Шаћири пали ватру: Звезда баш и није најбољи тим!

Зато не бринем! Фудбал је фудбал, а политика је политика. Ја идем тамо да играм фудбал, поручио момак рођен на Косову и Метохији.

Фудбал 04.11.2018 | 19:15
Шаћири пали ватру: Звезда баш и није најбољи тим!
Долази ли у Београд или не долази? Да ли ће играти или не? Како ће и да ли ће одговорити на прозивке са трибина Маракане? Све су то питања која се намећу како се ближи нови сусрет Црвене звезде и Ливерпула, а све наведено односи се на Џердана Шаћирија, везисту Редса који се данашњим изјавама баш и није потрудио да смири страсти, иако тврди да не жели никакав конфликт нити нове прозивке са Србима.  

Подсетимо, он је на Мундијалу током утакмице са Србијом носио копачке са заставом Косова, а Швајцарци су голове славили показивањем националног симбола Албаније - двоглавог орла, због чега су кажњени са 8.000 фунти и били на мети националне федерације Швајцарске. Тада су, наводно, морали да обећају да ништа слично неће радити у будућности уколико желе да и даље носе дрес те репрезентације.  

"Оно што се догодило на Светском првенству остаје у прошлости. Ово је само још једна у низу фудбалских утакмица за мене. Ништа посебно, дакле", казао је Шаћири и додао: "Фудбал је фудбал, а политика је политика. Ја идем тамо да играм фудбал, не да бих радио нешто друго". 

Да ли је само до сурове искрености или нечег другог, тек Шаћири није баш у лепом контексту поменуо Црвену звезду...

"Искрено, мислим да они нису баш најбољи тим. Због тога и не бринем за исход меча у Београду", закључио је момак рођен на Косову и Метохији пре 27 година.  

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар