Lagano odbio Real i duplo više para...!

Tako se poštuje svoj klub!

Fudbal 08.11.2018 | 09:00
Lagano odbio Real i duplo više para...!
Dok Santjago Solari gasi požar posle Đulena Lopetegija, Real Madrid traga za ozbiljnim rešenjem na trenerskoj funkciji. Planovi oko Anotnija Kontea su se izjalovili, a na tržištu je malo slobodnih ili dostupnih rešenja.

Jedan od ljudi koji su glatko odbili Kraljevski klub je Maurisio Poketino. Totenhemov strateg je dobio poziv da razmisli o selidbi u Madrid za skoro duplo veću platu, ali se ljubazno zahvalio.

Španski klub je bio spreman da plati obeštećenje za Poketina i da mu ponudi platu od 17.000.000 evra godišnje naspram aktuelnih 9.500.000 po sezoni koje ima u Totenhemu. Ipak, Argentinac nije ni razmišljao o visini plate i lagano je odbio svaku priču o selidbi u Madrid. Drugi put za šest meseci pošto je i letos bio ozbiljan kandidat kada je Real napustio Zinedin Zidan.

Poketino je letos potpisao novi petogodišnji ugovor sa Totenhemom i želi da nastavi za sjajnim poslom koji radi i londonskom klubu. Takođe, strah ga ja da bi u Realu brzo bio potrošen, da bi imao problema sa pritiscima od strane Florentina Pereza i zato je izabrao sigurniju varijantu ostanka u Totenhemu.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar