Jokanu "izmiče" posao u Fulamu: Ovo nije dovoljno!

Srpski trener otvoreno kritikovao zalaganje svojih igrača dok mu "bukmejkeri" spremaju interesantne zamene na "Kotidžu".

Fudbal 06.11.2018 | 20:45
Jokanu "izmiče" posao u Fulamu: Ovo nije dovoljno!
Britanski mediji su sredinom oktobra pisali o tome da je Slaviša Jokanović dobio ultimatum od vodećih ljudi Fulama da pod hitno popravi rezultate u naredna tri meča - i samu igru svog tima - ili će dobiti otkaz...

Te tri utakmice su završene porazima, bez značajnog napretka same ekipe, ali je Jokanović i dalje trener Fulama, i čini se da će to ostati bar do predstojećeg vikenda.

Bornmut, Mančester siti i Hadersfild su ređali pobede protiv tima sa "Krejven kotidža" koji se sada muči i s napadom - kao što se do sada mučio i s odbranom sopstvenog gola - pa je gol-razlika u pomenuta tri duela glasila 0:6.

Posebno slabo izdanje Jokanovićevi igrači imali su u ponedeljak protiv Hadersfilda (1:0) nakon kog su pali na poslednje mesto Premijer lige.

"Znam da se u ovakvim situacijama mogu dogoditi određene stvari, ali to je trenutno van moje kontrole... Ako neko ima šta da kaže - neka se slobodno oglasi", kazao je Jokanović kog su kladionice "već prežalile".

Srpski stručnjak "vodi kolo" kada je u pitanju kvota za narednog otpuštenog, a na njegovo mesto, opet prema mišljenju bukmejkera, dolaze Dejvid Mojes, Luj van Gal ili Sem Alerdajs.

Ono što je problem za Jokanovića jeste da ekipi sada sledi još teži raspored, pa je tako naredni rival Liverpul na "Enfildu", dok u toku decembra moraju da igraju i sa Čelsijem i Mančester junajtedom. A protiv njih je malo teže "vaditi kestenje iz vatre".

"Igrači moraju da se bore, ovo je teško takmičenje. Ponavljam - još je 27 utakmica pred nama. Nismo imali pozitivnu reakciju protiv Hadersfilda, ali moramo sada biti hrabri i pronaći prostor za napredak u našoj igri. Ovo što trenutno pružamo nije dovoljno i sve je u našim rukama", kazao je Slaviša Jokanović posle poraza od "terijera" i poručio svojim igračima:

"Znamo da možemo bolje. Moji igrači su posle meča pričali među sobom, ali je to već bilo prekasno... Imali smo priliku da pričamo između osam i deset časova i nismo pričali kroz kvalitet, naš karakter ili snagu".

Fulam je u 11 mečeva ove sezone osvojio samo pet bodova uz užasnu gol razliku (11:29), ali nije zgoreg podsetiti da se Kristal Palas "izvukao" prošle sezone u sličnoj situaciji.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar