I to se desilo - Bosanac "nasamario" Dinamo!

Klub sa "Maksimira" je poznat po tome da skoro uvijek ostvari profit na svojim fudbalerima. Ali, čini se, da su odlaskom Zdravka Mamića izgubili "lukavštinu" pa ih je otac mladog fudbalera iz BiH "nasamario". Pročitajte kako. . .

Fudbal 07.11.2018 | 10:00
I to se desilo - Bosanac "nasamario" Dinamo!
Ajdin Hasić (17), sada već bivši fudbaler zagrebačkog Dinama, karijeru bi mogao nastaviti u madridskom Realu, objavile su "Sportske novosti".

Mladi fudbaler bi u Madrid trebao preseliti bez obeštećenja, što je u vrijeme dok je Zdravko Mamić bio u klubu bilo nezamislivo.

Ipak, trenutno rukovodstvo šampiona Hrvatske je u ovom slučaju ispalo zaista naivno.

Naime, Hasić je prije deset dana napustio "Maksimir" nakon što je dobio raskid ugovora, a sve se dogodilo u bizarnom razvoju događaja.

Dinamo je mladom reprezentativcu Bosne i Hercegovine ponudio novi ugovor, a njegovom ocu poslao na potpis raskid aktuelnog i prijedlog novog ugovora.

Ali, otac je u Zagreb vratio potpisani raskid ugovora, ali ne i novi pa je tako njegov sin postao slobodan igrač.

Za ovog krilnog igrača već ranije su se zanimali Barselona, Borusija, Everton...a, Real je za njega pokazao interes kada ga je vidio na djelu na turniru "Mladen Ramljak", razmišljali su o službenoj ponudi, a sada će ga, čini se, dobiti besplatno.

Izvor: mondo.ba

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

GRAD

07.11.2018 11:35

pokusali su da igra za vatrene pa to im se odbilo odglavu ...ima PATRIOTA U BH NIJE SVE U KUNAMA IMA NESTO I U EURIMA ...U OVOM SLUCAJU U MILIONIMA

ODGOVORITE