Сапуница из БиХ добила наставак

Одбјегла млада из БиХ Елда Мујчин поново је активна на друштвеним мрежама. Иако је накратко, због скандала о којем бруји регион, избрисала Фејсбук налог, несуђена супруга Едина Хусељића, која је са свадбе побјегла сат прије поноћи, одлучила је да се више не крије од јавности.

Босна и Херцеговина 07.11.2018 | 07:35
Сапуница из БиХ добила наставак
На новом профилу окупила је већ 544 „пријатеља“ те с њима подијелила старе слике и успомене. На сликама нема бившег мужа, с којим је у браку била пола дана. Но, пажњу Фејсбук заједнице привукла је пјесма „Некад си била моја“, фолк пјевача Шаке Полументе, коју је Елда подијелила на профилу.

 – Понекад буде ми тешко, не држи ме мјесто ни дан, понекад поново дођеш и венама прођеш ко сан. Сад лажи сипаш по мени, а некад си моја била, тај отров пијем да живим, а њиме си себе убила. Моја туга сад у теби је, моје сузе стигле су те све – стихови су пјесме које Елда ових дана слуша.

Посебно је издвојила дио пјесме из рефрена у којем се каже: „Није оном ком ти желиш зло, већ је оном ком је суђено.“

Осим Шаке, Елда самује и уз пјесме Јашара Ахмедовског: „Исплачи се, биће ти лакше, нека кроз сузе изађе бол“, а доста пажње изазвао је и њен пост: „Помогнеш слијепом да прогледа, онда све види сем тебе.“

Упркос скандалу који су изазвали, не ћути ни младожења. И он се ухватио цитата, па објављује. 

– Не погињи главу никад. Најтеже борбе Алах даје својим најиздржљивијим борцима – каже Един у новој поруци.

На Фејсбуку је промијенио и слику профила. Умјесто фотографије са женом којој се прије неколико дана заклео на вјечну љубав, Един је објавио фотографију „нове љубави“ – “голфа 2”. Ниједна Елдина фотографија није му се поткрала на профилу.

Други наставци

Да штошта није најјасније у овој сапуници, потврђује чињеница да је Елда побјегла са свадбе иако је, како тврди, трудна.

Ова ће прича ипак имати још покоји наставак с обзиром на предстојећу бракоразводну парницу, али и на тужбу за клевету коју је супруга најавила једнодневном мужу.

Пар с кратким брачним стажем чека и борба за 5.500 марака прикупљених током даривања младенаца.

Немају заједничких слика

О Елдином и Единовом заједничком животу свједоче само слике које су медији сачували прије него што је ова сапуница одјекнула. Након тога обоје су одлучили избрисати заједничке слике, а тиме и трагове да су икад били скупа, пише аваз.ба.

Извор: Аваз

Коментари / 10

Оставите коментар
Name

Драж

07.11.2018 06:58

јел то сад треба пратити

ОДГОВОРИТЕ
Name

Каса

07.11.2018 07:13

Сад у задругу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Карл Хајнц

07.11.2018 08:08

Ово је интересантније од изјва Ивице Дачића и Александра Вулина :-). Једва чекам наставак!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ккк

07.11.2018 08:11

Ако је Елда трудна с Едином (ако се роди заједничко дијете) онда ће њихово дијете имати права дјетета разведених родитеља која имају сва остала дјеца разведених родитеља. То значи да ће стално живјети код мајке али ће с времена на вријеме боравити код оца а отац плаћати алиментацију само за дијете - само онолико колико је дужан према дјетету а Елди није ама ништа дужан због раскидања брака.

ОДГОВОРИТЕ
Name

07.11.2018 09:52

Двије бидалетине траже популарност,чега се паметан стиди будала се поноси

Name

вук

07.11.2018 10:24

Ма носите их у п.м.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарко

07.11.2018 11:00

И ТЕБЕ С ЊИМА

Name

МИМИ53

07.11.2018 13:53

Јака лујка. Таква це бити добра домацица и мајка.Али добро народ збори : Нису ни све будале исте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Влад

07.11.2018 18:31

Ко их јебе. Ви оптерецујете нормалан ум којекаквим идиотима. Зашто их помињете уопште? Већи сте идиоти него они

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

07.11.2018 20:54

Они су још млади за брака па је морало то пропасти и готово. Кад буду старији и зрелији онда ће ваљда наћи разведене спрам себе с којима ће остати у браковима.