У болници славила 89. рођендан

Легендарна филмска и позоришна глумица Мира Бањац се у последњих 25 дана два пута нашла у болници због васкуларних проблема у нози.  

Србија 04.11.2018 | 21:43
У болници славила 89. рођендан
У болесничкој постељи Клиничког центра Војводине у Новом Саду у недељу је са лекарима, медицинским сестрама и пријатељима, уз цвеће, честитке и торту прославила 89. рођендан.
 
"Да, поново сам у болници. Овде ме је сустигао и рођендан, и хвала 'Новостима' на честиткама. Цео дан одговарам на телефонске позиве и свима захваљујем што су ме се сетили", рекла је за лист једна од највећих југословенских и српски глумица, у чијем гласу и даље трепери њен препознатљиви и непресушни оптимизам.

Познато је да Мира Бањац ни дан не може да проведе без доброг штива и друштва, па и у болничком кревету време прекраћује читајући књиге, разговарајући са медицинарима и пацијентима...

Подсећања ради, она је у КЦВ најпре провела две недеље на испитивањима узрока васкуларних проблема у нози, због којих неколико дана није могла да хода. Ти проблеми су залечени, отпуштена је кући и убрзо је проходала.

На контролном прегледу, после неколико дана, лекари су приметили назнаке реакције на антибиотску терапију, која је примењена током лечења васкуларних проблема, и тада је одлучено да буде задржана на болничком посматрању до краја наредне седмице.

(Новости.рс)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Једна је Мира

04.11.2018 21:52

Желим Мири да још поживи, да се одмара, да ужива на свој начин. Она је једна из групе великих, дугогодишњих глумаца, која је остварила читаву палету различитих, аутентичних ликова. Она је специфична, глумица са својим, посебним стилом, различитим од осталих.

ОДГОВОРИТЕ