Златан све ближе Милану, Хелена убрзава преговоре!

Швеђанин се заситио Америке!

Фудбал 08.11.2018 | 15:00
Златан све ближе Милану, Хелена убрзава преговоре!
Златан Ибрахимовић је из дана у дан ближи повратку у Милан. Швеђанин је у одмаклим преговорима са Росонерима и прича би требало да буде озваничена у јануару. Његов повратак на Сан Сиро је сценарио који прижељкују обе стране.

Ибра никада није крио да му је у Милану било најлепше од свих клубова у којима је играо. А играо је за великане попут Ајакса, Јувентуса, Интера, Барселоне, Манчестер Јунајтеда... Чак није ни својевољно напустио Милан већ је схватио да Галијани и Берлускони желе да га продају и тек тада је договорио велики уговор у Паризу. Као и Тијаго Силва. Обојица су тада изразили жељу да ће се једнога дана вратити у Милан.

Сада се Ибри пружа прилика за то, а Милану је потребно појачање у нападу. Леонардо и Малдини су у свакодневном контакту са Ибрахимовићем и његовим менаџером Рајолом. Ибрахимовић има и притисак из куће да се врати у Милан. Његова супруга Хелена инсистира на повратку у Милано који је одредила као град у којем ће породица живети после Златанове каријере. Хелена и деца се не осећају комотно у Лос Анђелесу и желе назад у Италију.

Ни Златанова каријера у Америци није баш ишла како је очекивао. Галакси је на крају остварио разочаравајући резултат и извисио за пласман у плеј-оф, а Ибрахимовића су многи етикетирали као кривца за неуспех. Зато ни Ибра нема ништа против да раније него што је планирано оконча америчку авантуру.

Остаје да се договори са Миланом око финансијских услова. Са обзиром да је на крају каријере и да није више играч какав је био, Златан не може да тражи финансијске услове као у већем делу каријере. Рајола и даље покушава да на конто старе славе избоксује велики уговор, али у Милану не желе да преплаћују ветеране. Свесни су да Ибрахимовића више привлаче град и клуб него финансијки део, тако да не желе да плаћају оно што не морају.

До јануара би све требало да буде договорено...

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар