LŠ: Da smo se mi tako spremali, bilo bi 18:0 za Barsu!

"Molim se da ne igra Mesi", dodaje trener Intera Lučano Spaleti pred okršaj sa Kataloncima u okviru 4. kola Lige šampiona.

Fudbal 06.11.2018 | 15:45
LŠ: Da smo se mi tako spremali, bilo bi 18:0 za Barsu!
Ako Lionel Mesi ne bude igrao, Inter i te kako ima čemu da se nada. Međutim, bude li sjajni Argentinac nastupio na Đuzepe Meaci (21.00, TV Arena sport 3), teško će biti Nerazurima da sruše Barselonu. 

Uostalom, koliko prisustvo Mesija - povredio ruku pre nekoliko nedelja - okupira misli igrača i stručnog štaba milanskog kluba najbolje svedoče reči trenera Lučana Spaletija.

"Molim se da ne igra Mesi, mnogo su jaki s njim. Porede nas sa Interovim timom iz 2010. godine, ali ta 'čudovišta' su nedostižna za nas u ovom trenutku. Neki igrači su mi rekli da su fudbaleri Barselone pre utakmice na Kamp Nouu izašli da se zagrevaju deset minuta pred početak, a neki su morali da pokupe decu iz škole, pa su direktno stigli na utakmicu. Da se mi tako pripremamo, Barsa bi nas dobila 18:0. To je pitanje mentaliteta", rekao je nedavno toskanski stručnjak.

Inter svakako ima čime da pripreti Barsi. Posle dugog niza godina Nerazuri imaju kvalitetnu klupu, što se najbolje videlo na okršaju sa Đenovom u prošlom kolu Serije A. Spaleti je uspeo da odmori šest važnih igrača (Kvadvo Asamoa, Miranda, Šime Vrsaljko, Matijas Vesino, Mauro Ikardi i rovitog Radžu Naingolanakoji je ušao pred kraj), a da se to uopšte nije osetilo na terenu. Naprotiv, Inter je petardirao Đenovljane, a Spaletija može da raduje dobra igra rezervista, pre svega Žoaa Marija, koji je upisao tri asistencije i pogodak, kao i Roberta Galjardinija (dva gola). Inter je vezao sedam pobeda u Seriji A i u dobrom raspoloženju dočekuje Barselonu koja je za vikend u uzbudljivoj završnici uspela da "okrene" Rajo Valjekano.

Kvalitet je svakako na strani Katalonaca, bili su bolji u prvom meču, ali smatramo da Inter nije bez šansi pred svojom publikom. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar