Novak: Zaslužio si! Karen: Ti si inspiracija!

Novak Đoković, od ponedeljka prvi teniser sveta, čestitao je Karenu Hačanovu na tituli u Parizu i zahvalio se publici na podršci.  Novak: Nisam se oporavio, ali ne želim o tome. . .  Novak Đoković, najbolji teniser sveta, pohvalio je igru Karena Hačanova u finalu Mastersa u Parizu.

Tenis 05.11.2018 | 12:45
Novak: Zaslužio si! Karen: Ti si inspiracija!
"Hvala publici tokom ove sedmice. Čestitke Hačanovu na ovom meču. Zaslužio je trofej i želim mu sve najbolje u budućnosti. Hvala organizatzorima, turnir ima veliku tradiciju u ovom sportu i hvala svima koji su došli da nas podrže", rekao je srpski teniser na svečanoj ceremoniji.

Đoković je poražen od Hačanova u dva seta u finalu Mastersa u Parizu.

"Čestitam Novaku na sjajnom povratku. Znam da ćeš ponovo biti broj jedan od ponedeljka. Ti si inspiracija za mnoge igrače, istinski si šampion i ponosan sam što sam delio teren s tobom", rekao je u velikom stilu 22-godišnji teniser.

Hačanov se zahvalio publici i organizatorima na sjajnom turniru i kroz osmeh je svom timu rekao da se nada da će jednog dana dostići Novaka Đokovića i njegova dostignuća.

Novak: Nisam se oporavio, ali ne želim o tome... Novak Đoković, najbolji teniser sveta, pohvalio je igru Karena Hačanova u finalu Mastersa u Parizu.

Srpski teniser poražen je u meču za titulu u "gradu svetlosti" od mladog Rusa u dva seta.

Novak je izgledao dosta umorno i bez energije jer je dan pre odigrao trosatni meč protiv Rodžera Federera.

"Nažalost nisam se oporavio. Ali, ne želim da pričam o tome, već o Hačanovu koji je igrao dobro tokom cele nedelje i apsolutno je zaslužio pobedu danas", rekao je Novak i dodao: 

"On (Hačanov) je mlad, nadolazeći teniser, ali već se dokazao kao top igrač. Pokazao je danas sjajan kvalitet i zašto ćemo ga viđati u budućnosti". 

Đoković je istakao šta je najveće oružje ruskog tenisera. 

"Igrao je veoma dobro sa osnovne linije. Ima ravan forhend i bekhend. To mu je veliko 'oružje'. Kao i servis, mislim servira veoma jako i precizno. Tako da je njegova celokupna igra bila odlična tokom cele nedelje", smatra Novak. 

Novinare je zanimalo da li je rezultat u prvom setu, kada je Novak vodio 3:1, mogao da bude presudan za dalji tok. 

"Da, mogao je. Ali napravio sam nekoliko neiznuđenih grešaka i jednostavno sam igrao loše. Nažalost nisam imao taj neki udarac, koji me je pratio tokom nedelje. To mi je nedostajalo večeras", kazao je Novak.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar