Leonid Slucki za 500.000 evra postaje trener Raći i Gudelju!

Sporting pred angažmanom novog trenera. . .

Fudbal 06.11.2018 | 10:00
Leonid Slucki za 500.000 evra postaje trener Raći i Gudelju!
Izgleda da je došlo vreme da posle Rusije, Engleske i Holandije otvori Leonid Slucki poglavlje i u Portugalu. Nekadašnji golman sovjetske reprezentacije je pred vratima Sportinga, pošto su čelnici kluba iz Lisabona na prau pronalaska rešenja umesto smenjenog Žozea Pešeira.

U četvrtak je Pešeiro vodio Lavove u meču Liga kupa sa Estorilom. Izgubio je na svom terenu 1:2, što je uz još dva poraza u prvenstvu predstavljalo okidač upravi da mu uruči otkaz. Odmah posle toga predsednik Sportinga Frederiko Varnadas otišao je za Holandiju, isprva se mislilo da mu je pik Piter Boš, međutim, današnje informacije ukazuju da se Sporting dogovorio sa Sluckim.

Ne i sa njegovim klubom, Viteseom, na čiju klubu je 47-godišnji stručnjak seo na početku sezone. Navodno, Vitese traži 500.000 evra na ime obeštećenja, što nije problem Sportingu da plati. Čim “oslobodi” Sluckog, on će doći na potpisivanje ugovora koji bi trebalo da važi do juna 2020, a ukoliko se to desi tokom vikenda ili početkom sledeće sedmice debitovaće na gostovanju Arsenalu u četvrtom kolu Lige Evrope.

Nekadašnji strateg moskovskog CSKA i Hala, kao i selector Rusije, u tom slučaju bi postao glavnokomandujući dvojici srpskih vezista, Radosavu Raći Petroviću i Nemanji Gudelju.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar