Ikardijeva žena i njeni fudbalski pogledi...

Da vidim Ronalda da sedi na klupi protiv Đenove! Argentinka i o odnosu njenog muža sa Mesijem. . .

Fudbal 08.11.2018 | 12:00
Ikardijeva žena i njeni fudbalski pogledi...
Mauro Ikardi će večeras biti glavna uzdanica Intera u okrpšaju sa Barselonom, u kojem Nerazuri mogu praktično da obezbede plasman u narednu rundu Lige šampiona. Argentinac će imati i specijalan motiv. Ponikao je u Barseloni ali nikada nije dobio šansu da se ozbiljnije nametne prvom timu.

Od dolaska iz Barselone u Sampdoriju, pa do današnjih dana u Interu je postao jedan od najboljih napadača u Evropi. Ali će ga mnogi uvek gledati kao osobu koja je preotela ženu najboljem prijateljuMaksiju Lopezu. Zbog toga je Ikardi omražen kod mnogih navijača širom sveta, a njegova supruga i menadžerka Vanda Nara etiketirana kao „sponzoruša“ koja je u njemu videla zlatnu koku i mašinu za pravljenje novca.

Nekadašnja argentinska starleta je uspela da se nametne kao Ikardijev agent i ona vodi računa o njegovoj karijeri. Često je umela da digne prašinu zbog konstantnih zahteva za povećanjem plate u Interu, trzavica oko novog ugovora i pretnji da će odvesti Maura u neki bogatiji klub.

Pored toga što zastupa Ikardija kao menadžer, Vanda Nara radi i kao voditeljka na jednoj italijanskoj televiziji u programima posvećenim fudbalu. U jednom od emisija su je pitali kolika je bila relanost daIkardi pojača PSŽ koji je bio zainteresovan.  

„PSŽ me nije zvao zbog njega jer nemaju moj broj“.

Vanda se dotakla i spekulacija da je Ikardi bio izopšten iz reprezentacije Argentine po naredbi LeaMesija koji mu nije oprostio ponašanje prema Maksiju Lopezu.

„ Nisam tip osobe koji diže prašinu pre važnih utakmica. U odličnim je odnosima sa Mesijem. Mauro ima divna sećanja na Barselonu gde je odrastao. Kada smo u Barseloni, uvek se družimo sa zajedničkim prijateljima“.

Ona smatra da njen muž nije ništa manje bolji napadač od Kristijana Ronalda.

„Mauro nije igrao tri utakmice i ima skoro isto golova kao Ronaldo. Volela bih da vidim Ronalda kako mirno prihvata da sedi na klupi protiv Đenove, kao što je to Mauro uradio. A Mauro bi dao tri od pet golova da je igrao protiv Đenove“.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar