Zlatan sve bliže Milanu, Helena ubrzava pregovore!

Šveđanin se zasitio Amerike!

Fudbal 08.11.2018 | 15:00
Zlatan sve bliže Milanu, Helena ubrzava pregovore!
Zlatan Ibrahimović je iz dana u dan bliži povratku u Milan. Šveđanin je u odmaklim pregovorima sa Rosonerima i priča bi trebalo da bude ozvaničena u januaru. Njegov povratak na San Siro je scenario koji priželjkuju obe strane.

Ibra nikada nije krio da mu je u Milanu bilo najlepše od svih klubova u kojima je igrao. A igrao je za velikane poput Ajaksa, Juventusa, Intera, Barselone, Mančester Junajteda... Čak nije ni svojevoljno napustio Milan već je shvatio da Galijani i Berluskoni žele da ga prodaju i tek tada je dogovorio veliki ugovor u Parizu. Kao i Tijago Silva. Obojica su tada izrazili želju da će se jednoga dana vratiti u Milan.

Sada se Ibri pruža prilika za to, a Milanu je potrebno pojačanje u napadu. Leonardo i Maldini su u svakodnevnom kontaktu sa Ibrahimovićem i njegovim menadžerom Rajolom. Ibrahimović ima i pritisak iz kuće da se vrati u Milan. Njegova supruga Helena insistira na povratku u Milano koji je odredila kao grad u kojem će porodica živeti posle Zlatanove karijere. Helena i deca se ne osećaju komotno u Los Anđelesu i žele nazad u Italiju.

Ni Zlatanova karijera u Americi nije baš išla kako je očekivao. Galaksi je na kraju ostvario razočaravajući rezultat i izvisio za plasman u plej-of, a Ibrahimovića su mnogi etiketirali kao krivca za neuspeh. Zato ni Ibra nema ništa protiv da ranije nego što je planirano okonča američku avanturu.

Ostaje da se dogovori sa Milanom oko finansijskih uslova. Sa obzirom da je na kraju karijere i da nije više igrač kakav je bio, Zlatan ne može da traži finansijske uslove kao u većem delu karijere. Rajola i dalje pokušava da na konto stare slave izboksuje veliki ugovor, ali u Milanu ne žele da preplaćuju veterane. Svesni su da Ibrahimovića više privlače grad i klub nego finansijki deo, tako da ne žele da plaćaju ono što ne moraju.

Do januara bi sve trebalo da bude dogovoreno...

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar