Филмска прича из продукције БНТВ

У бијељинском Центру за културу синоћ је одржана премијера петог наставка филмског серијала “Добро јутро комшија”, који је реализован у копродукцији БН ТВ и Информативно-пословног центра “Козарски вјесник”.

Република Српска 05.11.2018 | 14:38
Филмска прича из продукције БНТВ
Згоде и незгоде из животне свакодневице приказане на хумористичан начин, тако би се укратко могао описати посљедњи дио филмског серијала “Добро јутро комшија 5”.

“Овај наставак по томе је сличан претходним, али се и разликује по много чему”, каже сценариста и режисер овог филмског остварења, Перо Шпадић.

“Ово је наставак приче из четвртог дијела, на крају ког се појавила `мистериозна личност`. У петом дијелу гледаоци ће сазнати о коме се то ради. Што се тиче самог садржаја, ликови одлазе на копање кукуруза, а шта их је тамо снашло, то ће гледаоци моћи да сазнају у сат и 32 минуте, колико филм траје”, додаје режисер.

На премијери је био присутан и један од главних ликова у овом наставку, бијељински глумац Иван Петровић.

“Ово је први пут да сам у једном цјеловечерњем филму. На крају четвртог дијела појавио сам се као `загонетна личност`, а гледаоци ће у овом дијелу моћи и да се ближе упознају са мном, односно сазнају о коме се ради”, појашњава Петровић.

С обзиром на то да је ријеч о комедији, сама позитивна и опуштена атмосфера која је владала у екипи на снимању филма у Бијељини, Приједору и Бањалуци, утицала је да коначан исход буде и бољи него што је планирано.

“Читава екипа је уходана и добро се познаје са ранијих снимања. Чак се дешавало да се на лицу мјеста снима, или убацује дио сцене. Сви смо размишљали као један и режисер је то радо прихватао, тако да су неки дијелови који су настали на тај начин, ушли и у филм. Све у свему, мени је било веома лако да се уклопим”, преноси своје импресије са снимања Иван Петровић.

Вриједна екипа не стаје на овоме. Већ се снима серија “Добро јутро комшија”, а публика ће, након премијерног приказивања филма на БН ТВ 06. јануара, моћи да погледа свих 10 епизода, сваке недјеље до краја зимске програмске шеме.



БН ТВ

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

ре

05.11.2018 19:15

Нема политике, нема коментара

ОДГОВОРИТЕ
Name

гледатељка

05.11.2018 21:05

Одгледала сам,наша реалност.Има доста хумора што је потребно овом народу у овим тешким временима.

Name

Са стране

05.11.2018 21:44

Одгледах једном. Морам признати да ништа дебилније нисам гледао.

ОДГОВОРИТЕ