Јокану "измиче" посао у Фуламу: Ово није довољно!

Српски тренер отворено критиковао залагање својих играча док му "букмејкери" спремају интересантне замене на "Котиџу".

Фудбал 06.11.2018 | 20:45
Јокану "измиче" посао у Фуламу: Ово није довољно!
Британски медији су средином октобра писали о томе да је Славиша Јокановић добио ултиматум од водећих људи Фулама да под хитно поправи резултате у наредна три меча - и саму игру свог тима - или ће добити отказ...

Те три утакмице су завршене поразима, без значајног напретка саме екипе, али је Јокановић и даље тренер Фулама, и чини се да ће то остати бар до предстојећег викенда.

Борнмут, Манчестер сити и Хадерсфилд су ређали победе против тима са "Крејвен котиџа" који се сада мучи и с нападом - као што се до сада мучио и с одбраном сопственог гола - па је гол-разлика у поменута три дуела гласила 0:6.

Посебно слабо издање Јокановићеви играчи имали су у понедељак против Хадерсфилда (1:0) након ког су пали на последње место Премијер лиге.

"Знам да се у оваквим ситуацијама могу догодити одређене ствари, али то је тренутно ван моје контроле... Ако неко има шта да каже - нека се слободно огласи", казао је Јокановић ког су кладионице "већ прежалиле".

Српски стручњак "води коло" када је у питању квота за наредног отпуштеног, а на његово место, опет према мишљењу букмејкера, долазе Дејвид Мојес, Луј ван Гал или Сем Алердајс.

Оно што је проблем за Јокановића јесте да екипи сада следи још тежи распоред, па је тако наредни ривал Ливерпул на "Енфилду", док у току децембра морају да играју и са Челсијем и Манчестер јунајтедом. А против њих је мало теже "вадити кестење из ватре".

"Играчи морају да се боре, ово је тешко такмичење. Понављам - још је 27 утакмица пред нама. Нисмо имали позитивну реакцију против Хадерсфилда, али морамо сада бити храбри и пронаћи простор за напредак у нашој игри. Ово што тренутно пружамо није довољно и све је у нашим рукама", казао је Славиша Јокановић после пораза од "теријера" и поручио својим играчима:

"Знамо да можемо боље. Моји играчи су после меча причали међу собом, али је то већ било прекасно... Имали смо прилику да причамо између осам и десет часова и нисмо причали кроз квалитет, наш карактер или снагу".

Фулам је у 11 мечева ове сезоне освојио само пет бодова уз ужасну гол разлику (11:29), али није згорег подсетити да се Кристал Палас "извукао" прошле сезоне у сличној ситуацији.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар