Totenhem gađa Romu sa 60.000.000 evra!

Meta je Džengiz Under.

Fudbal 08.11.2018 | 17:00
Totenhem gađa Romu sa 60.000.000 evra!
Romin Džengiz Under ne prestaje da mami interesovanje najvećih evropskih klubova u poslednje vreme. Posle bombastičnih najava da nadarenog turskog fudbalera prate Arsenal, Bajern, Barselona i Mančester Siti, pravo sa Čizme stiže informacija da Undera ozbiljno želi i - Totenhem.

I to nije informacija bez pokrića. Naime, poznata televizijska stanica Rai tvrdi da Totenhemovi skauti uporno gledaju Underov razvoj u Romi i da im se baš sviđa ono što su mogli dosad da vide. Underkonstantno napreduje, a kako i dalje ima 22 godine i pet godina seniorskog iskustva, uklapa se u Totenhemovu ideju da nastavi sa izgradnjom mladog tima. Istina, pomalo nerealno izgleda, ali Totenhem navodno sprema da ponudi čak 60.000.000 evra za Undera, što se kosi sa dosadašnjim načinom rada u timu iz Severnog Londona. Podsetimo, Totenhemov rekord za jedan transfer iznosi 40.000.000 evra, koliko je iskeširano Ajaksu za odličnog štopera Davinsona Sančeza pre nešto više od godinu dana.

Under blista ove sezone i već ima tri gola i pet asistencija u svim takmičenjima i Euzebio di Frančeskojako računa na njega. Međutim, pisali smo već, situacija sa Underom je dosta komplikovana. Otkako je nedavno promenio agenta i otišao kod Falija Ramadanija priča se sve glasnije o Underovoj prodaji. U tome možda ima i želje da Ramadani izvuče veću platu za svog klijenta, koja sada iznosi samo milion evra. Sve bi trebalo da bude rešeno do januara. Ukoliko se klub i igrač ne dogovore oko nove saradnje, prodaja je najrealnija opcija. A, Vučica od konkurenata traži minimum 50.000.000 evra. 

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar