Јокановић: Неке ствари су ван моје контроле!

Играчи закаснили са причом! Српки стручњак у тешкој ситуацији.

Фудбал 06.11.2018 | 16:15
Јокановић: Неке ствари су ван моје контроле!
Дебитантска сезона Славише Јокановића са Фуламом у Премијер лиги никако да крене набоље. Тим из западног Лондона је синоћ доживео пети узастопни пораз у Премијер лиги. А да ствари буду још горе, преузео је фењер од Хадерфсилда.

Довољно да се појача притисак на Јокановића и да се наставе приче о његовој смени. Он мирно и хладнокрвно одговора да то није у његовим рукама.

„Знам да се у оваквој ситуацији могу десити многе ствари, али то је ван мој контроле. Пратим свој план и морам да нађем решење“, рекао је Јокановић.

Српски стручњак сматра да ништа није изгубљено за Фулам.

„Играчи морају више да се боре, не смеју да одустану. Испред нас је још 27 утакмица. Нисмо показали позитивну реакцију против Хадерсфилда, али морамо бити храбри и гледати ка напретку. У овом тренутку, нисмо на задовољавајућем нивоу. А знамо да можемо много боље и да имамо квалитет за то. Знамо да можемо да играмо бољи фудбал, са више интензитета и да можемо да побеђујемо утакмице“.

Лоши резултати утичу и на атомсферу у свлачионици, а Јокановић је открио да је било  приче између играча након меча.

„Играчи су разменили речи после утакмице, али мислим да је било касно за тако нешто. Имали су прилику да сва сата причају на терену и нису то урадили са довољно карактера и квалитета“.  

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар