatra da se žene same pobrinu o svojoj sigurnosti.
."Moja majka me je učila da ne idem u hotel sa strancima. Ako neko otvori vrata od kuće, a to bi trebalo da bude poslovni sastanak, možda bi trebalo da odem sa nekim. Svako od nas bi morao da preduzme odgovornost za sopstvenu sigurnost - na primer, zašto idete u hotelske sobe sa strancima?", upitala je glumica.

Pamela, koja je poznata po svom britkom jeziku, naglasila je da je Kanađanka, te da će uvek govoriti ono što misli, čak kada to nije politički korektno.

Inače, me too (I ja) pokret je započet u oktobru mesecu prošle godine, kada u žene počele da dele svoju priču o seksualnom uznemiravanju na Tviteru. Ubrzo se pojavilo niz optužbi, koje je pratio hešhteg #MeToo.

Tada se javila navodna žrtva Harvija Vajnstina, glumica Rouz Mekgovan koja je optužila slavnog reditelja za silovanje i započela projekat #MeToo. Od tada se veliki broj žena u medijima javno optužilo muškarce iz sfere zabavne i filmske industrije, za seksualno uznemiravanje i zlostavljanje.

B 92
foto:internet

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

ČUDNO

07.11.2018 08:39

PRVO SE (vjerovatno dobrovoljno) SEKSAJU, A ZATIM OPTUŽUJU.

ODGOVORITE