Хапшење: Планиран напад на Макрона

Француске безбедносне службе ухапсиле су шест особа у оквиру прелиминарне истраге под сумњом да су планирали напад на председника Француске Емануела Макрона.

Свијет 06.11.2018 | 14:21
Хапшење: Планиран напад на Макрона
Ројтерс преноси, позивајући се на извор близак истрази, да се ухапшени сумњиче да су имали "непрецизан и недовољно разрађен" план за извођење "насилне акције" против Макрона.

Француски канал БФМ ТВ претходно је објавио да је шест припадника француске ултрадеснице ухапшено у оквиру истраге због претњи које су упућивали председнику те државе.

Извор: Агенције

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

фалше флаг

06.11.2018 13:23

Низак рејтинг ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Исток

06.11.2018 13:32

Овај је бас пролупао. Па то су све нагадјања заснована на рекла казала . Није казњиво прицати и замисљати неку ситуацију. Није казњиво мислити. Није забрањено себи добро мислити а проблеме рјесавати. Ако нема другог нацина да на Макрона утицу , ако је недодирљив и бахат као ови наси у РС , није неморално "тирјанству ногом стати за врат". Да ли је законито незнам , ал закони су ионако промјењива категорија. И Хитлер је законито досао на власт , а онда све по закону који је сам донио елиминисао јевреје и присвојио њихову имовину. СВЕ ПО ЗАКОНУ.

ОДГОВОРИТЕ