ЛШ: Да смо се ми тако спремали, било би 18:0 за Барсу!

"Молим се да не игра Меси", додаје тренер Интера Лучано Спалети пред окршај са Каталонцима у оквиру 4. кола Лиге шампиона.

Фудбал 06.11.2018 | 15:45
ЛШ: Да смо се ми тако спремали, било би 18:0 за Барсу!
Ако Лионел Меси не буде играо, Интер и те како има чему да се нада. Међутим, буде ли сјајни Аргентинац наступио на Ђузепе Меаци (21.00, ТВ Арена спорт 3), тешко ће бити Неразурима да сруше Барселону. 

Уосталом, колико присуство Месија - повредио руку пре неколико недеља - окупира мисли играча и стручног штаба миланског клуба најбоље сведоче речи тренера Лучана Спалетија.

"Молим се да не игра Меси, много су јаки с њим. Пореде нас са Интеровим тимом из 2010. године, али та 'чудовишта' су недостижна за нас у овом тренутку. Неки играчи су ми рекли да су фудбалери Барселоне пре утакмице на Камп Ноуу изашли да се загревају десет минута пред почетак, а неки су морали да покупе децу из школе, па су директно стигли на утакмицу. Да се ми тако припремамо, Барса би нас добила 18:0. То је питање менталитета", рекао је недавно тоскански стручњак.

Интер свакако има чиме да припрети Барси. После дугог низа година Неразури имају квалитетну клупу, што се најбоље видело на окршају са Ђеновом у прошлом колу Серије А. Спалети је успео да одмори шест важних играча (Квадво Асамоа, Миранда, Шиме Врсаљко, Матијас Весино, Мауро Икарди и ровитог Раџу Наинголанакоји је ушао пред крај), а да се то уопште није осетило на терену. Напротив, Интер је петардирао Ђеновљане, а Спалетија може да радује добра игра резервиста, пре свега Жоаа Марија, који је уписао три асистенције и погодак, као и Роберта Гаљардинија (два гола). Интер је везао седам победа у Серији А и у добром расположењу дочекује Барселону која је за викенд у узбудљивој завршници успела да "окрене" Рајо Ваљекано.

Квалитет је свакако на страни Каталонаца, били су бољи у првом мечу, али сматрамо да Интер није без шанси пред својом публиком. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар