Nadzorni odbor smijenio Radovića

Nadzorni odbor po političkoj direktivi smijenio je danas direktora Nove banke Milana Radovića, nakon što je on odbio da podnese ostavku na tu funkciju.

Republika Srpska 05.11.2018 | 19:00
Nadzorni odbor smijenio Radovića
Kako BN TV saznaje, Vlada je prethodnih dana, po nalogu Dodika, uslovljavala prekidom saradnje i povlačenjem depozita iz te banke, što je uticalo na odluku NO, koji inače predstavljaju većinski privatni kapital. 

Radović je na nedavno održanim izborima dobio poslanički mandat u Narodnoj skupštini Republike Srpske iz Izborne jedinice tri (banjalučka regija).

Milan Radović je bio na listi DNS-a i bio je jedan od favorita te stranke za mjesto mandatara za sastav nove vlade Republike Srpske.

Nakon izbora, Radović i još neki iz DNS-a našli su se na Dodikovoj "crnoj" listi, jer nisu radili onako kako je to Dodiku odgovaralo unutar te stranke.

Radović je i jedan od manjih akcionara Nove banke i dobitnik je brojnih priznanja za uspješan rad u oblasti bankarstva.

Očito je smjena Radovića s mjesta direktora Nove banke nezakonita, jer njegov ugovor ne pridviđa političku već odgovornost u slučaju loših rezultata.

Radović je na mjestu direktora ostvario najbolje rezultate Nove banke od osnivanja, što je danas konstatovao u svom saopštenju za javnost i Nadzorni odbor banke koji ga je smijenio.

Nadzorni odbor je na današnjoj sjednici razmatrao finansijske rezultate banke za prvih 10 mjeseci ove godine i konstatovao da je Nova banka postigla najbolje finansijske rezlutate od osnivanja i da ima snažnu i stabilnu poziciju. 

BN TV

Komentari / 144

Ostavite komentar
Name

Borac

05.11.2018 18:03

Mile lopove! Mile lopove! Mile lopove!

ODGOVORITE
Name

Prijedorčanin

05.11.2018 19:05

Napred baja sljedeći je Nešić pa Dragan Savanović !

Name

Who Is Neht

05.11.2018 19:06

Neka se spremi Ljubisa Vladusic.

Name

Omladina DNS

05.11.2018 20:14

Milane,omladina DNS je uz tebe,sada samo još jače i hrabrije

Name

Neko sa strane

05.11.2018 20:47

Iz Nove Banke ali i iz RS morali su da odu skoro svi osnivači (Andžić, itd.) upravo onda kada je sadašnji neprikosnoveni knez bacio oko na banku (i uspio da prigrabi dobar dio akcija preko raznih fondova u njegovom vlasništvu), i kada su mu počeli smetati svi školovani i sposobni i neposlušni. Tada je bilo je takvih ucjena da se čovjeku od toga kosa na glavi dizala. Glavni Dasa je izigrao Pavića jer mu je obećao premijersko mjesto prije izbora. kada je vidio da je uspio da pokrade većinu glasova za svoju sranku, i kada se uvjerio u dugogodišnju lojalnost SDS PAPAKA, ali i nekih DNS ovaca, u Glavni je pogazio sva obećanja i dogovore, i ne dozvoljava Radoviću premijersko mjesto.

Name

Aparthejd

05.11.2018 20:50

Rudonji Traktoristi ne trebaju sposobni nego poslušni. On i tako godinama obavlja sve funkcije: predsjednik snsd, predsjednik RS predsjednik vlade, patrijarh SPC. Jedino ne vidi šta mu se u vlastitoj kući dešava.

Name

NEOČEKIVAN OBRT

05.11.2018 20:53

Po želji i naredbi stranaca ( s pravom) sada će se definitivno kompletan DNS okrenuti trenutnoj opoziciji, SDS Papci će zaboraviti šta su obećali Baji, dio Đokićevog SP se okreće opoziciji, i na kraju SNSD ispada iz igre. Ili će izbori biti poništeni. pa vi birajte. Radović je strancima važniji od istrošenog KLEPTOPSIHOPATE.

Name

KO SU STVARNI VLASNICI BANKE

05.11.2018 20:56

A ŠTA ĆEMO AKO SADA mILANČE PROGOVORI KO SU PRAVI VLASNICI VEĆINSKOG PAKETA AKCIJA U nOVOJ BANCI. AKO GA STRANCI U TOME ZAŠTITE, ETO BAJIĆU NERJEŠIVOG PROBLEMA

Name

Zoki

05.11.2018 20:59

A Pavic,tihuje...daj sta das Mile.Muslio je starkelhs da ce Dodik da drzi rijec i postujr dporazum.E moj Pavicu.Izletio si ih igre kao m.do iz bokserica...

Name

PUJ PIKE NE VAŽI

05.11.2018 21:04

ZAŠTO NEKO LAKIJU NE JAVI DA SU IZBORI PONIŠTENI I DA ON NEMA NIKAKVIH ŠANSI NA PONOVO ZAJAŠI NI KAJČINOVU KOBILU A KAMOLI BILO KAKVU FUNKCIJU. DA BUDE SREĆAN AKO ODMAH NE ZAVRŠI U ZATVORU. PRIJETNJE DA ĆE IZVESTI NAROD NA ULICU SU ŠUPLJA PRIČA, JER TO NIJE USPIO NI MILOŠEVIĆ

Name

Dribler

05.11.2018 21:07

Što je driblao, driblao.Ne možeš protiv cijelog svijeta. Kad papci vide da je izigrao Pavića, dobro će razmisliti da li će izigrati i njih. Ovim činom dopiniejće da se veliki broj Papaka dobro zamisli da li će preći u njegov tor. Ako izigraš nekoga čijom si se zaslugom godinama održavao u sedlu, šta će tek uraditi običnim papčićima koji su ga do juče pljuvali.

Name

Poslednji klin u sanduk

05.11.2018 21:13

Ovim je Psihopata sam sebi zakucao poslednji ekser u mrtvački (politički) sanduk. Ovim se definitivno odrekao Pavića i DNS-a, čijih dvanaest poslanika garantovano prelazi na stranu dosadašnje opozicije. Onih par papaka iz DNS-a smiriće (ucijeniće) stranci kad im pokažu dokaze o dugogodišnjoj pljački i kriminalu. Isto se odnosi i na Krmka iz Crvenog kombija koji se samo pravim čudom održava na privremenoj slobodi, ali i na Malog brčanskog milicionera kome su predmet iz rata samo stavili na stranu, ali ne i arhivirali. Prema tome, ko će ostati uz Gubitnika. Otićiće i Crnogorski uljez zajedno sa svojim mentorom Isluženim Kešovanom. Ako se sve ovo ne desi (a male su šanse da se ne desi) pokradeni IZBORI ĆE BITI PONIŠTENI I PONOVLJENI.

Name

Budimo realni OKO

05.11.2018 21:23

Strane obavj. službe imaju debele kriminalne dosijee za sve "vodeće" političke lidere u BiH, pa i potencijalne papke, i oni to mogu upotrijebiti kako i kada hoće. Iak oni postavljaju i smjenjuju vlade i predsjednike. Budimo realni, Oko. Šta ćemo ako su oni odlučili da nekoga puste niz vodu i dovedu nekog drugog. A nismo daleko od toga. Sila Boga ne moli, Bog silu ne voli. Budimo realni, OKO

Name

Z.P. Prag, Rep. Čeh.

05.11.2018 21:25

Milorad drugi, na vrijeme prodade akcije i skloni se u Prag. Hercegovačka Ljisica. Bravo Milorade, Stari Vuče.

Name

SJEČA KNEZOVA

05.11.2018 21:26

Sječa knezova se nastavlja, ali KO MAČEM SIJEČE OD MAČA GINE.

Name

Paralela

05.11.2018 21:28

Pa Bobar je izgubio glavu samo što nije osvojio Bijeljinu i nije se mogao pomiriti da mu ispred nosa odnesu poslove u TE Ugljevik. Tačno, malo i radi keša u trezoru kome se nije znalo porijeklo. Milan R. će još dobro i da prođe. tako ti je kad sa đavolom tikve sadiš. O glavu ti se oblupaju

Name

gubavac

05.11.2018 22:02

Za "Omladina DNS" E to volim čuti! Omlatina DNS! Uzdaj se Milane u "Omlatinu DNS"!

Name

Re

05.11.2018 22:27

Nicija nije do zore gorila,pa ni ovoga svinjoglavog!Sta Li ce sada biti sa njegovim pulencicima u NB zbog kojih su mnogi dobili otkaze??!!!

Name

Tomo

06.11.2018 05:10

Radoviću nenormalna je plata 460,000

Name

Re neko sa stranke

06.11.2018 06:22

Da je otjerao najsposobnije ne bi nova banka ostvarila najbolje rezultate od osnivanja. Da je to tacno ne bi bila najveca banka u drzavi. A Dodik je udarom na novu banku pikazao da je covjek koji ce zbog moci da potopi drzavu. U slucaju da drzava udari na novu banku stvara problem sebi. Jer ce opet agencija za osiguranje depozita narod morati da vrati stedne uloge sto u sustini znaci bankrot drzave. Da ne pominjem da je vecina irb kredita plasirana preko nove banke. Ako nova banka propadne drzava ce da plati ceh od minimum milijardu maraka. Izgleda da to nije bitno dodiku. Ovo je nevidjena sramota dodika i cubrilovica.

Name

Jordan

06.11.2018 06:27

Neka se spremi Mile Peric i Mladen Tasic

Name

Serbo64

06.11.2018 07:07

Mile lopove- a Radovic nije.

Name

BL

06.11.2018 07:18

Postoji nešto što se zove rizik POLITIČKI EKSPONIRANIH LIČNOSTI ! i NO može bez problema smeniti direktora ako oceni da je došlo do ugrožavanja banke. ALI TU SU DRUGE STVARI PUKLE IZMEĐU NJIH DVOJICE... OPRAO JE OVAJ PARA ZA MILETA VIŠE NEGO MILE... ZAPAMTITE TO! MOGLO BI MU SE NAPAKOVATI SVAŠTA...

Name

Neko sa strane

06.11.2018 09:32

To sto je Nova Banka (kao “domaca” banka) bila “uspjesna” nakon odlaska nekih sposobnih osnivaca i kvalitetnog kadra, moze da se zahvali samo depozitima drzave i javnih preduzeca i plasmanima (preko Nove Banke) fondova IRB. A to nije sposobnost rukovodecih kadrova i zaposlenih. Svi znamo da se za drzanje drzavnih depozita i rad sa IRB naplacuju (neki pojedinac) visoke provizije u vidu a) plasmana kredita koji se kasnije otpisu, b) da se u banci preko raznih tzv. fondova dobiju akcije, c) pere neciji prljav novac i d) zaposljavaju rodjaci, kumovi, partiski poslusnici, itd. Sve ostalo je bla, bla. Radovica je neko postavio (pretpostavljamo ko), ali ga i skida (vidimo ko). Odsluzio svoje, malo previse ojacao, i postao (mislio) neposlusan. Posto je vodeca politicka opcija osvojila (pokrala) ubjedljivu relativnu vecinu, na scenu je stupio vec pripremljen plan B, tj. onaj po kome se za dugogodisnju lojalnost, i prelazak (papkarenje) jednog broja poslanika Cubrilovicevom krilu, kao nagrada, predala banka i jos ponesto. Radovic bi mogao da se koprcne i zaprijeti iznosenjem necijeg prljavog vesa o kome sam naprijed govorio, ali bi to znacilo prelazak crvene linije. Onu koju je presao Gavrilo, pa platio glavom. Drugi par cipela bi bio, ako je to tacno, da Iza Radovica stoji jedna mocna vojna sila (kao sto stoji iza jednog broja “poznatih” pojedinaca u BiH), i to saopstila (kao sto obicno rade) na pravu adresu. Saopstenje tipa: ovog ne dirajte, u protivnom prelazite crvenu liniju, a poslije toga, zna se sta sleduje. Spasiti ga moze od linca (jer o lincu je rijec) i cinjenica (ako je tacno) da ce vodeca politicka partija biti izbacena iz igre u formiranju vlasti na RS nivou ili, ako se to ne desi, ponisteni i ponovljeni izbori.

Name

Poslednji kineski car

06.11.2018 12:18

Ne znam šta je ovom čovjeku trebalo uopšte da se bavi politikom i da ulazi u to blato i valja se u istom. Dobar je stručnjak, napravio je dobru banku, imao sigurno velika primanja i onda u politiku. Totalno nejasno. Sada smjenjen, jer je zaprijećeno ako ostane da će povući depozite i poslovanje preko banke. Banka je privatna, akcionari koji žive od dividende su odmah reagovali i sklonili ga bez obzira što je stručan. Ovaj njegov potez bi se mogao okarakterisati kao glupost ne godine, već decenije.

Name

PRIJEDORČANIN

06.11.2018 14:14

SPASAVAJ SE KO MOŽE...!

Name

Trn u Oku

06.11.2018 17:31

A sta ako se Radovic sam prijavi za svjedoka saradnika - a moje pouzdane informacije govore da hoce - i propjeva. Otpis kredita, pranje para, kupovina akcija NB, itd. Novi reality i zadruga mu nece biti ravni. Bice zabavno.

Name

Stocar

07.11.2018 14:12

Na zadnjoj koridi..izborima..rudonja pobijedio jablana i sad se komotno i nekontrolisano obada

Name

Marko

05.11.2018 18:04

Radovic je najveci akcionar banke i covjek koji je napravio banku

ODGOVORITE
Name

Igor

05.11.2018 18:57

Lupas . Niti je najveci akcionar niti je ON napravio banku. Banku su napravili DEPOZITI i racuni drzavnih preduzeca kao sto ce je i unistiti zajedno sa nekvalitetnim "politickim" kreditima". Milanu svaka cast , zaradio je pare neka se povuce i posveti porodici. Sto dalje od olosa.

Name

Prijedor

05.11.2018 19:56

Obična ljiga koja se preko marka pola uvukla u politiku sad je zauvjek sikterisan.

Name

Ha ha ha

05.11.2018 20:21

Radovic napravio banku? De mali sjedi 1!!!

Name

!!!

05.11.2018 20:31

Ako sam razumio Igora, on prizeljkuje da i cetvrta banka u RS propadne. Nije li malo previse sto je ova vladajuca klika 3 banke do sada bacila na koljena? Pitam se da li zaista u snsd-u postoji iko ozbiljan ko misli da bi Radovan Viskovic inzenjer saobracaja bio bolje rj'esenje za premijera od ovog Radovica?

Name

Igor

05.11.2018 20:58

Kako ti zakljuci da ja PRIZELJKUJEM propast bilo cega ?! Ja samo kazem sta se desi kad se balon duva a ne moze da podnese . NB su naduvali depozitima, racunima drzavnih firmi i budzeta a ona pare plasirala nekvalitetno jer kvalitetan plasman nije ni moguc u propalom sistemu kakav je RS . Milan Radovic tu nista ne moze promijeniti. Ljudi nikako da shvate da nama treba sistem a ne imena . Imena su nas upropastila i prepucavanje ko je veci "strucnjak".

Name

Re!!!

05.11.2018 21:22

Premijer je tu samo da izvrsava Milina naredjenja i nista vise.

Name

Roki

05.11.2018 22:21

Vjeruj samo use i u svoje kljuse, ako ti i ono nije crklo ko Starkelja Pavic. Prdn.. u cabar.

Name

kiki

06.11.2018 05:51

Sve što posluje pozitivno u RS-u tu se mjenja kadar po nalogu diktatora ,jer se mora sve uništiti i zadužiti.

Name

Mirko

06.11.2018 07:45

Radovic je jedan od rijetkih ljudi koji ima potencijal da ugrozi sadasnju vladajucu strukturu.To je i dokazao,iako je to samo pocetak,time sto je ostvario rezultat kakav je ostvario u izbornoj jedinici 3.Naravno,s obzirom da su lokalni izbori za samo 2 godine,morao je da sijece sve prijetnje u korijenu,samo pitam se da li je uspio u tome.Dobio je Mile bitku,ali Radovic je ozbiljan covjek,mozda je ovaj rat tek poceo,rat sa nekim novim akterima,mozda je na pomolu i stvaranje necega novog...

Name

Za Pavica

05.11.2018 18:05

E moj deki, no tebe sta pita, pomete ti Dodo sve kadrove, izgubi pristup parama, nagrdi vas sa svih szrana, a ti nesmijed da pisnes. Ko je sledeci, znate li vi u Dns, cijela carsija zna, a ti mulis

ODGOVORITE
Name

Sta

05.11.2018 20:23

Sta ce Radovic nije mogao voditi cafe Intermeco u Adi stotine hiljada duga i on da vodi banku. On je potrcko u tom sistemu. Avlijas je alfa i omega to svi znaju.

Name

Re Za Pavica

05.11.2018 20:33

Kako je krenulo, sljedeci kojeg ce smijeniti je Pavic - sa funkcije celnika stranke. :-))

Name

pavic

05.11.2018 20:59

ja sam i dalje za koaliciju

Name

Dekica

05.11.2018 22:14

Nije humano ovo što radi dekici Paviću dodolend jer da nije bilo dekice ne bi bilo ni Dodika ani Željkice.

Name

buffalo.bill.bl

05.11.2018 18:05

Odstrel je počeo. Biće toga sve više. Taština Burleta je nezaustavljiva. Neće stati dok ne iskrči sebi čist put. U sunovrat!

ODGOVORITE
Name

dimnjacar

05.11.2018 18:09

Pa gdje je sad DNS i rijec je rijec? ajde sad budite ljudi pa se oduprite Dodiku i SNSD-u i opravdajte skoro 100.000 glasova.

ODGOVORITE
Name

Svaka čast

05.11.2018 18:59

Krajnje vrijeme je da se neko oglasi iz DNS. 100.000 glasova nije malo. Prof. Radović da je pametan ne bi ovo trpio. Pa i ova igranka sa SDS-om i Ujedinjenom Srpskom je usmjerena protiv DNS-a. Ko konsultuje DNS o eventualnom ulasku SDS-a u vlast. Umjesto da DNS dobije mjesto premijera i 3 jake ministarske pozicije, tj. jedna na nivou BIH. Sve to pada u vodu, uz ove smjene i poniženja.

Name

Mirko Dns BL

05.11.2018 19:26

slazem se,Pavicu zasto dozvoljavas da pisaju po nama??? Zasto

Name

Oštri ujedi...

05.11.2018 19:56

Mi, kao narod smo godinamaaa poniženi i prevareni višestruko. Ovi pojedinci, željni vlasti, para, još i još, nikad siti, pa se mora neko i okliznuti u ovoj šumi pohlepnika. Nisam ni u jednoj stranci, ne bih se uprljala ni za šta, a njihovi kadrovi, na već debelim pozicijama, dozvolili su da ih preveslavaju daleko manje obrazovani i inteligentni. Ovo je cijena političkih igara i prepucavanja, jer on zna kome je dao povjerenje, ko mu je dužan? Krajnje, svi su oni nemilosrdni, kao direktna konkurencija, koja je tajila u koaliciji, dok nije kucnuo čas za obračun.

Name

Užas

05.11.2018 20:53

Tako ti je kad sa djavolom tikve sadiš, oni su sekta, ovo što rade je grdno sektašenje, užasavam se.Vidila sekta da raste DNS pa se prepali, kakav uzas

Name

Runi

05.11.2018 21:20

Markane kako ide slogan odgovorno gdje si ti smijes li se javiti

Name

Toplo

05.11.2018 18:15

Preporucujem svim postenim i dobrim gradjanima da ukoliko imaju bilo kakvu ustedjevinu u Novoj banci da ju podignu i promijene banku. Nova banka ce, cini mi se zavrsiti kao Bobar banka, Banka Srpske u dzepovima sumnjivih lica.

ODGOVORITE
Name

Bobar2

05.11.2018 22:45

Da,da sto prije!I ne nasjedajte na price da ce sve biti u redu.Ova banka ce stopama Bobar banke

Name

MAKARIJEV

05.11.2018 18:17

Baja Broz nema ograničenja, smjenjuje,postavlja,šamara,ubija. Građani RS ko je slijedeći?Neupitna je podrška Amerike i Srbije i koalicionih partnera Bakira i Čovića i dupelizaca Perice i Marka.

ODGOVORITE
Name

Dara

05.11.2018 18:57

Nemam novac nisam naj menadzer banke zivim skromno pa ne mogu ni da me smjene..

Name

Skeptik

05.11.2018 18:17

Hoće on gostovati na BIG radiju poslednjeg dana predizborne kampanje...I to kao jedini kandidat vladajućeg režima za tih mjesec dana...e moj Milane. Šta kaže na to Marko Kraljević? Riječ je riječ?

ODGOVORITE
Name

Goran

05.11.2018 18:18

POLITICKI PROGON ZELJKE CVIJANOVIC I CUBRILOVICA.SRAMOTA

ODGOVORITE
Name

hm

05.11.2018 21:07

Pa njih dvoje i ne znaju za sramotu.

Name

Jovan BL

05.11.2018 18:18

a sada spektakl

ODGOVORITE
Name

žikaž

05.11.2018 18:24

Pokupiše nam svo oružje. Nemamo se čime boriti protiv crvene furije.

ODGOVORITE
Name

zcs

05.11.2018 18:26

fašizam na djelu

ODGOVORITE
Name

Neofašizam

05.11.2018 22:15

Fašizam.Neofašizam.

Name

Nenad

05.11.2018 18:27

Ovo je takav udar na Novu banku iza svega stoji Kaja i Ninic Nebojsa. Dva pacenika mala. Vadim ujutru sve pare iz Banke Fuj stoko

ODGOVORITE
Name

M

05.11.2018 18:59

Ne mjesajte Ninica u ovo.

Name

milan

05.11.2018 21:00

TAKO JE NENADE I JA PODI\EM SVOJ NOVAC I GASIM RA;UN

Name

Burleee

05.11.2018 18:31

Zemlja gdje je sve moguće jer tu vlada Burle

ODGOVORITE
Name

RE BURLEEE

05.11.2018 19:03

Počešljaj se da fino izgledaš a ne da nekog tako nazivaš a znamo koga!!

Name

Auu

05.11.2018 18:32

Silno. E moj Brundo, previše si se osilio a kad tresneš ima da zvoni sedam dana. Samo da dočekamo da ovi bahati shvate da gladan narod ima granicu... A za dobrog bankara mjesta uvijek ima, ali za bahate ....

ODGOVORITE
Name

Tako je

05.11.2018 19:26

Kad mu dodje ISTiNA I PRAVDA,nece doci sebi ostatak zivota! Bankar neka bude ziv i zdrav,bice jednog dana sretan sto mu nije poslusnik.

Name

Krle

05.11.2018 18:42

Nedaj se Milane ljudino, veci si od sviju njih zajedno.Mogu samo da ti pljunu pod prozor...

ODGOVORITE
Name

Hej!

05.11.2018 18:46

Ljudi, zar vam još nije jasno da trebate početi pričati šta se dešava?!

ODGOVORITE
Name

Radnik Banke

05.11.2018 18:49

Avlijas i Ninic su uz pomoc Tegeltije ovo uradili da bi izvukli 12 milina iz Nove Banke.

ODGOVORITE
Name

DNS

05.11.2018 18:50

MANGUPI pomislili ste da 'e te nakupovat glasove pa yajebavati sve redom! DOSTA!

ODGOVORITE
Name

А

05.11.2018 18:55

Јој у тој банци имам орочено 100 км да ли су ми сад сигурне?

ODGOVORITE
Name

Darko

05.11.2018 18:55

Milan je dobar momak i covjek. A politika je cudo.. Cas si gore ..a cas dole .. Mislim da su ga iskoristili mnogi kojima nije trebao vjerovati. Milanu zelim svako dobro u zivotu i puno srece i uspjeha u novom poslu .

ODGOVORITE
Name

Darko

05.11.2018 18:58

Milan je dobar momak i covjek. A politika je cudo.. Cas si gore ..a cas dole .. Mislim da su ga iskoristili mnogi kojima nije trebao vjerovati. Milanu zelim svako dobro u zivotu i puno srece i uspjeha u novom poslu .

ODGOVORITE
Name

Goran

05.11.2018 20:30

Milan je ljudina. Čovjek kakav se rijetko sreće. Milane, srećno!

Name

ИЗ РЕАЛНОГ УГЛА

05.11.2018 18:58

Ово је такво понижење за ДНС да човјек не повјерује,шта им раде коалициони партнери.Старац Марко од стотину љета га промовисао као будућег премијера а ево шта задеси господина Радовића,смјенише га са чела банке.Старац Марко ће се задовољити са мрвицама,и даље трпити понижења и неће изаћи из власти.Није Марко више за политике,само дом пензионера,шах,домине.

ODGOVORITE
Name

Mirko

05.11.2018 19:00

Tooooo brate samo tresiiiiii

ODGOVORITE
Name

Rijec je rijec! Banja Luka

05.11.2018 19:03

E moj Paviću šta ti Burle(novi nadimak za Milu) radi,a ti ni da se javis!Po tome se vidi kakav si covjek i koliko tvoje rijeci pred izbore vrijede.sve što si govorio pada u vodu,jer nemaš petlju da se usprotivis Burli!i

ODGOVORITE
Name

Cune

05.11.2018 19:40

Jel to onaj radovic,sto je trebao biti prmijer? Rjec je rjec

ODGOVORITE
Name

Jasno

05.11.2018 19:57

E sada vas ima dosts ponizenih,sjedite i smjenite Pavica i reorganizujte stranku i izadjite iz koalicije!

ODGOVORITE
Name

Buncici

05.11.2018 19:58

Ispod Stoca i planine moje sve delija do delije stoje !!!

ODGOVORITE
Name

Andrejevic

05.11.2018 20:03

Sad ce Pavic, "Mi smo iznenadjeni, ovo nije u skladu sa dogovorima unutar koalicije i ocekujem da se na sjednici GO donese stav o ov slucaju". A donijece, da ne kazem. Sledeca je prodaja Ljubije. Ali to smo dozvolili sve 7.10.18. Sad gledajte i ljupajte 50 KM. I nemoj da neko kuka. Po zasluzi, braco srbi.

ODGOVORITE
Name

Bravo

05.11.2018 20:20

Bravo Mile, tako se pravi prava opozicija tvojoj strahovladi! Udri još žešće, gdje god možeš, vidiš da marva drugačije neće shvatiti koliko je bitno okupiti se pod jednu kapu i stati tebi za vrat.

ODGOVORITE
Name

BL forever

06.11.2018 14:44

Tacno apsolutno..samo udri Dodice, sto jace, sto zesce, zgazi, satari, ponizi...molim te. Sto prije i vise to bolje. Naprijed Mile! Sve u cilju budjenja uspavanog i prestrasenog naroda samo Mile, Mile, Mile

Name

XXL

05.11.2018 20:29

SRAMOTA..COVJEK JE RADIO VISE NEGO PROFESIONALNO

ODGOVORITE
Name

Goni

05.11.2018 20:38

Ti si budala.

Name

Doboj

05.11.2018 20:40

Trebao ga je stedjeti a direktno je radio za sebe a protiv dodika i cvijanovicke, a u koaliciniji sa njima. Ne mozes na dvije stolici sjediti, da su ovi drugi pobijedili vjerovatno bi dobio mandatarsko mjesto. Ovako skocio pa pao....

ODGOVORITE
Name

Posmatrac 2

05.11.2018 21:25

Covjek se kockao. Radio za szp i sad trpi sankcije i sta je sporno. DNS je jedina stranka u RS koja je imala i jednom mjestu 2 izborna staba a to je bilo u BL. On radio za szp a Cubrilo vic za Milu i Zeljku. Osvijestite se ljudi. Bolje je dati funkcije postenim, casnim i strucnim sds-vcima nego ovim "duplacima".

Name

Filip

06.11.2018 09:09

Ne znam sta da ti kazem,ljudi su na svakom skupu podrzali koalicione partnere,mislim da je ova prica o SzP vise produkt Cubrine kuhinje,da se diskredituje Radovic.Bogami i uspjelo mu je.

Name

Gale

05.11.2018 20:43

Slinjo Radovic ide za ministra. Pazi samo.on je prevara ko i dodik

ODGOVORITE
Name

Ma jok

06.11.2018 10:08

Nudjeno mu je to ranije. Ali nije htio. Kaže da mu je to malo. Ili premijer ili ništa. I oni ništa.

Name

dragon

05.11.2018 20:44

RIJEC JE RIJEC,rece Marko i osta ziv.

ODGOVORITE
Name

Da se zna

05.11.2018 20:52

Naravno da je ostvarila najbolje rezultate kad sav budzet Republike Srpske ide preko te banke. Jest tesko.

ODGOVORITE
Name

Mitar SDS

05.11.2018 21:08

Ostavi bagru i slijedi svog oca Mitra koji je bio sef Karadzicevog kabineta citav rat. Cubrilovic taj veliki lopov i prepredenjak ne moze da ti oprosti sto si osvojio više glasova. Napusti DNS i prikljuci se SDS drzavotvornoj stranci i povedi je ka uspjehu. Dosta ti je olaksan posao ako se odlucis jer je 90% papaka otislo znaci zatices cisto stanje i kreces sa mladjim ljudima na vrh.

ODGOVORITE
Name

Mile suga

05.11.2018 21:08

Mile lopov. Prepao se DNS a, sta radi bjednik bjedni, jado Mile nikad vise glas za tebe. Izigro si sve koalicione dogovore, navukao narod da glasa i sad ne valja Dns. Sugo jedna

ODGOVORITE
Name

Coa

05.11.2018 21:11

A i bio je krenuo vedriti kao ovaj radovic on je taj kao,nek su ga smijenili da se malo spusti na zemlju.

ODGOVORITE
Name

paljanin

05.11.2018 21:28

Koje su se samo pare oprale preko studentskih domova na Palama u realizaciji Vlade RS i Milana Radovica, Nedomexa i ekipe iz Lukavice. Ma sve zatvoriti i da normalan svijet moze da zivi da vas ne gleda vise. Smrdi vam licemjerstvo na kilometar

ODGOVORITE
Name

Mišo

05.11.2018 21:36

Žao mi sitnih miševa što su iznevjerili ljude iz DNS,što su dobili sve u životu od stranke šta će oni sada. g Radović će se snaći za sebe. Budi dosledan i lojalan i kada toneš.

ODGOVORITE
Name

Banjalučka Antifa

05.11.2018 21:37

A tako je lijepo počeo...

ODGOVORITE
Name

Finan

05.11.2018 21:47

Ide za ministra finansija...ovo je dogovor i predstava za siroke narodne mase.

ODGOVORITE
Name

AVLIJAS

05.11.2018 22:54

Dogovoreno 100%,mozda premijer

Name

HE HE HE

06.11.2018 07:33

HE HE HE

Name

Sima Kosmos

05.11.2018 21:47

Nekada prije šest godina pošuta Milan radnike iz Bijeljine uz ucjene da se pređe u slavnu nam Banja Luku. Eto ti ga sad, pošutaše i tebe Milene.

ODGOVORITE
Name

Istina

06.11.2018 07:24

Živa istina... Doveo neznalice i poltrone koji banke nisu vidjeli očima, sa srednjom školom itd... Da nije bilo te VLADE, ne bi ni banke bilo sa tim kadrovima... Nabio plate slugama, u adi se trošilo po 60 000 KM za veče... Čovjek umislio da je Al Capone..

Name

stedisaaaa

05.11.2018 21:48

SPASAVAJTE NOVAC BAJA CE "POJESTI" i NOVU BANKU !?

ODGOVORITE
Name

kaja

07.11.2018 13:48

Ja cu pojesti NOVU banku

Name

Narod I za narod

05.11.2018 22:11

Eto im sad(dns) busali su se koalicijom sa snsd-om,ovo je posledica!

ODGOVORITE
Name

Pre nego, mirno na protest

05.11.2018 22:16

Vidite li vi ljudi da on ovakve elitne kadrove miče i n eda pametenima napred.Ja bih lepo da mi krenemo u proteste, onako socijalne nepolitičke svi svi svi.Pre nego što svi odemo s ovih prostora.

ODGOVORITE
Name

Dr Dabić

06.11.2018 07:34

liječi se elitni kadar kupio školu u Subotici a davao sebi platu 500.000 KM čitaš li novine ?

Name

Nicky

05.11.2018 22:25

Dosta je Nešo davao,sad će se njemu dati, a i pomaziće ga. Avljiaš dobija starački dom da se ne pati. Ostali gube sve. Srećno.

ODGOVORITE
Name

Bijeljina

06.11.2018 06:03

Nova banka je dozivala procvat za vrijeme dir Stane Šalipur ,dok je centrala bila u Bijeljini

ODGOVORITE
Name

Šta je čudno???

06.11.2018 06:34

Pa nisam vidio da Tramp ostavlja kadrove "Demokrata"! Još jednom se pitam, šta je čudno???

ODGOVORITE
Name

Velja

06.11.2018 07:11

Ne daj se Milane proce i Dodikovo sranje

Name

Re: sta je cudno

06.11.2018 08:22

Republikanci i demokrate su suparnici, a ne koalicioni partneri kao SNSD i DNS. U tome ti je kljucna razlika mamlaze

Name

Mamlaze

06.11.2018 13:30

Koalicija se podržava, a ne radi protiv koalicionih kandidata, opozicioni mamlaze!

Name

objejktiv

06.11.2018 07:15

A I TI AKCIONAR...PA FOTELJA U SKUPSTINI..STA BRE HOCES VISE..NIGDJE NELJUBAZNIJIH RADNIK NEGO STO JE U NOVOJ BANCI BIJELJINI.DRSKI BEZOBRAZNI KO I SEFOVI IM...VIDI SE SE DA KOD DODIKA A I TEBE DNS...OVAC NA OBUCI BILI...SRAM VAD BILO..DA BOGDA VAM SE VRATILO KAKO RADILI...

ODGOVORITE
Name

Eto Pavicu

06.11.2018 07:21

Ti o tvoje njaaa,njaaa,njaaa,razrijesio ti je sve kadrove,sad ce ti napasti na PD,rudnik,prijedorputevi ce moci samo naspati seoske puteljke.Pitanje i na tvoj licni kapital kad ce uzjahati.Jbo te Dodik i Cubrilovic !!!!

ODGOVORITE
Name

consigliere

06.11.2018 07:23

Dal' ce politicki preziveti i u novoj vladi biti Nedjo Trninic?

ODGOVORITE
Name

Zvornik

06.11.2018 07:55

Lako je biti uspješan direktor kad su sve državne pare u novoj banci.Pa ti sarajlijica mislio i premijer još da budeš. Sad se pokriti po ušima da ti i još nebi ko i izvukao.Hoćeš ti da udaras na Dodika.Pa on je za vas sve izmislio i politiku i sve.

ODGOVORITE
Name

BOBA

06.11.2018 08:47

TO SU SVE IGRE KOALICIJE.GLASOVI SU POKRADENI NJIHOVIM DOGOVOROM, KO ĆE ŠTA RADITI, KO ĆE SE KANDIDOVATI ŠTO VIŠE IZVUĆI PARA DA SE PROĐE NA IZBORIMA I ONDA KO FOL SMIJENE DA BI SE NAROD STIŠAO I POMISLIO U ISPRAVNOST NJIHOVOG RADA JA KAO GRAĐANIN IMAM MOZGA DA SHVATIM O ČEMU SE TU RADI I U TOKU IZBORA I POSLIJE IZBORA.ONI SU ZABAVLJAČI NARODA .ZNAJU DA TO PROLAZI .SVE JE TO NJIHOV DOGOVOR.NAROD IM POMAŽE U TOME ZATO ŠTO VEĆINI OVO ODGOVARA.TAČKA.

ODGOVORITE
Name

Mamama

06.11.2018 09:08

Smiješno i žalosno ova seljačina Radovic zajedno sa još većim seljačinama Aragostom i Nesicem pokušali mislili lako ćemo preuzeti vlast , E moje seljacine vrlo brzo ćete bježati odakle ste došli da čuvate ovce ali prvo morate vratiti što ste pokrali , komentarišu pojedinci Radovic akcionar a znate li kako , država stavila depozite a on uzeo sebi kredit iz te banke i uzimao akcije jako pametna budaletina , a kredite koje je dao Arsgosti o tom posebno će biti riječi

ODGOVORITE
Name

ADA

06.11.2018 10:46

Sve je tačno. Uzeo je i iz NLB banke kredit i kupio akcije... Oprao je para za BAJU više nego iko... Baja će mu napakovati svašta... Radović je sve dobro osmislio, kupio diplomu u Subotici, predstavljao se kao neki dr. a vamo na finjaka izvlačio novac. Zaposlio i kurtu i murtu dok je ljude koji znaju primorao da rade i stagniraju zbog njegovih "radnica" koje je zaposlio....

Name

xxx

06.11.2018 09:25

ŽELIM IM DUGU I BESPOŠTEDNU BORBU! MISLIO RADOVIĆ DA JE BAŠ ON PAMETAN I DA ZASLUŽUJE MJESEČNU PLATU OD 85000KM....I SVE OSTALO...KAD SI U KOLU ONDA IGRAŠ...

ODGOVORITE
Name

RE XXX

06.11.2018 11:56

Radoviž nije iznikao niodkuda. On je već bio dio izbornog plana, koji je prihvatio i potpisao i Dodik. On je u to gurnut, i to mu je greška. Nije mu trebalo. Ali dobro. Pošto Dodik uvijek ima i plan B, il plan C, pa i plan D, Radović je žrtva takvog Dodikovog pristupa, koji čini dio plana B, i sad je dobio to što je dobio. Ali i zaslužio. Prema tome: "Sjedi 1 "jedan", i poklopise ušima, ako šef nije uspio već da ti ih počupa.

Name

GIRAN

06.11.2018 10:24

GLADAN JE I NEZAJAŽLJIV!Sad bi na VLAST I TO PREKOREDA! ODJEDNOM NIODKUD DOK SU LJUDI GIDINAMA U POLITICI!

ODGOVORITE
Name

RE GIRAN, ALI I XXX, pošto se radi o istoj osobi

06.11.2018 11:58

Pročitaj odgovor koji sam ti dalo pod RE XXX. Pojma ti nemaš, Jarane. Kratak si, ali i veoma naivan. Vidi se.

Name

kmkok

06.11.2018 11:32

Politika ga je postavila-politika ga je smijenila... cudna mi cuda i velike vijesti...

ODGOVORITE
Name

Bravo

06.11.2018 13:28

Bolji odgovor nema!

Name

Re

06.11.2018 16:21

Sve je to tacno,mada moramo priznati da je radio uspjesno ipak.A da bi uspjesno nesto radio ne smijes podleci pod uticaj ovih kriminalaca.

Name

kmkok

07.11.2018 13:46

On je sebi isplacivao mjesecnu platu od 85.000KM a ako je tako uspjesan nek uzme neku firmu (ili napravi svoju-nakupio se dobrih para za ovih 10 godina) pa bude uspjesan koliko god hoce...

Name

Savjet

06.11.2018 16:17

Zatvarajte racune u Novoj banci,povucite stednju jer ce te se kajati.Nije Radovic smjenjen sto je participirao za mandatatara niti sto je los ekonomista.Naprotiv,od je jedan od najbolji u profesiji.Rat sa Radovicem traje godinama iz razloga sto nije dozvoljavao da se povlace pare kako kome treba,vec na realnoj osnovi.Znamo svi za spor od orije 3 godine kad je Kaja htio preuzeti banku.Od tada krecu nevolje po Radovica.Sad je kulminiralo a u moze im se a trebaju pare koje nemaju.Zivi bili pa vidjeli sta ce biti !!!

ODGOVORITE
Name

Dragutin

06.11.2018 17:14

Miruj ne izviruj kaze stari narod....

ODGOVORITE
Name

Banja luka

06.11.2018 19:46

Šta je bilo od šefa Pavića,nigde se nepojavljuje. Šta je obećavao pred izbore,nešto se ušutio.

ODGOVORITE
Name

komedija

06.11.2018 22:03

Radovicu, bas te izlevatise. Pa tih intriga nema ni u "Sulejmanu Velicanstvenom".

ODGOVORITE
Name

mira.

07.11.2018 04:45

A nigdje nepise plata 80000 km. Da narod zna

ODGOVORITE
Name

??????

07.11.2018 07:43

Pa kako narod može glasati za ovaj DNS pa tu su najveći lopovi ovaj Radović je sebi isplatio nevjerovatu platu od 466000 KM i još bi da bude premijer pa šta bi tek onda radio plata bi mu bila i milon maraka a tebi narode je dovoljno i petsto pošto će vam Radović i ovakvi kao on podići prosjek na hiljadu ipo pa da svi budu sretni i zadovoljni.

Name

Михајло

07.11.2018 17:29

Човјек је био превише амбициозан. Требао је остати у привреди и не улазити у политику.

ODGOVORITE
Name

disident

08.11.2018 12:01

Misliš previše bezobrazan!?

Name

lemi

07.11.2018 18:24

ode vam i cavic dodiku..o tome ne pisete..rasturi dodo svitanje ko zadnju kurvicu..uzas sta vam radi

ODGOVORITE
Name

režim

07.11.2018 23:31

Kakva je ovo sramota i uvod u da ne kažem neke žestoke torture i režime...smjeniše najboljeg menadžera i to u privatnom sektoru, kakav haos

ODGOVORITE
Name

disident

08.11.2018 11:59

Tako mlad a toliko bezobrazan . Bahato ponasanje sa novcem, razmetanje , sramota.

ODGOVORITE
Name

bocko

08.11.2018 13:50

dobri rezultati u banci zavise od radnika 80% a ne od ovakvih koji primaju nenormalno visoke plate u odnosu na radnike koji svoje mizerne plate krvavo zarađuju. tuga i žaost što se ovakvi ljigavci uopšte spominju po naslovima

ODGOVORITE
Name

Re

08.11.2018 14:40

Tako je,znam vrlo dobro kakva je situacija u NB,plate mizerija,prekovremeni rad, bez toplog obroka a da ne govorim o regresu ili poklona za Novi godinu,tjeraju ih ko robove,stalno prijete otkazima,jednom rjecju,Katastrofa....postedjeni su samo poltroncici,rodjaci i kuravele ovog "gladnog",malo mu i tolika Plata ...Ma more m'rs!