Леонид Слуцки за 500.000 евра постаје тренер Раћи и Гудељу!

Спортинг пред ангажманом новог тренера. . .

Фудбал 06.11.2018 | 10:00
Леонид Слуцки за 500.000 евра постаје тренер Раћи и Гудељу!
Изгледа да је дошло време да после Русије, Енглеске и Холандије отвори Леонид Слуцки поглавље и у Португалу. Некадашњи голман совјетске репрезентације је пред вратима Спортинга, пошто су челници клуба из Лисабона на прау проналаска решења уместо смењеног Жозеа Пешеира.

У четвртак је Пешеиро водио Лавове у мечу Лига купа са Есторилом. Изгубио је на свом терену 1:2, што је уз још два пораза у првенству представљало окидач управи да му уручи отказ. Одмах после тога председник Спортинга Фредерико Варнадас отишао је за Холандију, испрва се мислило да му је пик Питер Бош, међутим, данашње информације указују да се Спортинг договорио са Слуцким.

Не и са његовим клубом, Витесеом, на чију клубу је 47-годишњи стручњак сео на почетку сезоне. Наводно, Витесе тражи 500.000 евра на име обештећења, што није проблем Спортингу да плати. Чим “ослободи” Слуцког, он ће доћи на потписивање уговора који би требало да важи до јуна 2020, а уколико се то деси током викенда или почетком следеће седмице дебитоваће на гостовању Арсеналу у четвртом колу Лиге Европе.

Некадашњи стратег московског ЦСКА и Хала, као и селецтор Русије, у том случају би постао главнокомандујући двојици српских везиста, Радосаву Раћи Петровићу и Немањи Гудељу.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар