Облачно и суво и данас у БиХ

- У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће преовладавати промјењиво до претежно облачно и суво вријеме, само је понегдје прије подне у западним крајевима могућа краткотрајна киша или росуља.

Босна и Херцеговина 04.11.2018 | 08:59
Облачно и суво и данас у БиХ
Током дана биће промјењиво и претежно облачно и суво вријеме, те и даље топло за ово доба године, мада ће бити благог пада температуре ваздуха, израженије на западу, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Мање облака биће у централним, сјевероисточним предјелима и на југу, па ће у тим крајевима бити и сунчаих интервала.

Дуваће слаб, источни и сјевероисточни вјетар, на југу Херцеговине југоисточни.

Највиша дневна температура ваздуха од 14 на западу до 19 на истоку, на сјевероистоку и југу 21 степени, док ће у вишим предјелима бити свјежије.

Према прогнози Федералног хидрометеоролошког завода, у већини крајевима јутрос преовладава претежно облачно вријеме, док је у Херцеговини сунчаније.

На Сокоцу је јутрос било најхладније гдје су у 7.00 часова измјерена два степена, а само је за степен било топлије у Калиновику.

У Гацку и Ливну измјерено је пет степени, у Невесињу шест, на Хан Пијеску, у Билећи, Рудом и Бугојну седам, на Чемерну, у Вишеграду, на Бјелашници, у Грудама, Сарајеву, на Иван Седлу и у Широком Бријегу осам, у Фочи и Сребреници девет, а у Шипову десет степени.

У Мркоњић Граду и на Мраковици 11, у Зворнику, Рибнику, Тузли и Градачцу 12, у Бијељини, Требињу, Крупи на Уни и Бихаћу 13, у Бањалуци, Приједору, Брчком, Мостару, Новом Граду, Српцу и Санском Мосту 14, у Добоју 15 и у Неуму 18 степени Целзијусових.

(Срна)

Коментари / 0

Оставите коментар