Милвоки уништио Сакраменто, Бјелица се утопио у сивило!

Нови трипл-дабл Јаниса Адетокунба! Слаба партија Бјелице – страшни Адетокумбо понизио Кингсе! Кошаркаши Милвоки Бакса победили су Сакраменто Кингсе са 144:109.

Кошарка 05.11.2018 | 07:45
Милвоки уништио Сакраменто, Бјелица се утопио у сивило!
Српски кошаркаша Немања Бјелица одиграо је вероватно најслабију партију у дресу "краљева", пошто је за 21 минут постигао само четири поена.

Некадашњи играч Црвене звезде уз то је имао четири скока и асистенцију, а из игре је шутирао 2/8.

Бакси су меч решили у другој деоници када је разлика ишла и преко 20 поена. Кингси нису били у стању ништа да одбране, па тако ни њихова брза није функционисала. 

Милвоки је до тријумфа предводи страшни Јанис Адетокумбо, који је за 30 минута остварио трипл-дабл – 26 поена, 15 скокова, 11 асистенција, уз 8/11 из игре и 9/12 бацања.

Кингси нису имали решење за Грка, а поред тога допуштали су много отворених шутева и Бакси су заслужено славили. Јанис је са неколико потеза потпуно понизио "краљеве", који су одиграли очајну утакмицу. 

Код франшизе из Калифорније најефикаснији био је Џастин Џексон са 22 поена, Бади Хилд је убацио 19, док је Диерон Фокс убацио 15. 

У победничком саставу поред Адетокумба истакао се и Бледсо са 17, Иљасова са 15 и Брогдон са 13 поена. 

Сакраменто сада има скор од шест победа и четири пораза, док је Милвоки на 8/1 на Истоку.



Дошао је крај серији победа Сакраменто Кингса и то у Милвокију на бруталан начин. Домаћи Бакси су прегазили екипу из Калифорније са 144:109 и нанели јој први пораз после пет узастопних тријумфа.

Кингси нису имали апсолутно никакве шансе против једна од тренутно најбољих екипа на Истоку која је итекако била распуцана вечерас.

Репрезентативац Србије Немања Бјелица уклопио се некако у опште сивило у редовима Кингса. На паркету је провео 21 минута иза то време остварио учинак од четири поена, четири скока и једне асистенције.

Богдан Богдановић још се није вратио на паркет, а навијачи Кингса и даље жељно ишчекују тај тренутак. Очигледно да ће морати још мало да се стрпе.

Апсолутно најбољи појединац на овој утакмици био је грчки кошаркаш Јанис Адетокунбо са новим трипл-дабл учинком од 26 поена, 15 скокова и 11 асистенција. Промашио је само три шута из игре и буквално је радио шта год да је пожелео.

Додуше и то како су Кингси играли одбрану, односно како она у ствари није ни постојала вечерас, у великој мери је помогло Адетокунбу да оствари одличан учинак.

Ерик Бледсо је додао још 17 поена за Баксе, а Ерсан Иљасова је утакмицу завршио са 15 поена. Код Сакрамента је најбољи стрелац био Џастин Џексон са 22 поена.

Извор: Б92/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар