Велике гужве на прелазу Градишка

Колоне аутомобила јутрос су практично парализовале саобраћај на прилазима Граничном прелазу у Градишки. Колоне возила доалзе са неколико страна, а додатну гужву стварају и теретна моторна возила.  

Република Српска 04.11.2018 | 09:04
Велике гужве на прелазу Градишка
Полиција покушава да уведе ред на раскрсници, удаљеној пар стотина метара од прелаза, која је блокирана.Након преласка границе БиХ колона је непрестано формирана и преко савског моста до Старе Градишке и хрватске границе, пише Аваз.

Велики је број грађана који се након продуженог викенда враћају у западноевропске земље, па се очекују гужве на овом прелазу и током дана. На улазу у БиХ из Старе Градишке нема колона возила нити задржавања приликом преласка границе.



Појачана је фреквенција возила на излазу из БиХ према Хрватској је и на граничним прелазима Доња Градина, Брод, Костајница и Орашје саопштено је из Ауто-мото савеза Републике Српске. 

На осталим граничним прелазима задржавања нису дужа од 30 минута.

Због радова у Хрватској и даље је обустављен саобраћај на граничном прелазу Нови Град-Двор.

(Српскаинфо)

Коментари / 15

Оставите коментар
Name

Оде

04.11.2018 08:19

Оде народ и за собом говори : "збогом зохари "....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

04.11.2018 09:00

Бјезе ко црнци из Каролине

Name

Ре

04.11.2018 09:16

Уступите вијест колегама на РТРС, па нека је изанализирају, као сто фино анализирају стање у СДС и одредјују ко је патриота, а ко не. Наравно, на мене не могу утицати, само Вукоти вјерујем!

Name

Иво

04.11.2018 09:26

Воле политичари што више народа оде .

Name

Западњак

04.11.2018 13:05

Једноставно, биле су Задушнице (јуче), а 1.11. су били Сви Свети (католичке задушнице, да тако кажем), и доста баших људи, поријеклом са ових простора, је дошло са посјети своја гробља! Пошто је сутра понедјељак, тј радни дан, људи се враћају кућама. Не знам да ли сте, сви комплетно, толико глупи, или вас неко плаћа, да од сваког текста направите циркус?!

Name

Ре: Западњак

04.11.2018 14:40

Бато, циркус је што је свака бува навалила на запад, као ономад 60-их. па онда тамо јауче како јој је срце остало овде, а дјеца му не знају говорити наш језик и још их тамо вјенчавају с којекаквим домороцима. Циркус је што и ти мораш боље познавати римокатоличке празнике, него наше и што једино можеш овамо кад те они пусте. Има ту још циркуса за набрајати, али ће за коју годину и тај циркус престати, јер више нећеш имати коме доћи овамо, а твоју дјецу ништа неће везати за овај простор. Тако су многи размишљали када је требало узети пушку у шаке, па побјегли. Гдје би данас имао доћи, да ти неко други није сачувао твоје? Лако је мудровати са сигурне даљине, али је и кукавички! Треба имати м.да и остати на своме и кад те снађе овакво зло, као што је владајућа хунта.

Name

За Ре

05.11.2018 04:43

Све си у праву! Ја сам отишао са 25, што би се рекло у оној пјесми - времена су била "кокузна" и посла ни за лијек! На који год сам се оглас јавио, примљен је био Муслиман или Хрват, нас нико није зарезивао, ко да нисмо ни постојали?! У мојој Бањалуци- зато смо и били убиједјени, да смо мањина у нашем граду, јер нам се зуби "ни бијељели нису"! Таква се политика тад водила, циљ је био само Србе стумбати, али ти си сигурно млађи, и не памтиш та времена! Сад имам 63 године, и двије године до пуне пензије, кад планирам повратак! Моја породица, родитељи (сад покојни), супруга и два сина су цијело вријеме ту живјели, и сад живе, и планирају ту и остати! Што се мене тиче, долазим за све Православне празнике: Божић, Васкрс, Крсну Славу, кад могу додјем и за Задушнице...у принципу, једном мјесечно, што би рекли, бар на продужени викенд! Истина, у рату нисам био, али сам новчано помогао, колико год сам могао, а и сад помажем, онима, којима треба помоћ, а колико је у мојој моћи! Не знам, и никад ми неће бити јасно, откуд, и због чега толика мржња, према нама, свом народу, који смо били приморани отићи, не својим вољом - ја све мислим, са такве коментаре остављају, ови режимски роботи, пуни мржње и злобе, зато сам и ставио свој коментар, али по твом коментару, не бих рекао да си ти бот! У принципу, гледам, и друге људе, па не видим нигдје толико мржње према припадницима властитог народа! Што би рекао Арчибалд Рајс - "Пазите Срби, чувајте се себе!"

Name

ХМ

04.11.2018 08:37

Ту ће да буду све веће и веће гужве током празника на западу.А у нашој јадној Рс . Или БиХ( како год ко жели да каже) све мање јадног народа који тражи спас тамо негде а незна да ни тамо негдје фали опет нешто за чим ти душа пати. Осуђени смо на пропаст и то ти је то. Ни на западу немогу сви наћи срећу, задовољство и бити срећан. Нечекају ни тамо раширених руку само на нас. Али бар можеш радити и нормално живјети од тог рада. А овде нажалост, жалост и туга.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

04.11.2018 11:07

Па то је једноставно: коме се не свидја, врати се у бајну РС, нпр први ти....ах да, заборавио сам, ти то онако, само да несто казес

Name

Вес

04.11.2018 08:55

На овом граничном прелазу недељом се чека и до 5-6 сати. Престрашно. Постаје бесмислено.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Игор

04.11.2018 09:33

Па ку'цес ? Ста то има тамо ?

Name

Ре Вес

04.11.2018 10:57

Па иди авионом

Name

Ре: Вес

04.11.2018 14:46

Идући пут не долази, видиш како је страшно!

Name

Јасно

04.11.2018 09:00

Одлазе и долазе!Њихови потомци неце то цинити!Назалост !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Логицно

04.11.2018 09:21

Досли људи напунили будзет и одосе и на крају Миле и Бисерка говоре како су најјаци

ОДГОВОРИТЕ