Оптимиста Борјан: Можда и прођемо групу!

Имао је највише посла у претходне четири утакмице Лиге шампиона, примио је десет голова, сачувао најмање још толико, а његова екипа и даље има право да се нада да је чудо могуће.

Фудбал 07.11.2018 | 10:45
Оптимиста Борјан: Можда и прођемо групу!
Десет голова је Милан Борјан примио у четири меча Лиге шампиона, али је један од најбољих играча Црвене звезде у овом такмичењу.

Сачувао је још најмање толико, а оно што је важно је да је у два од четири поменута сусрета остао несавладан, па су се тако нападачи Наполија и вечерас Ливерпула хватали за главу када би им репрезентативац Канаде "ушао" у шут.

Звезда сада има четири бода из четири меча у Лиги шампиона, а мало ко је веровао да је могућ пласман у Лигу Европе у оваквој конкуренцији - но, теоретски, и нокаут фаза није немогућа.

"Треба само веровати, ова екипа је већ померила многе границе, имамо још две утакмице и ко зна, можда прођемо групу. Треба само веровати!", казао је голман Звезде после меча у Београду у ком је био без интервенције све до 71. минута.

Од тада - трајала је опсада гола Ливерпула који је имао неколико шанси.

"Нисмо се бранили, изашли смо да се надигравамо и тако треба сваку утакмицу. Не треба никога да се плашимо. Многи су нас отписали, али ми смо веровали у себе", додао је Борјан.

У наредном колу Звезда дочекује ПСЖ, а онда иде на ноге Наполију.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар