Лагано одбио Реал и дупло више пара...!

Тако се поштује свој клуб!

Фудбал 08.11.2018 | 09:00
Лагано одбио Реал и дупло више пара...!
Док Сантјаго Солари гаси пожар после Ђулена Лопетегија, Реал Мадрид трага за озбиљним решењем на тренерској функцији. Планови око Анотнија Контеа су се изјаловили, а на тржишту је мало слободних или доступних решења.

Један од људи који су глатко одбили Краљевски клуб је Маурисио Покетино. Тотенхемов стратег је добио позив да размисли о селидби у Мадрид за скоро дупло већу плату, али се љубазно захвалио.

Шпански клуб је био спреман да плати обештећење за Покетина и да му понуди плату од 17.000.000 евра годишње наспрам актуелних 9.500.000 по сезони које има у Тотенхему. Ипак, Аргентинац није ни размишљао о висини плате и лагано је одбио сваку причу о селидби у Мадрид. Други пут за шест месеци пошто је и летос био озбиљан кандидат када је Реал напустио Зинедин Зидан.

Покетино је летос потписао нови петогодишњи уговор са Тотенхемом и жели да настави за сјајним послом који ради и лондонском клубу. Такође, страх га ја да би у Реалу брзо био потрошен, да би имао проблема са притисцима од стране Флорентина Переза и зато је изабрао сигурнију варијанту останка у Тотенхему.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар