Добојлије се саме искључиле из СДС-а

Статут Српске демократске странке на страни је лидера Вукоте Говедарице када је ријеч о сукобу између њега и добојског одбора ове странке, који је у четвртак мимо става највиших органа СДС-а донио одлуку да буде дио будућих парламентарних већина у Републици Српској и на нивоу БиХ.

Република Српска 03.11.2018 | 19:30
Добојлије се саме искључиле из СДС-а
Према тврдњама једног од бивших чланова Статутарне комисије СДС-а, члановима Скупштине Градског одбора СДС-а Добој у складу са чланом 14. Статута престало је чланство у овој странци и Вукота Говедарица нема потребе да се према њима односи као према донедавном потпредсједнику СДС-а Костадину Васићу, кога је искључио из странке.

Наш саговорник тврди да виши органи странке неће морати да доносе одлуке о искључењу зато што су се чланови добојског СДС-а сами искључили из странке.

- Члан 14. Статута јасно каже да члану СДС-а престаје чланство добровољним иступањем из странке због учлањења у другу политичку странку, смрћу, искључењем или због учествовања на изборима у својству независног кандидата, на изборним листама других политичких субјеката или на други начин који је у супротности с одлукама органа СДС-а. Ова посљедња ставка може се примијенити на чланове добојског СДС-а јер су поступили на начин који је у супротности с одлукама органа СДС-а - објашњава наш саговорник.

Он додаје да и члан 20. Статута иде у прилог Вукоти Говедарици јер каже да су “нижи органи СДС-а обавезни да спроводе акте и одлуке виших органа, а у случају неспровођења против нижег органа и одговорних лица покреће се поступак одговорности”.

- Статут каже и да због напуштања политике и програма СДС-а, неспровођења одлука виших органа, неефикасног рада, те у другим случајевима предвиђеним Статутом виши орган СДС-а може изрећи мјеру распуштања нижег органа СДС-а - каже наш извор.

Он је увјерен да ће добојски СДС-а наставити да тјера по своме, због чега виши органи странке морају да реагују, али да још нико не зна какве потезе ће повући предсједник СДС-а. Наш саговорник каже да није искључено ни да “иредентисти” из Добоја придобију већину у Главном одбору и тако преузму контролу над странком.

- Уколико изгуби већину у Главном одбору, Говедарица ће бити принуђен да одступи са чела странке, а према неким тумачењима, могуће је и да Главни одбор донесе закључак да је он трајно спријечен да обавља функцију предсједника.

- У том случају, надлежности предсједника СДС-а обавља предсједник Главног одбора СДС-а, а у року од 90 дана скупштина мора да изабере новог предсједника. Предсједник ГО Милан Миличевић на посљедњој сједници Предсједништва СДС-а није био отворено ни на једној страни, али њему над главом виси опозив са мјеста начелника Теслића који му припрема локални СНСД, због чега није категорично против било каквих преговора са СНСД-ом - каже наш саговорник.

Вукота Говедарица јуче није одговарао на наше позиве, а чланови Главног одбора и Предсједништва СДС-а који су одговорили на наш позив нису жељели да говоре о бурним унутарстраначким дешавањима.

Јеринић: Статут најбоље тумачи Тадић

Члан Главног одбора СДС-а из Добоја Борис Јеринић каже да је предсједник СДС-а Вукота Говедарица у четвртак рекао да добојски СДС-овци руше јединство странке и да ће бити подвргнути санкцијама.

- Што се тиче Статута СДС-а, најбоље је да га тумачи Огњен Тадић јер га је он и писао - каже Јеринић за “Глас Српске”.

Извор: Глас Српске

Коментари / 182

Оставите коментар
Name

Д

03.11.2018 18:32

Сретан им пут

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

03.11.2018 18:40

Далеки им путиц

Name

Тип топ

03.11.2018 19:02

Попа Јериница и Обрена, треба искљуцити из СДС. Подрска Вукоти.....Обрен и Јериниц су неопјевани криминалци и олос

Name

Добојлија

03.11.2018 19:07

Резултати општих избора 2018 за град Добој. Остварена побједа на сва 4. ниво, мало ли је, сви ви који коментаришете дајте податке из својих општина. ИВАНИЋ МЛАДЕН - СзП 16.905 49,00% ДОДИК МИЛОРАД - СНСД 16.156 46,83% За Праламент БиХ ПЕТРОВИЋ ОБРЕН (СДС) 34.303 55,12% За Предсједника Републике Српске. ГОВЕДАРИЦА ВУКОТА - СзП 16.449 47,16% ЦВИЈАНОВИЋ ЖЕЉКА - СНСД 13.325 38,20% НС Републике Српске МАРИЋ НЕБОЈША (СДС) 11.927 69,68% ЈОШИЋ ДАНИЈЕЛ (СДС) 11.557 67,52%

Name

ре добојлија

03.11.2018 19:28

То је резултат који је остварен захвљујуци Српској Демокрацкој Странци коју сад русите срам вас било фукаре једне.

Name

Ре Добојлија

03.11.2018 19:36

Слусај добојлијо сероњо један. обрен је узео 34000 гласова а Вукота 16000. Добојски сдс је имао увијек 30000 гласова док је био Гариц зив! А слусај ово, Јериниц це све уцинити да има примања мјесецна пар хиљада марака боли њега патка за народом! Задње 4 године је био у прецједниству бих ниста није радио и узео је 300000 марака за плату одвојен зивот дневнице и топли оброк! А ста мислис колико је покрао за то вријеме?! Јериниц је навикао узимат паре народне и он немозе без тога и на све је дзукела спреман због својих интереса! И јос једна ствар свјестан сам да је неко писао овај коментар из врха сдс добој.

Name

РЕ ДОБОЈЛИЈА

03.11.2018 19:39

А СТО СЕ ПРИЈЕ ИЗБОРА НИСУ ИСКЉУЦИЛИ ИЗ СДСА ПА БИ ВИДЈЕЛИ КОЛИКО БИБГЛАСОВА ИМАЛИ. ОВО ЈЕ ЦИСТА ИЗДАЈА, ОВО ЈЕ НЕЉУДСКИ, ОБО ЈЕ САМО БОРБА ЗА ЛИЦНЕ ИНТЕРЕСЕ И ФОТЕЉЕ. НЕКА ИДУ, ДАЛЕКО ИМ ПРОКЛЕТА КУЦА. ПРОКЛЕТОБИМ ЈЕ СВЕ ЈЕР СУ КРИМИНАЛЦИ КАО И ДОДИК И СВАК ИДЕ СВОМЕ ЈАТУ.

Name

РЕ Добојлија

03.11.2018 19:40

Управо си овим резултатима и објаснио проблем.Обрен има дупло више гласова него Вукота и Младен.Очигледно је да је његова кампања гласајте за мене,а за двије функције како ко хоће,а не гласајте за Вукоту и Младена.

Name

Добојлија

03.11.2018 20:04

Ја гласам за СНСД од 2004 године, а ово што сам вам презентовао резултате СДС за град Добој, је да ми ви напишете резултате у вашим општинама које је оств арио СДС. Напишите резултате из ваших општина.

Name

Добојлија

03.11.2018 20:11

Кад вам прочитам коментаре а то сам схватио још 2004 године, драго ми је да се данашњи СДС распада и да ће на следећим изборима 2022 године бити испод цензуса,реално све оно што послије ових избора остане у СДС нису више ни заслужили, ако побједници морају слушати губитнике и да им губитници паметују, такав СДС више није добро дошао што се тиче Добоја.

Name

Ре ре добојлија

03.11.2018 20:23

Па засто нису у осталим опстинама остварили такве резултате само на конто српске демократске странке? И у осталим опстинам постоји сдс па их у вецини њих ниста нису остварили. Тако да ти та констатација не стоји. Они добијају изборе од само поцетка сдс у добоју и сада их треба маргинализовати. Тако је када губитници креирају политку умјесто побједника. Зато сдс има yве лијесине резултате сваки изборни циклус.

Name

Знам

03.11.2018 20:35

Ниједан није Добојлија

Name

ВРС-РВИ

03.11.2018 21:15

Само нека иду, сто казе нас народ свако своје лице показе кад тад!!! Недај бозе да су овакви били на власти кад смо стварали РС!!' Вукота нека остане 500 цланова СДС, али искрени патриота ,који се немогу продати за било какву власт или паре!!! СДС це бити дрзавотворна странка док је бога и народа, све су странке пролазне СДС је вијецан, нека знају дусмани!!! Бурле је са двије тракторске приколице и тенковима сфора постао премијер!! Ста реци висеее!!! Нека иду само!!! искрене патриоте остају уз своју странку,, и кога нема без њега се мозе само идите изајице.........иии ОПЕТ "помози им бозе" ( незнају ста раде) секта кога ухвати, из њега то неизлази до смрти!!!

Name

Ре Добојлија

03.11.2018 21:22

Сабери резултате два посланика и погледај резултат Вукоте, то је 7 000 гласова... Паметном доста... СРАМ те било циме се ви хвалите!

Name

ДАЛИБОР

03.11.2018 21:50

Канцер је увијек боље што прије одстранити а ОНИ СУ КАНЦЕР СДС-а!

Name

Цхристиан Сwеден

03.11.2018 22:49

Наравно да људи зеле да иду за парама, политика је курва. У Босни а и на Балкану нема морала у политици, свако прескаце гдје му висе плате, овде су паре у питању не идеали. Стога нек иду, него поцијепају тај СДС ако треба тотално, Говедарица и онако није нека лицност. Ако мора пасти СДС Босиц је далеко бољи, а Тадиц је купљен од Додика на прослим изборима јос. Ако СДС треба да пропадне да би било неке здраве опозиције нек пропадне.

Name

СДС у проблемима са самом собом.

04.11.2018 00:06

Није добро да се странка разбија, треба смирити страсти и разговарати са Добојом.

Name

Ре Д

04.11.2018 01:30

Управо тако! Волим СДС,волим Српску, волим Вукоту! Без Вукоте нема СДС, а без СДС нема Српске! Остало све олос и криминалци, само се богате! Вуле уз тебе је 90 посто градјана, а ко год те није подрзао на изборима, сам према себи и својој буду ности је погријесио!

Name

Ре Цхристиан Сwеден

04.11.2018 02:25

Немој се ти бринути за СДС.И неби било добро да СДС пропадне.Требао би да остане онај здрави дио СДС а то је управо на челу са Вукотом Говедарицом

Name

Жељко Бањалука

04.11.2018 04:30

СВИ ВИДИМО КАКВИ СУ НАШИ ПОПОВИ ШТА ВОЗЕ КАКО СЕ ПОНАШАЈУ ! ЈА ПОШТУЈЕМ САМО МОНАХЕ ! ВУКОТА ИЗБАЦУЈ ТЕ ОД НАРОДА ОТУЂЕНЕ ИЗ СТРАНКЕ ! СМРТ ФАШИЗМУ СЛОБОДА НАРОДУ !

Name

Михајло

04.11.2018 07:02

Треба СДС-а да се оцисти од лопова и олоса који је ту због лицног богацења, њих занима само гдје да узму лову. Сљедеци је и Мицо од Бијељине.

Name

Класицна уцјена

04.11.2018 07:49

Дезертери, побјегуље, папци, продане дусе, издајници, ратни и мирнодопски профитери, погледајте како су просли и гдје су сада папци из ранијих година. Утописе се у бајин криминални миље и нигдје их нема. Како су и могли несто направити кад у бајиној барустини има толико крокодила да се и сами поклесе измедју себе. Медјтим, нико не говори о правом разлогу бјезаније а то је бајина уцјена и спасавање од робије папака. Бајин приватни муп са све њих има подебеле криминалне досијее (прислускиване разговоре, итд.) због којих би добојска сдс братија заврсила на дугогодисњој робији. Овим пребјезима они спасавају (нису свјесни да је то само привремено) своје гузице. Баја то вец годинама вјесто користи. Све лопове дрзи за .уда, и када затреба само стисце. Па ти види брале.

Name

Правник Приједор

04.11.2018 09:27

Како су се "сами искључили", ако је по чл.20 прописано да се због повреде Статута странке, мора провести поступак одговорности? Ви сте у толиком расулу и незнању, да је најбоље да сви оставке дате и вратите СДС, обицним људима који су од почетка укључени у рад странке. Инаце, пријети вам тотални колапс!

Name

Ре

04.11.2018 12:19

Бас занимљиво ал они СЕ нису искљуцили па према Томé Јос су у СДС а Вукота несмије да их искљуци хахахаха

Name

Ре

04.11.2018 12:32

Зивио СДС Добој тако је обрене РС и јединство је на првом мјесту КО неце нек купи прње КО је говедарица нико

Name

Због кукавице Додика

04.11.2018 13:11

Зато сто Додик није имао ону ствар да смијени редом Лукаца, Цулума и Илица. Зато он није никакав предснедник ни своје странке.

Name

РЕ РЕ Добојлија

04.11.2018 13:12

Опа бато, лола се борио за лични интерес, кад је тако добар што не организоваше гласаче да дају и Вукоти није мала ствар 14000 гласова. Четрнаест овдје. десетак хиљада још негдје тамо и ондје и побиједи Жељка. Ето свенародне издаје,пардон није свенародне већ локалних кнезова. А гдје је општи интерес, гдје свестраначки интерес.

Name

РЕ добојлија

04.11.2018 13:16

Ево у мојој општини је СДС изгубио, али је Вукота однио више гласова него наш кандидат за парламент РС. И то лично СДС-ових гласова без ПДП и НДП. Дакле радили смо за Вукоту. Што само изгубили то су већ друге околности, много сложеније него што ви можете замислити.

Name

Ре: Тип-топ

05.11.2018 16:35

Па те каректиристике је поп савладао сколујуци се. Поп??? Нека га Бог награди зА СВА ДЈЕЛА ЊЕГОВА!!!

Name

Радојица

05.11.2018 16:46

СВИЋЕ....... у Добоју.

Name

СДС у проблемима са самом собом.

06.11.2018 14:25

Не треба да се веселите искључењу Добоја из СДС-а, јер Добој је ипак Добој, а ако оде Добој тешко ће СДС икада више имати ону снагу коју је имао са Добојем. Боље да Вукота Говедарица препусти функцију предсједника СДС-а Обрену Петровићу, може и Мићи Мићићу и Добој је у СДС-у.

Name

Младен

03.11.2018 18:32

У реду, искљуцили се из странке. Фино предајте мандате које сте добили као цланови сдс-а. Преливоде, досло дотле да се србин продаје за фотељу и изјасњава како није.

ОДГОВОРИТЕ
Name

!!!

03.11.2018 22:37

Податак да је Обрен у Добоју добио скоро дупло висе гласова у односу на Вукоту свједоци невидјену издају. Јериниц као сврсени богослов и сто би рекли "поп у покусају" је сколујуци се вјероватно морао да процита свето писмо, посебно онај дио који говори о апостолу Јуди Искариотском, сто је Христа издао за 30 сребрњака. Е крај те прице о Христовој издаји говори да је Јуда за те сребрњаке свом пријатељу купио на поклон коња, а себи оставио таман толико да купи конопац којим се објесио. Ономад прије 4 године кад СДС даде Јериницу мјсто у министарству одбране, било је логицно да се захвали и прогласи недостојним и некомпетентним сто није уцинио, да то препусти некоме ко је сколован у области одбране. Остат це горак укус сто Вукота са андјеоским ликом, постењем и карактером у Јериницу и Обрену не препозна Фарисејстину која овај пут исплива на поврсину. Но како казе нас народ "свако је зло за несто добро"

Name

Дадо

03.11.2018 23:11

Одмах у Добоју организовати опозив јер је слагао народ. То је истина. Цланови И градјани Добоја су огорцени јер је обмана велика. Вукота треба охрабрити градјане Добоја И оградити се од мисева.

Name

ре !!!

04.11.2018 02:31

Еј доста више са том причом о Јуди.Да ли си ти прави хришћанин?

Name

Дијагноза

04.11.2018 07:07

Свињарија од папака. Нека иду али гласове које су до или као цланови и функционери СДС,-а не могу да носе на тацни. За такве ствари се питају они који су им те гласове дали.

Name

Зивко

03.11.2018 18:34

Ста уради мала Проклета Јерина ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правда

03.11.2018 19:16

Пуууу смећари преварантски, само Вас фотеље интересују. Вама и није мјесто у СДС-у, багро комунистичка, издајничка, лоповска, преварантска!!!Какви сте Ви Нељудиииии.....

Name

Ре Зивко

03.11.2018 21:26

Поп а министар одбране,мало му,мало му било за вијека!

Name

Ре: Зивко

05.11.2018 16:42

Министар одбране а војска му "радно вријеме"сваки дан проводи у кафанама.

Name

Др 11

03.11.2018 18:45

Да ли је неком пало на памет да пита гласаце из Добоја да ли подрзавају став Петровица И екипе или подрзавају Вукоту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

03.11.2018 19:04

Какви гласачи,то су само њихове овце за шишање које одмах по затварању бирачких нијеста више не виде!?

Name

Ре

03.11.2018 19:06

Вуката да оставку, како је обецао. Ако је цовјек од рјеци.

Name

барба јуре

03.11.2018 19:08

Питај их ти. Телефоном.

Name

Мика

03.11.2018 19:14

Кримос.

Name

ре Др 11

03.11.2018 20:31

Гласајући за Обрена и Јеринића гласачи су гласали за СДС. Они нису изашли на изборе као независни кандидати. Чиста злоупотреба народне воље.

Name

ЗА ДР11

03.11.2018 21:54

ЈА САМ ИЗ ДОБОЈА И ЦЛАН СДСА, НИКАД ВИСЕ НА ИЗБОРЕ, НЕЦУ БИТИ ОВЦА И НЕКОГА СЈЕДАТИ У ФОТЕЉУ. НЕ ЗАНИМА МЕ ПОЛИТИКА ВИСЕ. НЕКА БУДЕ КАКО БОГ ДА.

Name

Добојлија ре ЗА ДР11

03.11.2018 22:06

И ја сам из Добоја, да сте 2015 године подржали ГБО Добој можда сад не бисте били разорчарани, овако желим вам што бржи распад, и хвала Богу да се СДС који је на Власти у Добоју од 1990 године коначно распадне само од себе.

Name

РЕ ре

04.11.2018 13:29

Неда народ Вукоти да поднесе оставку. Неда вама у инат.

Name

Мк

03.11.2018 18:50

Недај Бозе таквог пријатеља у животу и недај Бозе да такви бране земљу. Када пређу на супротну страну шта може та друга страна да мисли о њима .Издајица увијек издајица ни части ни образа то немојте бити један Србин тај је потурчени Емир Кустурице оснива своју партију као потурица па ко хоће НЕК изволи

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радојица

03.11.2018 19:32

Емир Кустурица зна зашто је Србин а ти очигледно да не знаш хахаха. Хајде пробај да нам објасниш зашто си ти Србин? хахаха

Name

Мистер Дорд

03.11.2018 20:11

Трази вукота мјесто у влади ако добије све це се утисати

Name

РЕ РАДОЈИЦА

03.11.2018 20:43

ЈА САМ СРБИН ЈЕР МИ ЈЕ ОТАЦ, МАЈКА, ДЈЕД,(СОЛУНСКИ ДОБРОВОЉАЦ), БАБА, И СВИ МОЈИ СЛАВНИ ПРЕЦИ БИЛИ ЦАСНИ ПОСТЕНИ СРБИ. НИСУ БИЛИ СРЕБРОЉУБЦИ КАО ВИ А СРЕБРОЉУБЦЕ ЈЕ БОГ ПРОКЛЕО. СТА ТИ ЗНАС СТА ЈЕ СРПСТВО, МОРАЛ, ЦАСТ? ВИ ЈАДНИ НИСТА НЕ ЗНАТЕ. А ИСТИНА ЈЕ ЈЕДНА АПСОЛУТНА, ЊОЈ НЕМА СТА ДА СЕ ДОДА ИЛИ ОДУЗМЕ. КАО СВЕТО ПИСМО. МА СТА ТИ ЗНАС ,СТАЈЕ СВЕТО ПИСМО, СТА ЈА ТАКВИМ БУДАЛАМА ОДГОВАРАМ НА ГЛУПЕ КОМЕНТАРЕ.

Name

Радојица

03.11.2018 21:28

Ето, ко да сам знао. Не наведе ни један разлог за што си Србин. Можда су твоји преци Срби али ти очигледно да не знаш зашто си Србин. И Бакиру Изетбеговићу су Срби преци али он није Србин.

Name

РЕ РАДОИЦА

03.11.2018 21:58

МА МАРС ТАМО. НЕПИСМЕНИ СЕКТАСУ.

Name

РЕ РАДОИЦА

03.11.2018 21:59

А ЗАСТО СИ ТИ У СЕКТИ? СТА ОЦЕКУЈЕС ОД БОГА?

Name

РЕ РАДОИЦА

03.11.2018 22:01

Е сто си нам ти пуно паметан, неби ваљало да си паметнији.

Name

Мк

04.11.2018 09:44

Радојица мене је родила мајка Српкиња и поносан сам на то а Кустурицу је изгледа родила конвертибилна марка а тебе Радојица мајка донесе на свијет глупава па ти остаде глупав и то се немијења

Name

ХОС БиХ

04.11.2018 12:52

Јел ово онај Радојица што је приступио у наш ХОС 1992 године. Звали смо га Пакаш.

Name

Да

03.11.2018 18:51

Гов.. !Распусти тај одбор јер ниста странка не губи,а онда их озбиљно приупитсти ко и поцијем налогу уби Гарица,због тога Обрен игра као мрдо када му се то спомене,јасно,или овако или цемо наредити обнову поступкс и процесуирање...

ОДГОВОРИТЕ
Name

док

03.11.2018 19:04

Постоје врло ефикасни начини за решавање оваквих ситуација. Њих треба " примијенити".

ОДГОВОРИТЕ
Name

Баја

03.11.2018 19:05

Тадић је највећи лузер он је додику продужио вјек политички у ононнтв дуелу.а пто се тиче снаге дисидената само нека погледајусве остале па нека видевшта их чека успјешна српска је примјер.једино бањац и стевандић остављају утисак доброг трансвера али и они до неђе.док год политичари не почну размишљти да направе промјене а не да уђу у власт нема нам спаса

ОДГОВОРИТЕ
Name

Робин Худ

03.11.2018 19:14

Шта ли је овај Јединична написао, мајко моја,зна ли се и потписати.....поп који ни то незнања и сад мисли да је памет покупио зато што је замјеник министра....шта је за људе у војсци урадио??? И зна ли да тамо и Срби раде....! Или је важно дупе лизати!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ранбо

03.11.2018 19:29

Зна он узети 20,000 хиљада Км од људи за посао и то је то. Сада му се лова ослачила па може и са црним ђаволом у пакт само да се лова узима.

Name

Ацо

03.11.2018 20:47

Е Рандо ста лупас глупости каквих 20 000 спомињес,с цим доказујес то,а цисто сумњам да и ти неби узео даси у могуцности

Name

Хе Хе

03.11.2018 19:25

Од сутра они су истакнути цланови СНСДЕ-а.Сто нигдје у свијету немаде,то код Срба имаде.Интересантно да су сви против нас, а ми смо тако добри.

ОДГОВОРИТЕ
Name

@#@

03.11.2018 19:27

Полако се и СДС ослобађа од корумпираних људи. Само идите да остану људи достојни дивљења којима је стало до народа и РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

рестарт

03.11.2018 20:42

Сви ћете стати у један аутобус онда

Name

Хаха

03.11.2018 21:19

Ускоро ће се изгледа ослободити од свих људи

Name

ре

03.11.2018 21:30

МА НАРАВНО,СВИ КОРУМПАШИ ПОД ЈЕДНУ ЗАСТАВУ,И ВРИЈЕМЕ ЈЕ.ПА ШТА СУ ТО УРАДИЛИ ЗА ДОБОЈ,ОСИМ ШТО СА ГОСТИЋЕМ И КО ЗНА СА КИМ ШУРУЈУ ДЕЦЕНИЈАМА.АКО ЈЕ ТО СДС ОНДА ГА ЈЕ СУЛУДО БИЛО И СТВАРАТИ.

Name

Мм

05.11.2018 06:26

Ако су тако лоси сто и нисте одма избацили из странке

Name

Радојица

03.11.2018 19:28

Говедарице, не попуштај него иди до краја .... КРАЈА ИЗДАЈНИЧКЕ СТРАНКЕ. Говедарицу је бог послао да коначно среди ситуацију у Републици Српској па да коначно добијемо српске патриотске кандидате на свим нивоима. Живјела Република Српска.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Радојица

03.11.2018 22:14

Ти си патриота као и Додик, здимио чим се запуцало, а сад има образа да прича о родољубљу и патриотизму. Па ви сте сви комплетни идиоти, малоумни и ограничени!

Name

Игор

03.11.2018 19:41

Хахахахахаха Јериниц ??? Двије просто просирене реценице су проблем овом махалском "политицару" . А јест народ стока у пм .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Поп

03.11.2018 20:54

Поп

Name

Цуј

03.11.2018 21:20

А није вам сметало што је глупак док је причао оно што вам се свидја и док вас је.представљао у прослом мандату. Сад је одједном глупак који не зна проговорити.

Name

Игор

04.11.2018 09:47

Ма не смета ми ни сад цовјеце , ста ме брига ста це он да ради . Мени је 90% њих смијено а народ залостан .

Name

одлучан

03.11.2018 19:48

Ко оно би Тадић? И доктор Максимовић? Небитни лузери који су нестали са изласком из СДС-а. Шта се пренемаже тај Говедарица? Морао је већ повући озбиљне потезе а није. Ако треба од нуле. Распуштај непослужне одборе и крећи са новим људима. Није народ гласао за њега да би странку испоручио злочинцу Додику.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

04.11.2018 09:19

И Стевандић, Бојић, Бањац, Талић. Велики критичари власти. А сада? Ко сада остане у опозицији знаће се ко је поштен, а ко не.

Name

КОЛИКО ГЛАСОВА НИСЕ?

03.11.2018 20:03

Колико би гласова имао СДС у Добоју без Обрена и Јеринића? Па процентуално исто колико и СДС у Бијељини без Максимовића. Сви су они фаце док су у СДС-у. Без њега су нуле..

ОДГОВОРИТЕ
Name

СРБИН

04.11.2018 09:14

Одличан закључак !!!

Name

ДОБОЈ

03.11.2018 20:07

Борисе и Обрене сами сте изасли из странке и то је то!!!!Али немојте оцекивати да це вас цланови СДС подрзати ??? Ја се само цудим младом Јосицу па зар и он постаде папак а тако млад ја мислим да он гријеси???На! су у Добоју говорили да је Подновље и Вуцијак срце СДС у Добоју а они испадосе најгори ПАПЦИ Срамота!!!!Мариц и Јосиц ПАПЦИ и то је то !!!!Цуо сам да вас двојица требате обилазити мјесне одборе СДС у опстини Добој немојте молим вас ,није коректно идите код одбора СНСДАа

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре ДОБОЈ

03.11.2018 20:49

Тај млади Јосиц је једно препостено бице, вјеруј ми. Има огромну одговорност према својим људима са Вуцијака и вјероватно нема другу могуцност него ову једину која се нуди да би испостовао људе који су га подрзали. Свим срцем уз Јоска у било ком смислу!

Name

Ранка

04.11.2018 08:41

А сто је мени ЗА дјете тразио 5000км за запослење у ДИРГУ? Не могу ником пријавити кад је муп под контролом обрена и уроса гостица....лазовиии

Name

Ре Ранка

04.11.2018 11:20

Који ти је циљ да таквим лазима каљас Јосицево име? Они који познају Данијела Јосица знају да лазес, Данијел је један од ријетких постених људи.

Name

Добојлија

03.11.2018 20:08

И да објасњава Огњен Тадиц овим глупандерима неце бити јасно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

куку нама са нама

03.11.2018 20:11

Чист примјер ПРАВИХ СРБА...аферим

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

03.11.2018 22:06

Назалост,прави су изгинули у рату а фукаре су остале да владају....!!

Name

Српкиња

03.11.2018 20:14

Људи, Обрен је имао на локалу исто гласова као Вукота. На нивоу изборне јединице је имао 30 000, тако да да је комплетна изборна јединица испостовала Вукоту, имао би и он веци број гласова. Обрен води један град, није битно да ли га неко воли или не али цовјек се труди да и након његовог одласка град остане на ногама. Замислите да је само отисао и пустио град.. па гдје би сви запослени људи.. од цега би плате добијали? Ја знам да то многи, посебно ови СДС-овци који нису на власти у својим мјестима не разумију јер ако цемо искрено, никакву одговорност немају према људима, запосленицима.. Камо лијепе среце да је Вукота побиједио па да Добој буде јос јаци али кад није тако, не могу се само тако дици руке од града.. конкретно на Обрена мислим. Понављам мозе свако и вољети и не вољети Обрена, али ја му скидам капу јер није тек тако окренуо ледја граду који је водио толико година.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБА

03.11.2018 20:17

ГОВЕДАРИЦА ТИ СИ ЧОВЈЕК ОД РИЈЕЧИ ИМАШ ЧОЈСТВО ПУСТИ ОБРЕНА ,МИЧИЋА,И ЈЕРИНИЋА КОЈИ ЛУПА НА АЛТЕРНАТИВНОЈ ТВ НИЗ ВОДУ АЛИ КУЛТУРНО И ЛАГАНО.ЈЕРИНИЋ КАЖЕ ДА СЕ ЊИХ ПИТА МОЛИМ ТЕ ЛИЈЕПО А ОН ИСТИ ЈЕ ЧЛАН ГЛАВНОГ ОДБОРА .ПОДСЈЕЋА МЕ НА БАЊЦА.БРАТЕ НИСУ НИШТА КО ИХ ЈЕ ПРАТИО СТАЛНО СУ ИГРАЛИ НА ДВЕ СТОЛИЦЕ, ТО ЗНАЧИ ПРИКЛОНИЋЕМО СЕ ОНОМ КО ПОБЈЕДИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Све за лову

03.11.2018 20:19

Тај Цигис Јериниц је цетри године примао плату а ништа радио није,лопов мало веци а тога Обрен а треба посла ти у СДА

ОДГОВОРИТЕ
Name

МЈЕСНИ ОДБОРИ СДС ДОБОЈ

03.11.2018 20:25

Нас нико ниста није обавијестио о овој коалицији ????Мјесни одбори нису донијели никакву одлуку у својим мјестима а Борис и Обрен добро лупају прескацу нека правила!!!!Знаци у БАЗИ јос ниста нису договорили и то је то!!А ти Јериницу ста замисљас јеси ли тразио подрску и од једног мјесног одбора за коалицију са СНСД ???То сто је била скупстина и ви ОДАБРАНИ и одлуцили нека вам је на ЦАСТ??

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

03.11.2018 20:53

Ти да си и цлан а камоли предсједник Мјесног одбора, био би позван на скупстину и знао би каква су десавања била.. према томе о'лади са глупостима.

Name

професионалац

03.11.2018 21:04

Они су добили једногласну подршку Скупштине ГО СДС Добој,а сви предсједници мјесних одбора су чланови Скупштине.Тако да не говорите истину.

Name

ре

03.11.2018 21:32

Е ПА,ДАО ИМ ЈЕ МУФТИЈА ВЈЕРОВАТНО ДОЗВОЛУ ЗА ОВО.

Name

Ре мјесни одбор

04.11.2018 09:44

Ахаххахсхс Како ср ти добро разумијес у функционисање страначке организације ахахахахха У ком си МО, и кога имас у Скупштини? Сви смо ми обавјестени и свјесно идемо у власт, јер једино тако моземо несто добити у граду... у опозицији нецемо никада ништа...

Name

МО лазу

05.11.2018 20:17

Имали су сви МО СДС директиву да се гласа за Обрена и Додика.... Исто тако МО СНСД су инструисани да се гласа за Додика и Обрена и то се знало прије избора.... То сто је Вукота у Добоју имао око 1000 гласова висе од Зељке само будала, као сто је поп, мозе сматрати побједом!!!!

Name

КРЊИН

03.11.2018 20:27

Све сам мислио да нецемо ми на КРЊИНУ имати папка али ево и ми смо то доцекали!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крњин

03.11.2018 23:44

Нису крњинци папви вец ови сто их представљају Борис и Горан Јериниц родјени родјаци један посланик снсд из Станара код Добој а други заврсио за попа сколу а сад будуци министар за регонални и економски развој ј влади РС..... А обрена отјерајте ј доведите постене људе х СДС... Јма јоа увијек искрених СДС оваца х Добоју оних стк су градили ј радили годинама...

Name

Бања лука

03.11.2018 20:28

Вратите мандате СДС-у,какви сте ви преваранти и идиоти. Зашто се нисте искључили из странке пре избора него сада кад сте добили гласове народа,лопине само радите за свој интетес,баш вас брига за народ. Продане душе,фуј гадите се. Издаице и странке и народа кои је гласао за вас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈЕРИНИЦУ НЕ ПРИЦАЈ!!!

03.11.2018 20:33

Ти би ПАПАК да будес против СДС а да опет одлуцујес????Е не мозе сад си код баје па код њега одлуцуј и не обилази мјесне одборе СДС Добој

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВУЦИЈАК

03.11.2018 20:41

УХ СРАМОТЕ!!!! ПА ЈОСИЦУ И МАРИЦУ СТА РАДИТЕ???? ПА МИ СВИ ГЛАСАМО ЗА СДС А ВИ СА бајом ???Никад висе то вам је задњи пут сто смо вам повјеровали !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Издаја

04.11.2018 00:07

Издајници одвратни

Name

Дусан

03.11.2018 20:45

Далеко им куца од СДСове била.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ИСТИНА

03.11.2018 20:46

САМО ЛИЦНИ ИНТЕРЕС. А БРИГА ЊИХ ЗА ГЛАСАЦЕ. А ВИ СТО ИХ БРАНИТЕ ЈОС ВЕЦЕ СТЕ ОВЦЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добојлија, а не са возуце или мајевца или липца.

03.11.2018 20:49

Идемо испоцетка. Немају ова двојица са слике никакве везе са СДСом. Јериницу дупе зинуло на паре. Њега само то интересује. Да је на некој функцији да има за алкохол, дрогу и курве. А петровиц, е то је прица посебна. Тај стоји иза убиства Гарица, јер док је Гариц зив био нигдје га није било. Највисе је профитирао од његове смрти. Оптузио добојски сдс за ратне злоцине, свједоцио против свог народа. Профитирао од поплаве. Прогурао сву фамилију да ради у јавним институцијама. Нема незапосленог код њега у породици( сви на будзетским средствима, не знају гузицу обрисати а камол и несто друго). Остатак екипе, Јосиц и Мариц и Нина. Јосиц лози се да је србин, али је у ствари обренов потрцко и потурица. Мариц, само лова и зене. Нина, мисли да је битна због таје Обрена, али је само једна ортодоxна муслим која се прогурала на функције разноразне преко СРПСКЕ демократске странке. И имају једна двојица браце из Липца, тзв липицанери или браца далтон. Некад су били у СНСД и сад су цланови главног одбора сдс, додусе, сад це се поново вратити матицној странци, али јаци него икад, са Обреном и Јериницем. И то вам је био тај СДС у добоју у задњих двије-три године. А сто се избора тице, КРАДУ ненормално. То није реално колико они КРАДУ. Рецимо података са задњих локалних избора у Добоју, сви знају у граду да је Обрен изгубио, али да је дебело платио Додику и снсду да га не дирају и да он и даље остане градонацелник. Тако да је на крају порука Вукоти, распустај овај одбор у Добоју и крени испоцетка сто се Добоја тице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

04.11.2018 00:09

ПОТПИСУЈЕМ..... И ЈА САМ РОДЈЕНИ ДОБОЈЛИЈА

Name

ОБРЕН ИЗДАЈНИК

04.11.2018 00:10

СЛАЗЕМ СЕ ДОСЛОВИЦЕ ЈЕ ТАКО.... УБИЛИ СТЕ ГАРИЦА И СУД ТРЕБА ДА ИХ ИСПИТА НА ПОЛИГРАФ ОБРЕНА СТАВИТИ... ЗНАМО ДА СТОЈИ ИЗА УБИСТВА

Name

Идите

03.11.2018 20:50

СТОКО ИДИТЕ ВИ СТЕ ИЗБОРЕ У ДОБОЈУ ИЗНЕВЈЕРИЛИ И РАДИЛИ ПРОТИВ ВУКОТЕ СРАМ ВАС БИЛО ЗА СВОЈ ИНТЕРЕС И ФОТЕЉУ ТО РАДИТЕ А НЕ ЗБОГ НАРОДА ПРОДАНЕ ДУШЕ ВИ СТЕ МИ ПОЛИТИЧАРИ П....М ВАС

ОДГОВОРИТЕ
Name

"ПАПКО ГРАД"и

03.11.2018 20:54

ОБРЕН,МАРИЦ,ЈОСИЦ,НИНА И ЈЕРИНИЦ СВЕ ГОЛИ ПАПАК ДО ПАПКА!!!А МИ СМО ИХ ИСКРЕНИ СДС ЦЛАНОВИ ИЗ ДОБОЈА ИЗАБРАЛИ???А ТИ ЈОСИЦУ НЕ БИ ТРЕБАО БИТИ У ТОЈ ЕКИПИ МЛАД ПАМЕТАН АЛИ САД СИ ДОЊИ И ТО ЈЕ ТО ???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сејфо

03.11.2018 23:53

а засто папак? ПРАВО ИМЕ ЗА ОВЕ СМРАДОВЕ ЈЕ ЛОПУЗЕ! попе како се Бога не пласис?

Name

Истина

04.11.2018 00:11

Ма и он је папак ... одвратни

Name

професионалац

03.11.2018 20:56

Обрен Петровић,Данијел Јошић и Небојша Марић су имена ПОБЈЕДНИКА у СДС. Свако ко је иоле честит и достојанствен тј.прави СДС-овац ће приликом помињања њиховог имена се односити са дубоким поштовањем.Нажалост,у СДС се због негативне кадровске политике накупило много ГУБИТНИКА,који би да воде главну ријеч у странци.Такво стање није нормално и странка је зрела за ванредне унутарстраначке изборе и да ПОБЈЕДНИЦИ воде странку, а пибједника поред ГО СДС Добој који је први у СДС по изборном резултату итекако још има.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сејфо

03.11.2018 21:12

Ма не с...! сљам и лопов! како сакрити досадасњи лоповлук него прици гнијезду криминала и убица! фуј!

Name

Нено

03.11.2018 21:44

Све су ово договорили издајници прије избора да узму гласове СДС и да се предају јадно и жалосно . Народ је гласао за СДС нија за издајнике вратите мандате народу па да видимо ко је вјера а ко невјера.

Name

РЕ ПРРОФЕСИОНАЛАЦ

03.11.2018 22:16

ГЛУПАНЕ, ТИ ПАПЦИ СУ СВЕ ДОГОВОРИЛИ ПРИЈЕ ИЗБОРА, ЛОПОВИ ОДОСЕ ЛОПОВИМА И СВЕ ОК. СДС ЦЕ БИТИ ЦИСТА КАО СУЗА А ТО ЈЕ НАЈВАЗНИЈЕ. БОЉЕ ИМАТИ СТО ПОСТЕНИХ ЉУДИ НЕГО ХИЉАДУ ГЊИДА, ПАПАКА.

Name

Истина

04.11.2018 00:12

Боте боте јефтино те плацају :) да лазес народ нисмо ми глупи у Добоју насем све знамо

Name

МУП у слузби постизборне комбинаторике

03.11.2018 21:00

Ово вјероватно знају и птице на грани. Додик користи МУП за борбу са (не)истомисљеницима. Нагле изливе патритизма оваквих фаца треба тразити у њиховим полицијским досијеима. Теско нама са оваквом дрзавом и политицарима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цг

03.11.2018 21:00

Јериниц лопов овај други јос виси Сретан пут у пакао

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неутралан Добој

03.11.2018 21:04

Сто се тице ове двојице, треба их избацити из СДС зезну ли су праве момке из СДС-а. Једино повјерење у странци мозе вратити Остоја Радиц бивси телохранитељ Паравца. Науцио је њега Паравац како се руководи а цовјек има и јаке везе по иностранству.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СДС Требиње

03.11.2018 21:10

Боље вам је људи данас него сутеа.Бјезите са брода који тоне. У Невесињу побјего секретар СДС ето слике и прилике.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ

04.11.2018 09:12

Требињци гадно удесили СДС Херцеговине.Нисте требали толико јако.

Name

Са стране

03.11.2018 21:14

Једно питање: Ако оду Добој, Бијељина, Зворник, Романија - шта остаје од СДС?

ОДГОВОРИТЕ
Name

лаамк

03.11.2018 22:12

Истоцнии дио као да је одавно отисао из ентитета, сада се само спрда са ситуацијом

Name

РЕ СА СТРАНЕ

03.11.2018 22:18

ОСТАЈУ ПОСТЕНИ ЉУДИ. ЛОПОВИ И ТРЕБА ДА ИДУ. СВАКОМЕ ЦЕ ДОЦИ СУДЊИ ДАН.

Name

Истина

04.11.2018 00:14

Остају прави и искрени до краја....

Name

Остаје

04.11.2018 08:28

Ацо Радиц

Name

Вида

03.11.2018 21:22

Збогом српске издајице Колико сте пара добили од онога издајице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Браво Обрене

03.11.2018 21:23

Превагнула је патриотска линија.,Ово сто је остало у кусуру од странке,брзо це нестати,заједно са њиховим промотерима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре браво Обрене

03.11.2018 22:21

Снсд патриоте? Једи тај свој сендвич и ћути!

Name

Рагиб

04.11.2018 06:22

Браво Обрене. Збогом памети.

Name

Милица

03.11.2018 21:34

Сииииииц вратите мандате па онда напоље. Фуууууј како онда ви да представљате Странку кад сте својевољно изасли из ње?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејо

03.11.2018 21:42

Не мозе само Вукота Говедарица бити странка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

04.11.2018 00:16

Коменар написао Дејан Старцевиц замјеник градонацелника....провјерено и он је издајник

Name

Ре Истина

04.11.2018 11:24

Стеван, Милос.. који ли си? Писи под својим именом а не под тудјим ником!

Name

ГОЈКО

03.11.2018 21:45

КОЈИ СУ ОВО ДЕБИЛИ И КЛОШАРИ ИСПАЛИ! Тако би ИЗДАЛИ У РАТУ СВОЈЕ ЉУДЕ! Фујј ШЉАМ

ОДГОВОРИТЕ
Name

МАРКО

03.11.2018 21:46

МА БОЉЕ ДА ИДЕ БАГРА, КАНЦЕР ЈЕ УВИЈЕК БОЉЕ НА ВРИЈЕМЕ МАКНУТИ!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

03.11.2018 22:50

Полицајац укапира до сутра,а Србима треба много висе врамана,мозда и до 30 гд......???

Name

реално,

03.11.2018 22:03

Јерениц, због цега си ти у СДС?Ево ја нисам ни у једној, гласам разумом. Засто одмах ниси исао у криминалну мафијаску власт гдје и припадас. Тако млад а бескрупулозан, не стидис се своје генерације,80% цасних, постених образованих људи, којима младост унистисе окорјели криминалци. Не стидис се и не бојис преварених градјана и од стране тебе и јос имас дјон образ да коментарисеа икога а камо ли ГОСПОДИНА ГОВЕДАРИЦУ. Немас људску осјецајност за патњу свога народа кроз коју пролази. За мене и многе друге ти си гњида, и не само ти него и сви други паразити који то раде на такав нацин па и у СНСД или било којој другој партији. Доказ сте да као људско бице не вриједите ама бас ниста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СРПСКА демократска странка

03.11.2018 22:05

Ево вам састав СДС-а у Добоју. Кренуцемо од омладине. Потпредсједник скупстине Милос Букејловиц (бахат, али само у кругу опстине, а улицама града кад хода је мали мис), хрват супруг једне предивне Нине Пресиц која је муслиманка инаце предсједница младих СДС на републицком нивоу. У старту видите о каквом се СДСу ради а планирају бранити интересе српске са Милорадом Додиком. Браца Митровиц, некадасња нада СНСД-а који знају само за директорске позиције, инаце имају такав кодекс понасања да нема посла за њих који би могли обављати. Бахати липицанери. Мирослав Лазиц, нацелник одјељења за инспекцијске послове, власник кафица добојцаффе(а висе би му стајао назив крњинцаффе или требавацаффе) и познат по томе сто воли новац и да саље инспекције конкуренцијама по граду и да их затварају за ситнице и глупости, а он да онда остане сам и да једини ради, јер њему је све мало. Славко Ковацевиц, директор дома здравља и власник каффица у Добоју блацк анд wхите. Од малена је имао зељу да га комсије умселу цимају и моле за услугу здравствену, а посто није доктор(не зна се ста је), свој сан је испунио тако сто је дао паре Обрену да буде директор дома здравља, јер никакав услов неиспуњава за директора те јавне установе. Дејан Старцевиц, тренутни замјеник градонацелника а по струци је професионални директор. Нема предузеца у Добоју у које он није био директор. Данијел Јосиц, млад и перспективан политицар, али назалост био некада,јер послије ове задње афере папак није ни млад ни перспективан висе. Борис Јериниц, фаца свима позната у РС као неки мацо тип, али у ствари је једам обицан клосар који воли дрогу. И на целу ове елите добојског СДСа, Обрен Петровиц у граду познат као Омер паса, лик и дјело мозете пронаци на хттп://м.вијести.ба/цланак/306832/сдс-ов-градонацелник-оптузио-сдс-да-је-током-рата-цинио-злоцине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добој

04.11.2018 00:20

ЗИВА ИСТИНА....... СВЕ

Name

Критичар

04.11.2018 10:10

Све си у праву. Али наћи ми једног јединог из врхуа, странке почевши од вајног нам предсједника, који су у животу радили нешто друго осим што су били професионални директори, начелници, посланици и сл. Ми који смо стартали од нуле и који смо послове добили мимо странке смо маргинализовани. Створена је и нова НАД нација (не само у СДС) која се назива УРБАНИ ГРАЂАНИ а унутар ње су настале етничке скупине бањалучани, добојлије, бијељинци, зворничани... тако да ми који смо сељачког поријекла не заслужујемо било какво поштовање или право.

Name

МИЛАН

03.11.2018 22:10

Ове две људске беде.Нисам цлан ни једне партијске опцине,али ово ста се ради на овим просторима не заслузује ни помена,али ето људи гласују за разне бедуине.Ниста необицно,какви људи такви политицари.Нацет је ген људи на овим просторима и у њих убацен болесни материјал.Овоме нема краја!Јос због посланицких фотеља,поцела опста промена националности.И то на прецац!Земља цуда!Нека неко објасни да ли постоји и једна дрзава на свету где се зарад новца,одлицних позиција,мењају и националности на прецац.Да је којом приликом Додик или Бака,Човић и остала свита ЦРНЦИ,скакали би људи због функција,новца,привилегија у КАТРАН да би се додворили црним политицарима.А,Инцко,Вигемарк и остали трљају руке да ово потраје јер њихови спонзори у БИХ (наси бајни политицари) их практицно својом "бајковитом" политиком одрзавају на супер полозајима!Срецно нам било Босно и Херцеговино!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ИСТИНА И ПРАВДА

03.11.2018 22:21

ОВАКО БИ ИСТО У РАТУ ПРЕСЛИ НА ДРУГУ СТРАНУ. ОЛОС ,ПАПЦИ, ЛОПОВИ .. СВИ ПОД ДОДИКОВУ КОМАНДУ. И ТРЕБАТЕ ЗАЈЕДНО, ЗАЈЕДНО ЦЕТЕ ТРУНУТИ И У ЗАТВОРУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

...

03.11.2018 23:48

ОПРОСТИ МИ БОЗЕ ЈА САМ ТЕК САД УВИДЈРЛА КОЛИКА ЈЕ ЉУДСКА ВЕЛИЦИНА И ПОЛИТИЦКА БИО БРНИСЛАВ ГАРИЦ... ДА ЈЕ ОН ЗИВ НЕ БИ ДОЗВОЛИО ОВО ДАНАС ОБРЕНУ И ОСТАЛИМ ИЗДАЈНИЦИМА..ТАКВИ ДАНАС НЕ БИ ИМАЛИ МЈЕСТА У СДС САД ЈЕ СВЕ ЈАСНО ДА ЈЕ ОБРЕН ЗАЈЕДНО СА ВЛАСЦУ РС ТАЈ КОЈИ ЈЕ НАЈОДГОВОРНИЈИ СТО ЈЕ БРАНИСЛАВ ГАРИЦ УБИЈЕН.... ОБРЕН ПЕТЕОВИЦ ЈЕ ТАЈ КОЈИ ЈЕ ДОДЈЕЉИВАО ТЕНДЕРЕ РАЗНЕ ФИРМИ ГРАДЈПРОМЕТ ЦИЈИ ЈЕ ВЛАСНИК РАЈКО САВИЦ УБИО 2009ГОД БРАНИСЛАВА НАРОДЕ ПОБУНИ СЕ.... ПРАВДА ЗА ГАРИЦА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина и правда

03.11.2018 23:49

Обрене засто си наруцио убиство БРАНИСЛАВА ГАРИЦА?! ДА БИ ОВО МОГАО ДАНАС ДА РАДИС ЈЕЛ??????!!!!!!!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

03.11.2018 23:52

ГОРИ ОД ОБРЕНА СУ САМО ЊЕГОВИ ПОЛТРОНИ 1.НЕБОЈСА МАРИЦ 2.ДАНИЈЕЛ ЈОСИЦ 3.ЗИВКО ЕРЦЕГ 4.ЦАДЈО ВОЗАЦ ЊЕГОВ 5.ДЕЈАН СТАРЦЕВИЦ БУДУЦИ ГРАДОНАЦЕЛНИК ФУУЈЈЈЈЈ 6.БОРИС ЈЕРИНИЦ 7. МЛАДЕН МИЦИЦ 8. УРОС КРУЉ И ЈОС МНОГИ МНОГУ А ПИСАТ ЦЕМО И КОЈИ УСКОРО.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реалитиц

04.11.2018 00:05

Распопу јериницу вјероватно климава столица у министарству па оде вјера за невјеру. Љигавац, Срби му не могу прићи, штека се осталим народима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цццццццццц

04.11.2018 00:13

Две ФУКАРЕ вратите гласиве..И идите...лопови издајници..Нема цјене и преговора са СНСД..Лопови ово вам народ неце опростити

ОДГОВОРИТЕ
Name

Озренац

04.11.2018 00:22

КО ЈЕ УБИО БРАНИСЛАВА ГАРИЦА И КО ЈЕ НАРУЦИО УБИСТВО????????????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ранко

09.02.2021 14:45

Није нико!Зар јос вјерујете у то.

Name

Цхарлес

04.11.2018 04:19

Више нема никаквог смисла излазити на изборе пошто они служе да они које изаберемо послије избора, а због свог личног интереса, бирају њима одговарајући политички програм, па и странку у којој ће своје интересе задовољавати!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Она

04.11.2018 05:50

Нину знам од малена ... мало је батина добијала у школи аман...

ОДГОВОРИТЕ
Name

сладја

05.11.2018 17:48

Нина није овде ишла у школу него у Београду

Name

Марко

04.11.2018 05:51

Замислите неког чији је очух читав живот на власти ... Нини треба др Вијеко под хитно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјенерал

04.11.2018 06:42

Још један доказ да смо ми Срби шљам од народа... Увјек су нам битније паре и богатство. Постајемо гори од црногораца...

ОДГОВОРИТЕ
Name

СДС; ПАПЦИ СНСД-ове ФАРМЕ

04.11.2018 06:45

СДС Издајници ,, ПАПЦИ фарме 2 дио, СНСД-ове фарме ЛАКТАШИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

пишете глупости

04.11.2018 07:03

Главни одбор није донио закључке нити се о истим гласало што по статуту мора бити у записнику.Говедарица је изашао и рекао да су се усагласили и договорили што по статуту никог не обавезује договор око било чега.Главни одбор гласа о дневном реду и по тачкама дневног реда-ја стварно не могу се начудити да изгледа нико није био ни у једној странци у којој влада ред и која поштује процедуре.Да ли је странка донијела закључке за које се гласало да неће са СНСД да иде у власт-није што значи да Добојлије нису обавезне да поштују оно што их не обавезује.Сазовите Главни Одбор и ставите ту тачку на дневни ред да се о њој гласа јер шта ако предлог коалиције СДС+СНСД има већину.То онда значи да онемогућава демократско право члановима главног одбора Говедарица да се демократски гласа о тој теми-то онда значи злоупотребу странке у личне сврхе.Пишете о нечему а нисте прочитали статут странке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

04.11.2018 09:14

А гдје право народа и гласаца који су 100% против коалиције?

Name

Нострадамус

04.11.2018 07:34

Цитам пар коментара и видим да они који су гласали за Снсд подрзавају ове издајнике у СДС сто је одраз Снсд политике ми је доста разумљиво и оправдано. Медјутим ови који су гласали за Обрена и СДС су с'правом огорцени и сматрају су издани од Обрена и других који су радили за свој лицни интерес а неке

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радоје Домановић

04.11.2018 07:53

Страдија: "...сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: 'Велики народни родољуб'."

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

04.11.2018 08:44

За просутим не треба жалити! Обрена је давно требало искључити из СДС-а Чим се није побунио кад га је снсд и ртрс назвали Омером и оптжили за ифтаре па нек сад ифтаре заједно! О овоме што не зна да није важно ко је учествовао у писању статута већ је ли тај статут усвојен на органима странке не треба трошити ријечи!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Херцеговац

04.11.2018 08:58

То су добојски папци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

за Вокоту

04.11.2018 09:01

СДС-у је у теској позицији бори се против Бурле који је запсјео цитав дрзавни апарат, против медјународне заједнице која је тог истог Бурлу довела и инсталирала на власт да би лаксе унистила Републику Српску, против издајника у сопственим редовима. У тој консталацији снага будуцност РС и СДС-а скупа са њом је неизвјесна. Медјутим ако СДС на било који нацин удје у власт са бурлом на било ком нивоу сигурно це нестати као странка јер це сви који су гласали за Вукоту бити издани и нико из СДС-а неце имати висе никакав морални кредибилитет. Ако не удје у власт бице опет теско, бурле це да ровари и трази олос слицан себи који це да одводи из странке, али ипак у том слуцају странка има бар неке сансе да презиви, да се дефинитивно оцисти,окупи постене људе и ако буде уопсте РС-а до 2022 изадје на изборе цистог образа и понуди народу несто друго у односу на ово сто имамо сад.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нинза Добојлију

04.11.2018 09:44

Добојлија дај нам резултате избора за 2014 год да упоредимо да овим па да се води ко за кога тади

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нинза Добојлију

04.11.2018 09:56

Добојлија дај нам резултате избора за 2014 год да упоредимо да овим па да се води ко за кога тади

ОДГОВОРИТЕ
Name

ФW

04.11.2018 10:14

Лова је само битна

ОДГОВОРИТЕ
Name

Митар М.

04.11.2018 10:44

Нису они Добојлије, него сељаци из околних села.... Није града ни видило прије '92...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Митар М.

04.11.2018 10:48

Нису они Добојлије, него сељаци из околних села.... Није града ни видило прије '92...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дервента

04.11.2018 10:50

Господа Петровиц и Јериниц су оцигледно имали ДИЛ са црвеном сектом,то је јасно и птицама на грани! Проблем је сто су са опозиционом прицом остварили резултат и на крају ИЗДАЛИ своје гласаце! Засто нису рекли да хоце да владају са СНСД-ом прије избора а не овако подло и кукавицки?! СДС не би имао ниста од тога да уде у власт са СНСД-ом погледајте ста рудоња ради ДНС-у и Марку Павицу! Господа Петровиц и Јериниц су постали Додикова алатка за разбијање СДС-а и ниста висе од тога! Горе наведени двојац је показао да нема никакву вјеру,идеологију или осјецај националне припадности! Њихов једини циљ је моц,утицај и огроман новац који им је понудио рудоња за ову издају! СНСД-е је злоцинацка организација!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дервента

04.11.2018 11:06

Петар Бозовиц о издајницима,проданим дусама хттпс://www.yоутубе.цом/wатцх?в=XQзП6-твк2w

ОДГОВОРИТЕ
Name

444

04.11.2018 11:24

Давно је Вукан рекао ко није требао бити носилац листе и најбољи је познавалац прилика а закон легализује преласке и превару након избора.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бакица

04.11.2018 11:30

Браво момци и ја сам се сама повукла када сам сватила куда иде ова странка право у нестанак када ме је Бореновиц питао у куци Крсмановица какве су нам сансе ја сам рекла ви сигурно губите и тако и јесте а сада це нестати цијела странка

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сале

04.11.2018 15:21

Е мој Јеринићу, ти си млад момак ако хоћеш да се бавиш политиком на дужи период мораш другачије да мислиш, пусти ти ове што су ускоро пензионери, они су завршили политичку каријеру, а мишљења сам да је и твоја овим твојим потезом готова.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боба

04.11.2018 17:19

Вукота очисти странку од лажних патриота!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бања Лука

05.11.2018 18:11

Вратити хитно Огњена Тадица на цело СДС-а. Он мозе једини ујединити странку и вратити Бањалуцане у СДС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кум

05.11.2018 19:38

Најбољи нацин да унистис непријатеља је да га добијес као пријатеља.

ОДГОВОРИТЕ
Name

КСС

05.11.2018 21:48

Нејасно ми је шта се чека у СДСу,како Бакир елегантно рјешава проблем папака,још морају вратити мандате.

Name

Јел бивси ил је садасњи

05.11.2018 20:58

Тај бивси цлан Статутарне комисије је вјероватно неки академик правних наука цим тако добро зна како то иде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОСТОЈА

05.11.2018 22:35

ИЗДАЈНИЦИ НИКАД НИСУ БИЛИ СРЕТНИ И ПРАВЕ СВОЈИМ ПОТОМЦИМА ЗЛУ СРЕЋУ ЗАСИГУРНО! Дебилно,зар не?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Издајице

06.11.2018 12:38

Да ли сепонекад сјетите ко вам уби Гарица. Од зеље за похлепом: заборависте га. Залосно.Такав вам је односи према српском народу. Јериницу, засто осрамоти богословски објекат у коме су те покусали бесплатно нецем вриједном науцити. Оцито, то си заврсио јер јебило бесплатнои то си заврсио не зато сто си у то вјеровао,вец зато сто си вјеровао да цес радеципослије згртати велике паре. Невјеро,радис противсвоје дјеце и њихових наследника.Када им сенесто рузно догоди,преиспитајсвоје гријехове.

ОДГОВОРИТЕ
Name

саво сигин

06.11.2018 13:49

Распала се љубав као стара Југославија.хаха.следеце изборе мозете добити једино у селима око Бјељине.брзо це те пребројати гласацке листице па це те вец у 8 знати резултате.

ОДГОВОРИТЕ