Аузилио не одустаје од Марсијала!

Јунајтед се држи за сламку клаузуле! Све зависи од одлуке Француза. . .

Фудбал 08.11.2018 | 13:00
Аузилио не одустаје од Марсијала!
Антони Марсијал не престаје да пуни ступце новинских страница. Човек који последњих дана изазива највећу пажњу међу острвским медијима сада је постао интересантан и италијанској фудбалској штампи, која је опет почела да се бави Интеровим плановима да крене у акцију већ у јануару.

Није тајна да је Марсијал још од раније интересантан Интеру, посебно његовом спортском директору Пјеру Аузилију, који је све више активнији на овом плану. Марсијал је у небраном грожђу - уговор му са Јунајтедом истиче на крају сезоне, што технички значи да Француз већ у јануару може да разговара с потенцијалним купцима. На Олд Трафорду се ипак држе за сламку спаса у виду клаузуле којом Јунајтед може аутоматски да продужи Марсијалов уговор на још годину дана. Што ће, извесно је, искористити како не би остали без обештећења. Међутим, то не решава проблем који клуб има са Марсијалом. 

Наиме, недавно је откривено да је Француз преко својих заступника од Јунајтеда тражио дупло већу плату од тренутне, што би на крају требало да изађе око 170.000 евра недељно или 9.000.000 евра годишње, а Ђаволи то у овом тренутку не желе да плате. А Интер, реално, нема новца да исплати толику плату, додуше ниМарсијал не би од миланског клуба тражио толико... Како је Марсијал, ипак, постао неизоставни шрафМурињовог система, ствари би могле да се окрену у његову корист. А интересовање Неразура могло би додатно да подстакне челнике Јунајтеда да што пре нађу прихватљиво решење за све стране. 

Уколико се то не догоди, Интер би могао да добије Француза за мање новца него што је Јунајтед платио Монаку 2015. године. А то је, после досад активираних клаузула, 60.000.000 евра. 

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар