Икардијева жена и њени фудбалски погледи...

Да видим Роналда да седи на клупи против Ђенове! Аргентинка и о односу њеног мужа са Месијем. . .

Фудбал 08.11.2018 | 12:00
Икардијева жена и њени фудбалски погледи...
Мауро Икарди ће вечерас бити главна узданица Интера у окрпшају са Барселоном, у којем Неразури могу практично да обезбеде пласман у наредну рунду Лиге шампиона. Аргентинац ће имати и специјалан мотив. Поникао је у Барселони али никада није добио шансу да се озбиљније наметне првом тиму.

Од доласка из Барселоне у Сампдорију, па до данашњих дана у Интеру је постао један од најбољих нападача у Европи. Али ће га многи увек гледати као особу која је преотела жену најбољем пријатељуМаксију Лопезу. Због тога је Икарди омражен код многих навијача широм света, а његова супруга и менаџерка Ванда Нара етикетирана као „спонзоруша“ која је у њему видела златну коку и машину за прављење новца.

Некадашња аргентинска старлета је успела да се наметне као Икардијев агент и она води рачуна о његовој каријери. Често је умела да дигне прашину због константних захтева за повећањем плате у Интеру, трзавица око новог уговора и претњи да ће одвести Маура у неки богатији клуб.

Поред тога што заступа Икардија као менаџер, Ванда Нара ради и као водитељка на једној италијанској телевизији у програмима посвећеним фудбалу. У једном од емисија су је питали колика је била реланост даИкарди појача ПСЖ који је био заинтересован.  

„ПСЖ ме није звао због њега јер немају мој број“.

Ванда се дотакла и спекулација да је Икарди био изопштен из репрезентације Аргентине по наредби ЛеаМесија који му није опростио понашање према Максију Лопезу.

„ Нисам тип особе који диже прашину пре важних утакмица. У одличним је односима са Месијем. Мауро има дивна сећања на Барселону где је одрастао. Када смо у Барселони, увек се дружимо са заједничким пријатељима“.

Она сматра да њен муж није ништа мање бољи нападач од Кристијана Роналда.

„Мауро није играо три утакмице и има скоро исто голова као Роналдо. Волела бих да видим Роналда како мирно прихвата да седи на клупи против Ђенове, као што је то Мауро урадио. А Мауро би дао три од пет голова да је играо против Ђенове“.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар