Optimista Borjan: Možda i prođemo grupu!

Imao je najviše posla u prethodne četiri utakmice Lige šampiona, primio je deset golova, sačuvao najmanje još toliko, a njegova ekipa i dalje ima pravo da se nada da je čudo moguće.

Fudbal 07.11.2018 | 10:45
Optimista Borjan: Možda i prođemo grupu!
Deset golova je Milan Borjan primio u četiri meča Lige šampiona, ali je jedan od najboljih igrača Crvene zvezde u ovom takmičenju.

Sačuvao je još najmanje toliko, a ono što je važno je da je u dva od četiri pomenuta susreta ostao nesavladan, pa su se tako napadači Napolija i večeras Liverpula hvatali za glavu kada bi im reprezentativac Kanade "ušao" u šut.

Zvezda sada ima četiri boda iz četiri meča u Ligi šampiona, a malo ko je verovao da je moguć plasman u Ligu Evrope u ovakvoj konkurenciji - no, teoretski, i nokaut faza nije nemoguća.

"Treba samo verovati, ova ekipa je već pomerila mnoge granice, imamo još dve utakmice i ko zna, možda prođemo grupu. Treba samo verovati!", kazao je golman Zvezde posle meča u Beogradu u kom je bio bez intervencije sve do 71. minuta.

Od tada - trajala je opsada gola Liverpula koji je imao nekoliko šansi.

"Nismo se branili, izašli smo da se nadigravamo i tako treba svaku utakmicu. Ne treba nikoga da se plašimo. Mnogi su nas otpisali, ali mi smo verovali u sebe", dodao je Borjan.

U narednom kolu Zvezda dočekuje PSŽ, a onda ide na noge Napoliju.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar