Degenek: Ni džak za punjenje, ni predobri!

"Pričao sam sa Milnerom u tunelu, rekao mi je da je bilo fenomenalno i da nikada ovako nešto nisu doživeli", poručio je defanzivac Crvene zvezde.

Fudbal 07.11.2018 | 09:45
Degenek: Ni džak za punjenje, ni predobri!
Na gostovanjima jedna, ali na domaćem terenu - druga priča!

Fudbaleri Crvene zvezde su u prethodna dva susreta u Ligi šampiona primili čak deset golova, ali su drugi meč za redom pred publikom na "Rajku Mitiću" odbranili svoj gol - ovoga puta stigli i do velike pobede.

Liverpul je ponovo "pao" na "Marakani", a Miloš Degenek je nakon meča u razgovoru s novinarima podsetio na komentare posle prvog meča sa "redsima".

"Lepo je što smo pobedili, ali ne zaboravite da su posle 1:6 u Parizu svi pričali da Zvezda nije za ovo, a sada će se pričati da smo predobri. Nije baš tako, realnost je da treba još mnogo da radimo da bismo redovno bili na ovom nivou", poručio je štoper Crvene zvezde koga su novinari pitali i da li mu Mohamed Salah "viri iz džepa", aludiravši na to što ga je najčešće čuvao:

"Ne viri niko!", kratko je dodao Degenek.

"Nažalost, na prethodna dva gostovanja smo primili deset golova, ali smo kod kuće pokazali da nismo džak za punjenje. Verujem da u Napulju (u poslednjem kolu prim. aut.) možemo da popravimo utisak na gostovanjima".

"Marakana" je bila puna i obavila je svoj zadatak - dala je vetar kada je trebalo.

"Ne može da se opiše atmosfera, drugačije je kada si na terenu nego kada gledaš sa tribina. Pričao sam sa Džejmsom Milnerom u tunelu, rekao mi je da je bilo fenomenalno i da nikada ovako nešto nisu doživeli", dodao je Miloš Degenek.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar