Filmska priča iz produkcije BNTV

U bijeljinskom Centru za kulturu sinoć je održana premijera petog nastavka filmskog serijala “Dobro jutro komšija”, koji je realizovan u koprodukciji BN TV i Informativno-poslovnog centra “Kozarski vjesnik”.

Republika Srpska 05.11.2018 | 14:38
Filmska priča iz produkcije BNTV
Zgode i nezgode iz životne svakodnevice prikazane na humorističan način, tako bi se ukratko mogao opisati posljednji dio filmskog serijala “Dobro jutro komšija 5”.

“Ovaj nastavak po tome je sličan prethodnim, ali se i razlikuje po mnogo čemu”, kaže scenarista i režiser ovog filmskog ostvarenja, Pero Špadić.

“Ovo je nastavak priče iz četvrtog dijela, na kraju kog se pojavila `misteriozna ličnost`. U petom dijelu gledaoci će saznati o kome se to radi. Što se tiče samog sadržaja, likovi odlaze na kopanje kukuruza, a šta ih je tamo snašlo, to će gledaoci moći da saznaju u sat i 32 minute, koliko film traje”, dodaje režiser.

Na premijeri je bio prisutan i jedan od glavnih likova u ovom nastavku, bijeljinski glumac Ivan Petrović.

“Ovo je prvi put da sam u jednom cjelovečernjem filmu. Na kraju četvrtog dijela pojavio sam se kao `zagonetna ličnost`, a gledaoci će u ovom dijelu moći i da se bliže upoznaju sa mnom, odnosno saznaju o kome se radi”, pojašnjava Petrović.

S obzirom na to da je riječ o komediji, sama pozitivna i opuštena atmosfera koja je vladala u ekipi na snimanju filma u Bijeljini, Prijedoru i Banjaluci, uticala je da konačan ishod bude i bolji nego što je planirano.

“Čitava ekipa je uhodana i dobro se poznaje sa ranijih snimanja. Čak se dešavalo da se na licu mjesta snima, ili ubacuje dio scene. Svi smo razmišljali kao jedan i režiser je to rado prihvatao, tako da su neki dijelovi koji su nastali na taj način, ušli i u film. Sve u svemu, meni je bilo veoma lako da se uklopim”, prenosi svoje impresije sa snimanja Ivan Petrović.

Vrijedna ekipa ne staje na ovome. Već se snima serija “Dobro jutro komšija”, a publika će, nakon premijernog prikazivanja filma na BN TV 06. januara, moći da pogleda svih 10 epizoda, svake nedjelje do kraja zimske programske šeme.



BN TV

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

re

05.11.2018 19:15

Nema politike, nema komentara

ODGOVORITE
Name

gledateljka

05.11.2018 21:05

Odgledala sam,naša realnost.Ima dosta humora što je potrebno ovom narodu u ovim teškim vremenima.

Name

Sa strane

05.11.2018 21:44

Odgledah jednom. Moram priznati da ništa debilnije nisam gledao.

ODGOVORITE