Секс афера добила филмски заплет...

Прави филмски заплет поприма афера објаве снимака секса једне Бишћанке и подузетника Сабахудина Блажевића, објављених на једној интернет порнографској страници.

Босна и Херцеговина 06.11.2018 | 12:40
Секс афера добила филмски заплет...
Појавила се информација да су Бишћанка која је пријавила Блажевића за неовлаштено снимање и објављивање спорних снимака и њен адвокат Анел Куртовић у вези и да су заручници.  Чак је објављена и њихова заједничка фотографија, наводно с прославе зарука. Раније су неки од бихаћких портала открили идентитет дјевојке, због чега се она нашла под притисцима и осудама јавности, те је због тога привремено напустила Бихаћ, пише Аваз.ба.

Уз заједничку фотографију дјевојке и њеног адвоката Анела Куртовића објављен је и текст да су њих двоје осмислили „паклени план“ како би уцијенили Блажевића и од њега извукли новац.

– То је само још један покушај утицаја на мој рад као адвоката и моје клијенткиње. Господин Блажевић никад није уцјењиван и одштетни захтјев који износи 40.000 КМ поднесен је уз кривичну пријаву. СМС преписка између мене и Блажевића достављена је Тужилаштву и те поруке неспорно доказују ко је на кога утици. Он је већ покушао утицати на мене тим фотографијама, што је видљиво из преписке – казао је Куртовић.



Куртовић: Неосноване сумње

Он је рекао да је у овом процесу небитно у каквом је он односу са својим клијентом, али да ће ипак улогу главног адвоката у овом случају преузети други адвокат.

– С обзиром на то да се сумња у моју објективност, што је у потпуности неосновано, улогу главног адвоката у заступању клијента преузеће адвокат Маја Садовић. Нисам у сукобу интереса. Могу заступати сваког члана породице у сваком поступку и то је ли ми неко вереница или није потпуно је небитно – тврди Куртовић. 

Куртовић каже да ће висина одштетног захтјева бити повећана те истиче да своју клијентикњу у овом случају брани бесплатно, јер она није у могућности финансирати овај поступак.

– И то радим зато што сам јој као адвокат поклонио вјеру, односно њеним доказима, те је у интересу свих да се заустави објављивање оваквих снимака, које је, изгледа, постало тренд одређених богаташа да искориштавају сиромашне дјевојке – каже Куртовић.

Блажевићев адвокат раније је оцијенио да се на снимцима достављеним Тужилаштву УСК не виде лица актера секса и да на њима није његов клијент. Куртовић сматра да је и тиме овај предмет нарушен.

– И оваквим објављивањем информација тешко ће се било која дјевојка одлучити на овај потез као мој клијент. Ако је Тужилаштво омогућило на увид снимке прије потврђивања оптужнице, то је још један доказ незаконитости рада поступајућег тужилаштва и цурење података и доказа у овом поступку – каже Куртовић.

Извор: Српскаинфо

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Били...

06.11.2018 11:54

Тако то бива ј.... мало ти па онда ј... тебе. Ха ха ха...

ОДГОВОРИТЕ
Name

сомеоне

06.11.2018 11:56

Директан пролаз у ријалити,без баража

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рс

06.11.2018 17:40

Ста има везе кад је тразила прасење то је и добила

ОДГОВОРИТЕ