Дегенек: Ни џак за пуњење, ни предобри!

"Причао сам са Милнером у тунелу, рекао ми је да је било феноменално и да никада овако нешто нису доживели", поручио је дефанзивац Црвене звезде.

Фудбал 07.11.2018 | 09:45
Дегенек: Ни џак за пуњење, ни предобри!
На гостовањима једна, али на домаћем терену - друга прича!

Фудбалери Црвене звезде су у претходна два сусрета у Лиги шампиона примили чак десет голова, али су други меч за редом пред публиком на "Рајку Митићу" одбранили свој гол - овога пута стигли и до велике победе.

Ливерпул је поново "пао" на "Маракани", а Милош Дегенек је након меча у разговору с новинарима подсетио на коментаре после првог меча са "редсима".

"Лепо је што смо победили, али не заборавите да су после 1:6 у Паризу сви причали да Звезда није за ово, а сада ће се причати да смо предобри. Није баш тако, реалност је да треба још много да радимо да бисмо редовно били на овом нивоу", поручио је штопер Црвене звезде кога су новинари питали и да ли му Мохамед Салах "вири из џепа", алудиравши на то што га је најчешће чувао:

"Не вири нико!", кратко је додао Дегенек.

"Нажалост, на претходна два гостовања смо примили десет голова, али смо код куће показали да нисмо џак за пуњење. Верујем да у Напуљу (у последњем колу прим. аут.) можемо да поправимо утисак на гостовањима".

"Маракана" је била пуна и обавила је свој задатак - дала је ветар када је требало.

"Не може да се опише атмосфера, другачије је када си на терену него када гледаш са трибина. Причао сам са Џејмсом Милнером у тунелу, рекао ми је да је било феноменално и да никада овако нешто нису доживели", додао је Милош Дегенек.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар