Hapšenje: Planiran napad na Makrona

Francuske bezbednosne službe uhapsile su šest osoba u okviru preliminarne istrage pod sumnjom da su planirali napad na predsednika Francuske Emanuela Makrona.

Svijet 06.11.2018 | 14:21
Hapšenje: Planiran napad na Makrona
Rojters prenosi, pozivajući se na izvor blizak istrazi, da se uhapšeni sumnjiče da su imali "neprecizan i nedovoljno razrađen" plan za izvođenje "nasilne akcije" protiv Makrona.

Francuski kanal BFM TV prethodno je objavio da je šest pripadnika francuske ultradesnice uhapšeno u okviru istrage zbog pretnji koje su upućivali predsedniku te države.

Izvor: Agencije

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

falše flag

06.11.2018 13:23

Nizak rejting ...

ODGOVORITE
Name

Istok

06.11.2018 13:32

Ovaj je bas prolupao. Pa to su sve nagadjanja zasnovana na rekla kazala . Nije kaznjivo pricati i zamisljati neku situaciju. Nije kaznjivo misliti. Nije zabranjeno sebi dobro misliti a probleme rjesavati. Ako nema drugog nacina da na Makrona uticu , ako je nedodirljiv i bahat kao ovi nasi u RS , nije nemoralno "tirjanstvu nogom stati za vrat". Da li je zakonito neznam , al zakoni su ionako promjenjiva kategorija. I Hitler je zakonito dosao na vlast , a onda sve po zakonu koji je sam donio eliminisao jevreje i prisvojio njihovu imovinu. SVE PO ZAKONU.

ODGOVORITE