Тотенхем гађа Рому са 60.000.000 евра!

Мета је Џенгиз Ундер.

Фудбал 08.11.2018 | 17:00
Тотенхем гађа Рому са 60.000.000 евра!
Ромин Џенгиз Ундер не престаје да мами интересовање највећих европских клубова у последње време. После бомбастичних најава да надареног турског фудбалера прате Арсенал, Бајерн, Барселона и Манчестер Сити, право са Чизме стиже информација да Ундера озбиљно жели и - Тотенхем.

И то није информација без покрића. Наиме, позната телевизијска станица Раи тврди да Тотенхемови скаути упорно гледају Ундеров развој у Роми и да им се баш свиђа оно што су могли досад да виде. Ундерконстантно напредује, а како и даље има 22 године и пет година сениорског искуства, уклапа се у Тотенхемову идеју да настави са изградњом младог тима. Истина, помало нереално изгледа, али Тотенхем наводно спрема да понуди чак 60.000.000 евра за Ундера, што се коси са досадашњим начином рада у тиму из Северног Лондона. Подсетимо, Тотенхемов рекорд за један трансфер износи 40.000.000 евра, колико је искеширано Ајаксу за одличног штопера Давинсона Санчеза пре нешто више од годину дана.

Ундер блиста ове сезоне и већ има три гола и пет асистенција у свим такмичењима и Еузебио ди Франческојако рачуна на њега. Међутим, писали смо већ, ситуација са Ундером је доста компликована. Откако је недавно променио агента и отишао код Фалија Рамаданија прича се све гласније о Ундеровој продаји. У томе можда има и жеље да Рамадани извуче већу плату за свог клијента, која сада износи само милион евра. Све би требало да буде решено до јануара. Уколико се клуб и играч не договоре око нове сарадње, продаја је најреалнија опција. А, Вучица од конкурената тражи минимум 50.000.000 евра. 

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар