Jokanović: Neke stvari su van moje kontrole!

Igrači zakasnili sa pričom! Srpki stručnjak u teškoj situaciji.

Fudbal 06.11.2018 | 16:15
Jokanović: Neke stvari su van moje kontrole!
Debitantska sezona Slaviše Jokanovića sa Fulamom u Premijer ligi nikako da krene nabolje. Tim iz zapadnog Londona je sinoć doživeo peti uzastopni poraz u Premijer ligi. A da stvari budu još gore, preuzeo je fenjer od Haderfsilda.

Dovoljno da se pojača pritisak na Jokanovića i da se nastave priče o njegovoj smeni. On mirno i hladnokrvno odgovora da to nije u njegovim rukama.

„Znam da se u ovakvoj situaciji mogu desiti mnoge stvari, ali to je van moj kontrole. Pratim svoj plan i moram da nađem rešenje“, rekao je Jokanović.

Srpski stručnjak smatra da ništa nije izgubljeno za Fulam.

„Igrači moraju više da se bore, ne smeju da odustanu. Ispred nas je još 27 utakmica. Nismo pokazali pozitivnu reakciju protiv Hadersfilda, ali moramo biti hrabri i gledati ka napretku. U ovom trenutku, nismo na zadovoljavajućem nivou. A znamo da možemo mnogo bolje i da imamo kvalitet za to. Znamo da možemo da igramo bolji fudbal, sa više intenziteta i da možemo da pobeđujemo utakmice“.

Loši rezultati utiču i na atomsferu u svlačionici, a Jokanović je otkrio da je bilo  priče između igrača nakon meča.

„Igrači su razmenili reči posle utakmice, ali mislim da je bilo kasno za tako nešto. Imali su priliku da sva sata pričaju na terenu i nisu to uradili sa dovoljno karaktera i kvaliteta“.  

Izvor: mozzartsport

FOTO: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar