И то се десило - Босанац "насамарио" Динамо!

Клуб са "Максимира" је познат по томе да скоро увијек оствари профит на својим фудбалерима. Али, чини се, да су одласком Здравка Мамића изгубили "лукавштину" па их је отац младог фудбалера из БиХ "насамарио". Прочитајте како. . .

Фудбал 07.11.2018 | 10:00
И то се десило - Босанац "насамарио" Динамо!
Ајдин Хасић (17), сада већ бивши фудбалер загребачког Динама, каријеру би могао наставити у мадридском Реалу, објавиле су "Спортске новости".

Млади фудбалер би у Мадрид требао преселити без обештећења, што је у вријеме док је Здравко Мамић био у клубу било незамисливо.

Ипак, тренутно руководство шампиона Хрватске је у овом случају испало заиста наивно.

Наиме, Хасић је прије десет дана напустио "Максимир" након што је добио раскид уговора, а све се догодило у бизарном развоју догађаја.

Динамо је младом репрезентативцу Босне и Херцеговине понудио нови уговор, а његовом оцу послао на потпис раскид актуелног и приједлог новог уговора.

Али, отац је у Загреб вратио потписани раскид уговора, али не и нови па је тако његов син постао слободан играч.

За овог крилног играча већ раније су се занимали Барселона, Борусија, Евертон...а, Реал је за њега показао интерес када га је видио на дјелу на турниру "Младен Рамљак", размишљали су о службеној понуди, а сада ће га, чини се, добити бесплатно.

Извор: мондо.ба

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ГРАД

07.11.2018 10:35

покусали су да игра за ватрене па то им се одбило одглаву ...има ПАТРИОТА У БХ НИЈЕ СВЕ У КУНАМА ИМА НЕСТО И У ЕУРИМА ...У ОВОМ СЛУЦАЈУ У МИЛИОНИМА

ОДГОВОРИТЕ