Новак: Заслужио си! Карен: Ти си инспирација!

Новак Ђоковић, од понедељка први тенисер света, честитао је Карену Хачанову на титули у Паризу и захвалио се публици на подршци.  Новак: Нисам се опоравио, али не желим о томе. . .  Новак Ђоковић, најбољи тенисер света, похвалио је игру Карена Хачанова у финалу Мастерса у Паризу.

Тенис 05.11.2018 | 12:45
Новак: Заслужио си! Карен: Ти си инспирација!
"Хвала публици током ове седмице. Честитке Хачанову на овом мечу. Заслужио је трофеј и желим му све најбоље у будућности. Хвала организатзорима, турнир има велику традицију у овом спорту и хвала свима који су дошли да нас подрже", рекао је српски тенисер на свечаној церемонији.

Ђоковић је поражен од Хачанова у два сета у финалу Мастерса у Паризу.

"Честитам Новаку на сјајном повратку. Знам да ћеш поново бити број један од понедељка. Ти си инспирација за многе играче, истински си шампион и поносан сам што сам делио терен с тобом", рекао је у великом стилу 22-годишњи тенисер.

Хачанов се захвалио публици и организаторима на сјајном турниру и кроз осмех је свом тиму рекао да се нада да ће једног дана достићи Новака Ђоковића и његова достигнућа.

Новак: Нисам се опоравио, али не желим о томе... Новак Ђоковић, најбољи тенисер света, похвалио је игру Карена Хачанова у финалу Мастерса у Паризу.

Српски тенисер поражен је у мечу за титулу у "граду светлости" од младог Руса у два сета.

Новак је изгледао доста уморно и без енергије јер је дан пре одиграо тросатни меч против Роџера Федерера.

"Нажалост нисам се опоравио. Али, не желим да причам о томе, већ о Хачанову који је играо добро током целе недеље и апсолутно је заслужио победу данас", рекао је Новак и додао: 

"Он (Хачанов) је млад, надолазећи тенисер, али већ се доказао као топ играч. Показао је данас сјајан квалитет и зашто ћемо га виђати у будућности". 

Ђоковић је истакао шта је највеће оружје руског тенисера. 

"Играо је веома добро са основне линије. Има раван форхенд и бекхенд. То му је велико 'оружје'. Као и сервис, мислим сервира веома јако и прецизно. Тако да је његова целокупна игра била одлична током целе недеље", сматра Новак. 

Новинаре је занимало да ли је резултат у првом сету, када је Новак водио 3:1, могао да буде пресудан за даљи ток. 

"Да, могао је. Али направио сам неколико неизнуђених грешака и једноставно сам играо лоше. Нажалост нисам имао тај неки ударац, који ме је пратио током недеље. То ми је недостајало вечерас", казао је Новак.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар