Надзорни одбор смијенио Радовића

Надзорни одбор по политичкој директиви смијенио је данас директора Нове банке Милана Радовића, након што је он одбио да поднесе оставку на ту функцију.

Република Српска 05.11.2018 | 19:00
Надзорни одбор смијенио Радовића
Како БН ТВ сазнаје, Влада је претходних дана, по налогу Додика, условљавала прекидом сарадње и повлачењем депозита из те банке, што је утицало на одлуку НО, који иначе представљају већински приватни капитал. 

Радовић је на недавно одржаним изборима добио посланички мандат у Народној скупштини Републике Српске из Изборне јединице три (бањалучка регија).

Милан Радовић је био на листи ДНС-а и био је један од фаворита те странке за мјесто мандатара за састав нове владе Републике Српске.

Након избора, Радовић и још неки из ДНС-а нашли су се на Додиковој "црној" листи, јер нису радили онако како је то Додику одговарало унутар те странке.

Радовић је и један од мањих акционара Нове банке и добитник је бројних признања за успјешан рад у области банкарства.

Очито је смјена Радовића с мјеста директора Нове банке незаконита, јер његов уговор не придвиђа политичку већ одговорност у случају лоших резултата.

Радовић је на мјесту директора остварио најбоље резултате Нове банке од оснивања, што је данас констатовао у свом саопштењу за јавност и Надзорни одбор банке који га је смијенио.

Надзорни одбор је на данашњој сједници разматрао финансијске резултате банке за првих 10 мјесеци ове године и констатовао да је Нова банка постигла најбоље финансијске резлутате од оснивања и да има снажну и стабилну позицију. 

БН ТВ

Коментари / 144

Оставите коментар
Name

Борац

05.11.2018 18:03

Миле лопове! Миле лопове! Миле лопове!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Приједорчанин

05.11.2018 19:05

Напред баја сљедећи је Нешић па Драган Савановић !

Name

Wхо Ис Нехт

05.11.2018 19:06

Нека се спреми Љубиса Владусиц.

Name

Омладина ДНС

05.11.2018 20:14

Милане,омладина ДНС је уз тебе,сада само још јаче и храбрије

Name

Неко са стране

05.11.2018 20:47

Из Нове Банке али и из РС морали су да оду скоро сви оснивачи (Анџић, итд.) управо онда када је садашњи неприкосновени кнез бацио око на банку (и успио да приграби добар дио акција преко разних фондова у његовом власништву), и када су му почели сметати сви школовани и способни и непослушни. Тада је било је таквих уцјена да се човјеку од тога коса на глави дизала. Главни Даса је изиграо Павића јер му је обећао премијерско мјесто прије избора. када је видио да је успио да покраде већину гласова за своју сранку, и када се увјерио у дугогодишњу лојалност СДС ПАПАКА, али и неких ДНС оваца, у Главни је погазио сва обећања и договоре, и не дозвољава Радовићу премијерско мјесто.

Name

Апартхејд

05.11.2018 20:50

Рудоњи Трактористи не требају способни него послушни. Он и тако годинама обавља све функције: предсједник снсд, предсједник РС предсједник владе, патријарх СПЦ. Једино не види шта му се у властитој кући дешава.

Name

НЕОЧЕКИВАН ОБРТ

05.11.2018 20:53

По жељи и наредби странаца ( с правом) сада ће се дефинитивно комплетан ДНС окренути тренутној опозицији, СДС Папци ће заборавити шта су обећали Баји, дио Ђокићевог СП се окреће опозицији, и на крају СНСД испада из игре. Или ће избори бити поништени. па ви бирајте. Радовић је странцима важнији од истрошеног КЛЕПТОПСИХОПАТЕ.

Name

КО СУ СТВАРНИ ВЛАСНИЦИ БАНКЕ

05.11.2018 20:56

А ШТА ЋЕМО АКО САДА мИЛАНЧЕ ПРОГОВОРИ КО СУ ПРАВИ ВЛАСНИЦИ ВЕЋИНСКОГ ПАКЕТА АКЦИЈА У нОВОЈ БАНЦИ. АКО ГА СТРАНЦИ У ТОМЕ ЗАШТИТЕ, ЕТО БАЈИЋУ НЕРЈЕШИВОГ ПРОБЛЕМА

Name

Зоки

05.11.2018 20:59

А Павиц,тихује...дај ста дас Миле.Муслио је старкелхс да це Додик да дрзи ријец и постујр дпоразум.Е мој Павицу.Излетио си их игре као м.до из боксерица...

Name

ПУЈ ПИКЕ НЕ ВАЖИ

05.11.2018 21:04

ЗАШТО НЕКО ЛАКИЈУ НЕ ЈАВИ ДА СУ ИЗБОРИ ПОНИШТЕНИ И ДА ОН НЕМА НИКАКВИХ ШАНСИ НА ПОНОВО ЗАЈАШИ НИ КАЈЧИНОВУ КОБИЛУ А КАМОЛИ БИЛО КАКВУ ФУНКЦИЈУ. ДА БУДЕ СРЕЋАН АКО ОДМАХ НЕ ЗАВРШИ У ЗАТВОРУ. ПРИЈЕТЊЕ ДА ЋЕ ИЗВЕСТИ НАРОД НА УЛИЦУ СУ ШУПЉА ПРИЧА, ЈЕР ТО НИЈЕ УСПИО НИ МИЛОШЕВИЋ

Name

Дриблер

05.11.2018 21:07

Што је дриблао, дриблао.Не можеш против цијелог свијета. Кад папци виде да је изиграо Павића, добро ће размислити да ли ће изиграти и њих. Овим чином допиниејће да се велики број Папака добро замисли да ли ће прећи у његов тор. Ако изиграш некога чијом си се заслугом годинама одржавао у седлу, шта ће тек урадити обичним папчићима који су га до јуче пљували.

Name

Последњи клин у сандук

05.11.2018 21:13

Овим је Психопата сам себи закуцао последњи ексер у мртвачки (политички) сандук. Овим се дефинитивно одрекао Павића и ДНС-а, чијих дванаест посланика гарантовано прелази на страну досадашње опозиције. Оних пар папака из ДНС-а смириће (уцијениће) странци кад им покажу доказе о дугогодишњој пљачки и криминалу. Исто се односи и на Крмка из Црвеног комбија који се само правим чудом одржава на привременој слободи, али и на Малог брчанског милиционера коме су предмет из рата само ставили на страну, али не и архивирали. Према томе, ко ће остати уз Губитника. Отићиће и Црногорски уљез заједно са својим ментором Ислуженим Кешованом. Ако се све ово не деси (а мале су шансе да се не деси) покрадени ИЗБОРИ ЋЕ БИТИ ПОНИШТЕНИ И ПОНОВЉЕНИ.

Name

Будимо реални ОКО

05.11.2018 21:23

Стране обавј. службе имају дебеле криминалне досијее за све "водеће" политичке лидере у БиХ, па и потенцијалне папке, и они то могу употријебити како и када хоће. Иак они постављају и смјењују владе и предсједнике. Будимо реални, Око. Шта ћемо ако су они одлучили да некога пусте низ воду и доведу неког другог. А нисмо далеко од тога. Сила Бога не моли, Бог силу не воли. Будимо реални, ОКО

Name

З.П. Праг, Реп. Чех.

05.11.2018 21:25

Милорад други, на вријеме продаде акције и склони се у Праг. Херцеговачка Љисица. Браво Милораде, Стари Вуче.

Name

СЈЕЧА КНЕЗОВА

05.11.2018 21:26

Сјеча кнезова се наставља, али КО МАЧЕМ СИЈЕЧЕ ОД МАЧА ГИНЕ.

Name

Паралела

05.11.2018 21:28

Па Бобар је изгубио главу само што није освојио Бијељину и није се могао помирити да му испред носа однесу послове у ТЕ Угљевик. Тачно, мало и ради кеша у трезору коме се није знало поријекло. Милан Р. ће још добро и да прође. тако ти је кад са ђаволом тикве садиш. О главу ти се облупају

Name

губавац

05.11.2018 22:02

За "Омладина ДНС" Е то волим чути! Омлатина ДНС! Уздај се Милане у "Омлатину ДНС"!

Name

Ре

05.11.2018 22:27

Ниција није до зоре горила,па ни овога свињоглавог!Ста Ли це сада бити са његовим пуленцицима у НБ због којих су многи добили отказе??!!!

Name

Томо

06.11.2018 05:10

Радовићу ненормална је плата 460,000

Name

Ре неко са странке

06.11.2018 06:22

Да је отјерао најспособније не би нова банка остварила најбоље резултате од оснивања. Да је то тацно не би била највеца банка у дрзави. А Додик је ударом на нову банку пиказао да је цовјек који це због моци да потопи дрзаву. У слуцају да дрзава удари на нову банку ствара проблем себи. Јер це опет агенција за осигурање депозита народ морати да врати стедне улоге сто у сустини знаци банкрот дрзаве. Да не помињем да је вецина ирб кредита пласирана преко нове банке. Ако нова банка пропадне дрзава це да плати цех од минимум милијарду марака. Изгледа да то није битно додику. Ово је невидјена срамота додика и цубриловица.

Name

Јордан

06.11.2018 06:27

Нека се спреми Миле Периц и Младен Тасиц

Name

Сербо64

06.11.2018 07:07

Миле лопове- а Радовиц није.

Name

БЛ

06.11.2018 07:18

Постоји нешто што се зове ризик ПОЛИТИЧКИ ЕКСПОНИРАНИХ ЛИЧНОСТИ ! и НО може без проблема сменити директора ако оцени да је дошло до угрожавања банке. АЛИ ТУ СУ ДРУГЕ СТВАРИ ПУКЛЕ ИЗМЕЂУ ЊИХ ДВОЈИЦЕ... ОПРАО ЈЕ ОВАЈ ПАРА ЗА МИЛЕТА ВИШЕ НЕГО МИЛЕ... ЗАПАМТИТЕ ТО! МОГЛО БИ МУ СЕ НАПАКОВАТИ СВАШТА...

Name

Неко са стране

06.11.2018 09:32

То сто је Нова Банка (као “домаца” банка) била “успјесна” након одласка неких способних осниваца и квалитетног кадра, мозе да се захвали само депозитима дрзаве и јавних предузеца и пласманима (преко Нове Банке) фондова ИРБ. А то није способност руководецих кадрова и запослених. Сви знамо да се за дрзање дрзавних депозита и рад са ИРБ наплацују (неки појединац) високе провизије у виду а) пласмана кредита који се касније отпису, б) да се у банци преко разних тзв. фондова добију акције, ц) пере нецији прљав новац и д) запосљавају родјаци, кумови, партиски послусници, итд. Све остало је бла, бла. Радовица је неко поставио (претпостављамо ко), али га и скида (видимо ко). Одслузио своје, мало превисе ојацао, и постао (мислио) непослусан. Посто је водеца политицка опција освојила (покрала) убједљиву релативну вецину, на сцену је ступио вец припремљен план Б, тј. онај по коме се за дугогодисњу лојалност, и прелазак (папкарење) једног броја посланика Цубриловицевом крилу, као награда, предала банка и јос понесто. Радовиц би могао да се копрцне и запријети износењем нецијег прљавог веса о коме сам напријед говорио, али би то знацило прелазак црвене линије. Ону коју је пресао Гаврило, па платио главом. Други пар ципела би био, ако је то тацно, да Иза Радовица стоји једна моцна војна сила (као сто стоји иза једног броја “познатих” појединаца у БиХ), и то саопстила (као сто обицно раде) на праву адресу. Саопстење типа: овог не дирајте, у противном прелазите црвену линију, а послије тога, зна се ста следује. Спасити га мозе од линца (јер о линцу је ријец) и цињеница (ако је тацно) да це водеца политицка партија бити избацена из игре у формирању власти на РС нивоу или, ако се то не деси, понистени и поновљени избори.

Name

Последњи кинески цар

06.11.2018 12:18

Не знам шта је овом човјеку требало уопште да се бави политиком и да улази у то блато и ваља се у истом. Добар је стручњак, направио је добру банку, имао сигурно велика примања и онда у политику. Тотално нејасно. Сада смјењен, јер је запријећено ако остане да ће повући депозите и пословање преко банке. Банка је приватна, акционари који живе од дивиденде су одмах реаговали и склонили га без обзира што је стручан. Овај његов потез би се могао окарактерисати као глупост не године, већ деценије.

Name

ПРИЈЕДОРЧАНИН

06.11.2018 14:14

СПАСАВАЈ СЕ КО МОЖЕ...!

Name

Трн у Оку

06.11.2018 17:31

А ста ако се Радовиц сам пријави за свједока сарадника - а моје поуздане информације говоре да хоце - и пропјева. Отпис кредита, прање пара, куповина акција НБ, итд. Нови реалитy и задруга му неце бити равни. Бице забавно.

Name

Стоцар

07.11.2018 14:12

На задњој кориди..изборима..рудоња побиједио јаблана и сад се комотно и неконтролисано обада

Name

Марко

05.11.2018 18:04

Радовиц је највеци акционар банке и цовјек који је направио банку

ОДГОВОРИТЕ
Name

Игор

05.11.2018 18:57

Лупас . Нити је највеци акционар нити је ОН направио банку. Банку су направили ДЕПОЗИТИ и рацуни дрзавних предузеца као сто це је и унистити заједно са неквалитетним "политицким" кредитима". Милану свака цаст , зарадио је паре нека се повуце и посвети породици. Сто даље од олоса.

Name

Приједор

05.11.2018 19:56

Обична љига која се преко марка пола увукла у политику сад је заувјек сиктерисан.

Name

Ха ха ха

05.11.2018 20:21

Радовиц направио банку? Де мали сједи 1!!!

Name

!!!

05.11.2018 20:31

Ако сам разумио Игора, он призељкује да и цетврта банка у РС пропадне. Није ли мало превисе сто је ова владајуца клика 3 банке до сада бацила на кољена? Питам се да ли заиста у снсд-у постоји ико озбиљан ко мисли да би Радован Висковиц инзењер саобрацаја био боље рј'есење за премијера од овог Радовица?

Name

Игор

05.11.2018 20:58

Како ти закљуци да ја ПРИЗЕЉКУЈЕМ пропаст било цега ?! Ја само казем ста се деси кад се балон дува а не мозе да поднесе . НБ су надували депозитима, рацунима дрзавних фирми и будзета а она паре пласирала неквалитетно јер квалитетан пласман није ни могуц у пропалом систему какав је РС . Милан Радовиц ту ниста не мозе промијенити. Људи никако да схвате да нама треба систем а не имена . Имена су нас упропастила и препуцавање ко је веци "струцњак".

Name

Ре!!!

05.11.2018 21:22

Премијер је ту само да изврсава Милина наредјења и ниста висе.

Name

Роки

05.11.2018 22:21

Вјеруј само усе и у своје кљусе, ако ти и оно није цркло ко Старкеља Павиц. Прдн.. у цабар.

Name

кики

06.11.2018 05:51

Све што послује позитивно у РС-у ту се мјења кадар по налогу диктатора ,јер се мора све уништити и задужити.

Name

Мирко

06.11.2018 07:45

Радовиц је један од ријетких људи који има потенцијал да угрози садасњу владајуцу структуру.То је и доказао,иако је то само поцетак,тиме сто је остварио резултат какав је остварио у изборној јединици 3.Наравно,с обзиром да су локални избори за само 2 године,морао је да сијеце све пријетње у коријену,само питам се да ли је успио у томе.Добио је Миле битку,али Радовиц је озбиљан цовјек,мозда је овај рат тек поцео,рат са неким новим актерима,мозда је на помолу и стварање нецега новог...

Name

За Павица

05.11.2018 18:05

Е мој деки, но тебе ста пита, помете ти Додо све кадрове, изгуби приступ парама, нагрди вас са свих сзрана, а ти несмијед да писнес. Ко је следеци, знате ли ви у Днс, цијела царсија зна, а ти мулис

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ста

05.11.2018 20:23

Ста це Радовиц није могао водити цафе Интермецо у Ади стотине хиљада дуга и он да води банку. Он је потрцко у том систему. Авлијас је алфа и омега то сви знају.

Name

Ре За Павица

05.11.2018 20:33

Како је кренуло, сљедеци којег це смијенити је Павиц - са функције целника странке. :-))

Name

павиц

05.11.2018 20:59

ја сам и даље за коалицију

Name

Декица

05.11.2018 22:14

Није хумано ово што ради декици Павићу додоленд јер да није било декице не би било ни Додика ани Жељкице.

Name

буффало.билл.бл

05.11.2018 18:05

Одстрел је почео. Биће тога све више. Таштина Бурлета је незаустављива. Неће стати док не искрчи себи чист пут. У суноврат!

ОДГОВОРИТЕ
Name

димњацар

05.11.2018 18:09

Па гдје је сад ДНС и ријец је ријец? ајде сад будите људи па се одуприте Додику и СНСД-у и оправдајте скоро 100.000 гласова.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Свака част

05.11.2018 18:59

Крајње вријеме је да се неко огласи из ДНС. 100.000 гласова није мало. Проф. Радовић да је паметан не би ово трпио. Па и ова игранка са СДС-ом и Уједињеном Српском је усмјерена против ДНС-а. Ко консултује ДНС о евентуалном уласку СДС-а у власт. Умјесто да ДНС добије мјесто премијера и 3 јаке министарске позиције, тј. једна на нивоу БИХ. Све то пада у воду, уз ове смјене и понижења.

Name

Мирко Днс БЛ

05.11.2018 19:26

слазем се,Павицу засто дозвољавас да писају по нама??? Засто

Name

Оштри уједи...

05.11.2018 19:56

Ми, као народ смо годинамааа понижени и преварени вишеструко. Ови појединци, жељни власти, пара, још и још, никад сити, па се мора неко и оклизнути у овој шуми похлепника. Нисам ни у једној странци, не бих се упрљала ни за шта, а њихови кадрови, на већ дебелим позицијама, дозволили су да их превеславају далеко мање образовани и интелигентни. Ово је цијена политичких игара и препуцавања, јер он зна коме је дао повјерење, ко му је дужан? Крајње, сви су они немилосрдни, као директна конкуренција, која је тајила у коалицији, док није куцнуо час за обрачун.

Name

Ужас

05.11.2018 20:53

Тако ти је кад са дјаволом тикве садиш, они су секта, ово што раде је грдно секташење, ужасавам се.Видила секта да расте ДНС па се препали, какав узас

Name

Руни

05.11.2018 21:20

Маркане како иде слоган одговорно гдје си ти смијес ли се јавити

Name

Топло

05.11.2018 18:15

Препоруцујем свим постеним и добрим градјанима да уколико имају било какву устедјевину у Новој банци да ју подигну и промијене банку. Нова банка це, цини ми се заврсити као Бобар банка, Банка Српске у дзеповима сумњивих лица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бобар2

05.11.2018 22:45

Да,да сто прије!И не насједајте на прице да це све бити у реду.Ова банка це стопама Бобар банке

Name

МАКАРИЈЕВ

05.11.2018 18:17

Баја Броз нема ограничења, смјењује,поставља,шамара,убија. Грађани РС ко је слиједећи?Неупитна је подршка Америке и Србије и коалиционих партнера Бакира и Човића и дупелизаца Перице и Марка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дара

05.11.2018 18:57

Немам новац нисам нај менадзер банке зивим скромно па не могу ни да ме смјене..

Name

Скептик

05.11.2018 18:17

Хоће он гостовати на БИГ радију последњег дана предизборне кампање...И то као једини кандидат владајућег режима за тих мјесец дана...е мој Милане. Шта каже на то Марко Краљевић? Ријеч је ријеч?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

05.11.2018 18:18

ПОЛИТИЦКИ ПРОГОН ЗЕЉКЕ ЦВИЈАНОВИЦ И ЦУБРИЛОВИЦА.СРАМОТА

ОДГОВОРИТЕ
Name

хм

05.11.2018 21:07

Па њих двоје и не знају за срамоту.

Name

Јован БЛ

05.11.2018 18:18

а сада спектакл

ОДГОВОРИТЕ
Name

жикаж

05.11.2018 18:24

Покупише нам сво оружје. Немамо се чиме борити против црвене фурије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зцс

05.11.2018 18:26

фашизам на дјелу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неофашизам

05.11.2018 22:15

Фашизам.Неофашизам.

Name

Ненад

05.11.2018 18:27

Ово је такав удар на Нову банку иза свега стоји Каја и Ниниц Небојса. Два паценика мала. Вадим ујутру све паре из Банке Фуј стоко

ОДГОВОРИТЕ
Name

М

05.11.2018 18:59

Не мјесајте Ниница у ово.

Name

милан

05.11.2018 21:00

ТАКО ЈЕ НЕНАДЕ И ЈА ПОДИ\ЕМ СВОЈ НОВАЦ И ГАСИМ РА;УН

Name

Бурлеее

05.11.2018 18:31

Земља гдје је све могуће јер ту влада Бурле

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ БУРЛЕЕЕ

05.11.2018 19:03

Почешљај се да фино изгледаш а не да неког тако називаш а знамо кога!!

Name

Ауу

05.11.2018 18:32

Силно. Е мој Брундо, превише си се осилио а кад треснеш има да звони седам дана. Само да дочекамо да ови бахати схвате да гладан народ има границу... А за доброг банкара мјеста увијек има, али за бахате ....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тако је

05.11.2018 19:26

Кад му додје ИСТиНА И ПРАВДА,неце доци себи остатак зивота! Банкар нека буде зив и здрав,бице једног дана сретан сто му није послусник.

Name

Крле

05.11.2018 18:42

Недај се Милане људино, веци си од свију њих заједно.Могу само да ти пљуну под прозор...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хеј!

05.11.2018 18:46

Људи, зар вам још није јасно да требате почети причати шта се дешава?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радник Банке

05.11.2018 18:49

Авлијас и Ниниц су уз помоц Тегелтије ово урадили да би извукли 12 милина из Нове Банке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДНС

05.11.2018 18:50

МАНГУПИ помислили сте да 'е те накуповат гласове па yајебавати све редом! ДОСТА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

А

05.11.2018 18:55

Јој у тој банци имам орочено 100 км да ли су ми сад сигурне?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарко

05.11.2018 18:55

Милан је добар момак и цовјек. А политика је цудо.. Цас си горе ..а цас доле .. Мислим да су га искористили многи којима није требао вјеровати. Милану зелим свако добро у зивоту и пуно среце и успјеха у новом послу .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарко

05.11.2018 18:58

Милан је добар момак и цовјек. А политика је цудо.. Цас си горе ..а цас доле .. Мислим да су га искористили многи којима није требао вјеровати. Милану зелим свако добро у зивоту и пуно среце и успјеха у новом послу .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

05.11.2018 20:30

Милан је људина. Човјек какав се ријетко среће. Милане, срећно!

Name

ИЗ РЕАЛНОГ УГЛА

05.11.2018 18:58

Ово је такво понижење за ДНС да човјек не повјерује,шта им раде коалициони партнери.Старац Марко од стотину љета га промовисао као будућег премијера а ево шта задеси господина Радовића,смјенише га са чела банке.Старац Марко ће се задовољити са мрвицама,и даље трпити понижења и неће изаћи из власти.Није Марко више за политике,само дом пензионера,шах,домине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирко

05.11.2018 19:00

Тооооо брате само тресииииии

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ријец је ријец! Бања Лука

05.11.2018 19:03

Е мој Павићу шта ти Бурле(нови надимак за Милу) ради,а ти ни да се јавис!По томе се види какав си цовјек и колико твоје ријеци пред изборе вриједе.све што си говорио пада у воду,јер немаш петљу да се успротивис Бурли!и

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цуне

05.11.2018 19:40

Јел то онај радовиц,сто је требао бити прмијер? Рјец је рјец

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јасно

05.11.2018 19:57

Е сада вас има достс понизених,сједите и смјените Павица и реорганизујте странку и изадјите из коалиције!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бунцици

05.11.2018 19:58

Испод Стоца и планине моје све делија до делије стоје !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Андрејевиц

05.11.2018 20:03

Сад це Павиц, "Ми смо изненадјени, ово није у складу са договорима унутар коалиције и оцекујем да се на сједници ГО донесе став о ов слуцају". А донијеце, да не казем. Следеца је продаја Љубије. Али то смо дозволили све 7.10.18. Сад гледајте и љупајте 50 КМ. И немој да неко кука. По заслузи, брацо срби.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Браво

05.11.2018 20:20

Браво Миле, тако се прави права опозиција твојој страховлади! Удри још жешће, гдје год можеш, видиш да марва другачије неће схватити колико је битно окупити се под једну капу и стати теби за врат.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ форевер

06.11.2018 14:44

Тацно апсолутно..само удри Додице, сто јаце, сто зесце, згази, сатари, понизи...молим те. Сто прије и висе то боље. Напријед Миле! Све у циљу будјења успаваног и престрасеног народа само Миле, Миле, Миле

Name

XXЛ

05.11.2018 20:29

СРАМОТА..ЦОВЈЕК ЈЕ РАДИО ВИСЕ НЕГО ПРОФЕСИОНАЛНО

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гони

05.11.2018 20:38

Ти си будала.

Name

Добој

05.11.2018 20:40

Требао га је стедјети а директно је радио за себе а против додика и цвијановицке, а у коалицинији са њима. Не мозес на двије столици сједити, да су ови други побиједили вјероватно би добио мандатарско мјесто. Овако скоцио па пао....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Посматрац 2

05.11.2018 21:25

Цовјек се коцкао. Радио за сзп и сад трпи санкције и ста је спорно. ДНС је једина странка у РС која је имала и једном мјесту 2 изборна стаба а то је било у БЛ. Он радио за сзп а Цубрило виц за Милу и Зељку. Освијестите се људи. Боље је дати функције постеним, цасним и струцним сдс-вцима него овим "дуплацима".

Name

Филип

06.11.2018 09:09

Не знам ста да ти казем,људи су на сваком скупу подрзали коалиционе партнере,мислим да је ова прица о СзП висе продукт Цубрине кухиње,да се дискредитује Радовиц.Богами и успјело му је.

Name

Гале

05.11.2018 20:43

Слињо Радовиц иде за министра. Пази само.он је превара ко и додик

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ма јок

06.11.2018 10:08

Нудјено му је то раније. Али није хтио. Каже да му је то мало. Или премијер или ништа. И они ништа.

Name

драгон

05.11.2018 20:44

РИЈЕЦ ЈЕ РИЈЕЦ,реце Марко и оста зив.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да се зна

05.11.2018 20:52

Наравно да је остварила најбоље резултате кад сав будзет Републике Српске иде преко те банке. Јест теско.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Митар СДС

05.11.2018 21:08

Остави багру и слиједи свог оца Митра који је био сеф Карадзицевог кабинета цитав рат. Цубриловиц тај велики лопов и препредењак не мозе да ти опрости сто си освојио више гласова. Напусти ДНС и прикљуци се СДС дрзавотворној странци и поведи је ка успјеху. Доста ти је олаксан посао ако се одлуцис јер је 90% папака отисло знаци затицес цисто стање и крецес са младјим људима на врх.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле суга

05.11.2018 21:08

Миле лопов. Препао се ДНС а, ста ради бједник бједни, јадо Миле никад висе глас за тебе. Изигро си све коалиционе договоре, навукао народ да гласа и сад не ваља Днс. Суго једна

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цоа

05.11.2018 21:11

А и био је кренуо ведрити као овај радовиц он је тај као,нек су га смијенили да се мало спусти на земљу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

паљанин

05.11.2018 21:28

Које су се само паре опрале преко студентских домова на Палама у реализацији Владе РС и Милана Радовица, Недомеxа и екипе из Лукавице. Ма све затворити и да нормалан свијет мозе да зиви да вас не гледа висе. Смрди вам лицемјерство на километар

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мишо

05.11.2018 21:36

Жао ми ситних мишева што су изневјерили људе из ДНС,што су добили све у животу од странке шта ће они сада. г Радовић ће се снаћи за себе. Буди доследан и лојалан и када тонеш.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалучка Антифа

05.11.2018 21:37

А тако је лијепо почео...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Финан

05.11.2018 21:47

Иде за министра финансија...ово је договор и представа за сироке народне масе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

АВЛИЈАС

05.11.2018 22:54

Договорено 100%,мозда премијер

Name

ХЕ ХЕ ХЕ

06.11.2018 07:33

ХЕ ХЕ ХЕ

Name

Сима Космос

05.11.2018 21:47

Некада прије шест година пошута Милан раднике из Бијељине уз уцјене да се пређе у славну нам Бања Луку. Ето ти га сад, пошуташе и тебе Милене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

06.11.2018 07:24

Жива истина... Довео незналице и полтроне који банке нису видјели очима, са средњом школом итд... Да није било те ВЛАДЕ, не би ни банке било са тим кадровима... Набио плате слугама, у ади се трошило по 60 000 КМ за вече... Човјек умислио да је Ал Цапоне..

Name

стедисаааа

05.11.2018 21:48

СПАСАВАЈТЕ НОВАЦ БАЈА ЦЕ "ПОЈЕСТИ" и НОВУ БАНКУ !?

ОДГОВОРИТЕ
Name

каја

07.11.2018 13:48

Ја цу појести НОВУ банку

Name

Народ И за народ

05.11.2018 22:11

Ето им сад(днс) бусали су се коалицијом са снсд-ом,ово је последица!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пре него, мирно на протест

05.11.2018 22:16

Видите ли ви људи да он овакве елитне кадрове миче и н еда паметенима напред.Ја бих лепо да ми кренемо у протесте, онако социјалне неполитичке сви сви сви.Пре него што сви одемо с ових простора.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Др Дабић

06.11.2018 07:34

лијечи се елитни кадар купио школу у Суботици а давао себи плату 500.000 КМ читаш ли новине ?

Name

Ницкy

05.11.2018 22:25

Доста је Нешо давао,сад ће се њему дати, а и помазиће га. Ављиаш добија старачки дом да се не пати. Остали губе све. Срећно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бијељина

06.11.2018 06:03

Нова банка је дозивала процват за вријеме дир Стане Шалипур ,док је централа била у Бијељини

ОДГОВОРИТЕ
Name

Шта је чудно???

06.11.2018 06:34

Па нисам видио да Трамп оставља кадрове "Демократа"! Још једном се питам, шта је чудно???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Веља

06.11.2018 07:11

Не дај се Милане проце и Додиково срање

Name

Ре: ста је цудно

06.11.2018 08:22

Републиканци и демократе су супарници, а не коалициони партнери као СНСД и ДНС. У томе ти је кљуцна разлика мамлазе

Name

Мамлазе

06.11.2018 13:30

Коалиција се подржава, а не ради против коалиционих кандидата, опозициони мамлазе!

Name

објејктив

06.11.2018 07:15

А И ТИ АКЦИОНАР...ПА ФОТЕЉА У СКУПСТИНИ..СТА БРЕ ХОЦЕС ВИСЕ..НИГДЈЕ НЕЉУБАЗНИЈИХ РАДНИК НЕГО СТО ЈЕ У НОВОЈ БАНЦИ БИЈЕЉИНИ.ДРСКИ БЕЗОБРАЗНИ КО И СЕФОВИ ИМ...ВИДИ СЕ СЕ ДА КОД ДОДИКА А И ТЕБЕ ДНС...ОВАЦ НА ОБУЦИ БИЛИ...СРАМ ВАД БИЛО..ДА БОГДА ВАМ СЕ ВРАТИЛО КАКО РАДИЛИ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ето Павицу

06.11.2018 07:21

Ти о твоје њааа,њааа,њааа,разријесио ти је све кадрове,сад це ти напасти на ПД,рудник,приједорпутеви це моци само наспати сеоске путељке.Питање и на твој лицни капитал кад це узјахати.Јбо те Додик и Цубриловиц !!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цонсиглиере

06.11.2018 07:23

Дал' це политицки презивети и у новој влади бити Недјо Трниниц?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зворник

06.11.2018 07:55

Лако је бити успјешан директор кад су све државне паре у новој банци.Па ти сарајлијица мислио и премијер још да будеш. Сад се покрити по ушима да ти и још неби ко и извукао.Хоћеш ти да ударас на Додика.Па он је за вас све измислио и политику и све.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБА

06.11.2018 08:47

ТО СУ СВЕ ИГРЕ КОАЛИЦИЈЕ.ГЛАСОВИ СУ ПОКРАДЕНИ ЊИХОВИМ ДОГОВОРОМ, КО ЋЕ ШТА РАДИТИ, КО ЋЕ СЕ КАНДИДОВАТИ ШТО ВИШЕ ИЗВУЋИ ПАРА ДА СЕ ПРОЂЕ НА ИЗБОРИМА И ОНДА КО ФОЛ СМИЈЕНЕ ДА БИ СЕ НАРОД СТИШАО И ПОМИСЛИО У ИСПРАВНОСТ ЊИХОВОГ РАДА ЈА КАО ГРАЂАНИН ИМАМ МОЗГА ДА СХВАТИМ О ЧЕМУ СЕ ТУ РАДИ И У ТОКУ ИЗБОРА И ПОСЛИЈЕ ИЗБОРА.ОНИ СУ ЗАБАВЉАЧИ НАРОДА .ЗНАЈУ ДА ТО ПРОЛАЗИ .СВЕ ЈЕ ТО ЊИХОВ ДОГОВОР.НАРОД ИМ ПОМАЖЕ У ТОМЕ ЗАТО ШТО ВЕЋИНИ ОВО ОДГОВАРА.ТАЧКА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мамама

06.11.2018 09:08

Смијешно и жалосно ова сељачина Радовиц заједно са још већим сељачинама Арагостом и Несицем покушали мислили лако ћемо преузети власт , Е моје сељацине врло брзо ћете бјежати одакле сте дошли да чувате овце али прво морате вратити што сте покрали , коментаришу појединци Радовиц акционар а знате ли како , држава ставила депозите а он узео себи кредит из те банке и узимао акције јако паметна будалетина , а кредите које је дао Арсгости о том посебно ће бити ријечи

ОДГОВОРИТЕ
Name

АДА

06.11.2018 10:46

Све је тачно. Узео је и из НЛБ банке кредит и купио акције... Опрао је пара за БАЈУ више него ико... Баја ће му напаковати свашта... Радовић је све добро осмислио, купио диплому у Суботици, представљао се као неки др. а вамо на фињака извлачио новац. Запослио и курту и мурту док је људе који знају приморао да раде и стагнирају због његових "радница" које је запослио....

Name

xxx

06.11.2018 09:25

ЖЕЛИМ ИМ ДУГУ И БЕСПОШТЕДНУ БОРБУ! МИСЛИО РАДОВИЋ ДА ЈЕ БАШ ОН ПАМЕТАН И ДА ЗАСЛУЖУЈЕ МЈЕСЕЧНУ ПЛАТУ ОД 85000КМ....И СВЕ ОСТАЛО...КАД СИ У КОЛУ ОНДА ИГРАШ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ XXX

06.11.2018 11:56

Радовиж није изникао ниодкуда. Он је већ био дио изборног плана, који је прихватио и потписао и Додик. Он је у то гурнут, и то му је грешка. Није му требало. Али добро. Пошто Додик увијек има и план Б, ил план Ц, па и план Д, Радовић је жртва таквог Додиковог приступа, који чини дио плана Б, и сад је добио то што је добио. Али и заслужио. Према томе: "Сједи 1 "један", и поклописе ушима, ако шеф није успио већ да ти их почупа.

Name

ГИРАН

06.11.2018 10:24

ГЛАДАН ЈЕ И НЕЗАЈАЖЉИВ!Сад би на ВЛАСТ И ТО ПРЕКОРЕДА! ОДЈЕДНОМ НИОДКУД ДОК СУ ЉУДИ ГИДИНАМА У ПОЛИТИЦИ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ ГИРАН, АЛИ И XXX, пошто се ради о истој особи

06.11.2018 11:58

Прочитај одговор који сам ти дало под РЕ XXX. Појма ти немаш, Јаране. Кратак си, али и веома наиван. Види се.

Name

кмкок

06.11.2018 11:32

Политика га је поставила-политика га је смијенила... цудна ми цуда и велике вијести...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Браво

06.11.2018 13:28

Бољи одговор нема!

Name

Ре

06.11.2018 16:21

Све је то тацно,мада морамо признати да је радио успјесно ипак.А да би успјесно несто радио не смијес подлеци под утицај ових криминалаца.

Name

кмкок

07.11.2018 13:46

Он је себи исплацивао мјесецну плату од 85.000КМ а ако је тако успјесан нек узме неку фирму (или направи своју-накупио се добрих пара за ових 10 година) па буде успјесан колико год хоце...

Name

Савјет

06.11.2018 16:17

Затварајте рацуне у Новој банци,повуците стедњу јер це те се кајати.Није Радовиц смјењен сто је партиципирао за мандататара нити сто је лос економиста.Напротив,од је један од најбољи у професији.Рат са Радовицем траје годинама из разлога сто није дозвољавао да се повлаце паре како коме треба,вец на реалној основи.Знамо сви за спор од орије 3 године кад је Каја хтио преузети банку.Од тада крецу невоље по Радовица.Сад је кулминирало а у мозе им се а требају паре које немају.Зиви били па видјели ста це бити !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драгутин

06.11.2018 17:14

Мируј не извируј казе стари народ....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бања лука

06.11.2018 19:46

Шта је било од шефа Павића,нигде се непојављује. Шта је обећавао пред изборе,нешто се ушутио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

комедија

06.11.2018 22:03

Радовицу, бас те излеватисе. Па тих интрига нема ни у "Сулејману Велицанственом".

ОДГОВОРИТЕ
Name

мира.

07.11.2018 04:45

А нигдје неписе плата 80000 км. Да народ зна

ОДГОВОРИТЕ
Name

??????

07.11.2018 07:43

Па како народ може гласати за овај ДНС па ту су највећи лопови овај Радовић је себи исплатио невјеровату плату од 466000 КМ и још би да буде премијер па шта би тек онда радио плата би му била и милон марака а теби народе је довољно и петсто пошто ће вам Радовић и овакви као он подићи просјек на хиљаду ипо па да сви буду сретни и задовољни.

Name

Михајло

07.11.2018 17:29

Човјек је био превише амбициозан. Требао је остати у привреди и не улазити у политику.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дисидент

08.11.2018 12:01

Мислиш превише безобразан!?

Name

леми

07.11.2018 18:24

оде вам и цавиц додику..о томе не писете..растури додо свитање ко задњу курвицу..узас ста вам ради

ОДГОВОРИТЕ
Name

режим

07.11.2018 23:31

Каква је ово срамота и увод у да не кажем неке жестоке тортуре и режиме...смјенише најбољег менаџера и то у приватном сектору, какав хаос

ОДГОВОРИТЕ
Name

дисидент

08.11.2018 11:59

Тако млад а толико безобразан . Бахато понасање са новцем, разметање , срамота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

боцко

08.11.2018 13:50

добри резултати у банци зависе од радника 80% а не од оваквих који примају ненормално високе плате у односу на раднике који своје мизерне плате крваво зарађују. туга и жаост што се овакви љигавци уопште спомињу по насловима

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

08.11.2018 14:40

Тако је,знам врло добро каква је ситуација у НБ,плате мизерија,прековремени рад, без топлог оброка а да не говорим о регресу или поклона за Нови годину,тјерају их ко робове,стално пријете отказима,једном рјецју,Катастрофа....постедјени су само полтронцици,родјаци и куравеле овог "гладног",мало му и толика Плата ...Ма море м'рс!