Dobojlije se same isključile iz SDS-a

Statut Srpske demokratske stranke na strani je lidera Vukote Govedarice kada je riječ o sukobu između njega i dobojskog odbora ove stranke, koji je u četvrtak mimo stava najviših organa SDS-a donio odluku da bude dio budućih parlamentarnih većina u Republici Srpskoj i na nivou BiH.

Republika Srpska 03.11.2018 | 19:30
Dobojlije se same isključile iz SDS-a
Prema tvrdnjama jednog od bivših članova Statutarne komisije SDS-a, članovima Skupštine Gradskog odbora SDS-a Doboj u skladu sa članom 14. Statuta prestalo je članstvo u ovoj stranci i Vukota Govedarica nema potrebe da se prema njima odnosi kao prema donedavnom potpredsjedniku SDS-a Kostadinu Vasiću, koga je isključio iz stranke.

Naš sagovornik tvrdi da viši organi stranke neće morati da donose odluke o isključenju zato što su se članovi dobojskog SDS-a sami isključili iz stranke.

- Član 14. Statuta jasno kaže da članu SDS-a prestaje članstvo dobrovoljnim istupanjem iz stranke zbog učlanjenja u drugu političku stranku, smrću, isključenjem ili zbog učestvovanja na izborima u svojstvu nezavisnog kandidata, na izbornim listama drugih političkih subjekata ili na drugi način koji je u suprotnosti s odlukama organa SDS-a. Ova posljednja stavka može se primijeniti na članove dobojskog SDS-a jer su postupili na način koji je u suprotnosti s odlukama organa SDS-a - objašnjava naš sagovornik.

On dodaje da i član 20. Statuta ide u prilog Vukoti Govedarici jer kaže da su “niži organi SDS-a obavezni da sprovode akte i odluke viših organa, a u slučaju nesprovođenja protiv nižeg organa i odgovornih lica pokreće se postupak odgovornosti”.

- Statut kaže i da zbog napuštanja politike i programa SDS-a, nesprovođenja odluka viših organa, neefikasnog rada, te u drugim slučajevima predviđenim Statutom viši organ SDS-a može izreći mjeru raspuštanja nižeg organa SDS-a - kaže naš izvor.

On je uvjeren da će dobojski SDS-a nastaviti da tjera po svome, zbog čega viši organi stranke moraju da reaguju, ali da još niko ne zna kakve poteze će povući predsjednik SDS-a. Naš sagovornik kaže da nije isključeno ni da “iredentisti” iz Doboja pridobiju većinu u Glavnom odboru i tako preuzmu kontrolu nad strankom.

- Ukoliko izgubi većinu u Glavnom odboru, Govedarica će biti prinuđen da odstupi sa čela stranke, a prema nekim tumačenjima, moguće je i da Glavni odbor donese zaključak da je on trajno spriječen da obavlja funkciju predsjednika.

- U tom slučaju, nadležnosti predsjednika SDS-a obavlja predsjednik Glavnog odbora SDS-a, a u roku od 90 dana skupština mora da izabere novog predsjednika. Predsjednik GO Milan Miličević na posljednjoj sjednici Predsjedništva SDS-a nije bio otvoreno ni na jednoj strani, ali njemu nad glavom visi opoziv sa mjesta načelnika Teslića koji mu priprema lokalni SNSD, zbog čega nije kategorično protiv bilo kakvih pregovora sa SNSD-om - kaže naš sagovornik.

Vukota Govedarica juče nije odgovarao na naše pozive, a članovi Glavnog odbora i Predsjedništva SDS-a koji su odgovorili na naš poziv nisu željeli da govore o burnim unutarstranačkim dešavanjima.

Jerinić: Statut najbolje tumači Tadić

Član Glavnog odbora SDS-a iz Doboja Boris Jerinić kaže da je predsjednik SDS-a Vukota Govedarica u četvrtak rekao da dobojski SDS-ovci ruše jedinstvo stranke i da će biti podvrgnuti sankcijama.

- Što se tiče Statuta SDS-a, najbolje je da ga tumači Ognjen Tadić jer ga je on i pisao - kaže Jerinić za “Glas Srpske”.

Izvor: Glas Srpske

Komentari / 182

Ostavite komentar
Name

Д

03.11.2018 18:32

Сретан им пут

ODGOVORITE
Name

Re

03.11.2018 18:40

Daleki im putic

Name

Tip top

03.11.2018 19:02

Popa Jerinica i Obrena, treba iskljuciti iz SDS. Podrska Vukoti.....Obren i Jerinic su neopjevani kriminalci i olos

Name

Добојлија

03.11.2018 19:07

Резултати општих избора 2018 за град Добој. Остварена побједа на сва 4. ниво, мало ли је, сви ви који коментаришете дајте податке из својих општина. ИВАНИЋ МЛАДЕН - СзП 16.905 49,00% ДОДИК МИЛОРАД - СНСД 16.156 46,83% За Праламент БиХ ПЕТРОВИЋ ОБРЕН (СДС) 34.303 55,12% За Предсједника Републике Српске. ГОВЕДАРИЦА ВУКОТА - СзП 16.449 47,16% ЦВИЈАНОВИЋ ЖЕЉКА - СНСД 13.325 38,20% НС Републике Српске МАРИЋ НЕБОЈША (СДС) 11.927 69,68% ЈОШИЋ ДАНИЈЕЛ (СДС) 11.557 67,52%

Name

re dobojlija

03.11.2018 19:28

To je rezultat koji je ostvaren zahvljujuci Srpskoj Demokrackoj Stranci koju sad rusite sram vas bilo fukare jedne.

Name

Re Dobojlija

03.11.2018 19:36

Slusaj dobojlijo seronjo jedan. obren je uzeo 34000 glasova a Vukota 16000. Dobojski sds je imao uvijek 30000 glasova dok je bio Garic ziv! A slusaj ovo, Jerinic ce sve uciniti da ima primanja mjesecna par hiljada maraka boli njega patka za narodom! Zadnje 4 godine je bio u precjednistvu bih nista nije radio i uzeo je 300000 maraka za platu odvojen zivot dnevnice i topli obrok! A sta mislis koliko je pokrao za to vrijeme?! Jerinic je navikao uzimat pare narodne i on nemoze bez toga i na sve je dzukela spreman zbog svojih interesa! I jos jedna stvar svjestan sam da je neko pisao ovaj komentar iz vrha sds doboj.

Name

RE DOBOJLIJA

03.11.2018 19:39

A STO SE PRIJE IZBORA NISU ISKLJUCILI IZ SDSA PA BI VIDJELI KOLIKO BIBGLASOVA IMALI. OVO JE CISTA IZDAJA, OVO JE NELJUDSKI, OBO JE SAMO BORBA ZA LICNE INTERESE I FOTELJE. NEKA IDU, DALEKO IM PROKLETA KUCA. PROKLETOBIM JE SVE JER SU KRIMINALCI KAO I DODIK I SVAK IDE SVOME JATU.

Name

RE Dobojlija

03.11.2018 19:40

Upravo si ovim rezultatima i objasnio problem.Obren ima duplo više glasova nego Vukota i Mladen.Očigledno je da je njegova kampanja glasajte za mene,a za dvije funkcije kako ko hoće,a ne glasajte za Vukotu i Mladena.

Name

Добојлија

03.11.2018 20:04

Ја гласам за СНСД од 2004 године, а ово што сам вам презентовао резултате СДС за град Добој, је да ми ви напишете резултате у вашим општинама које је оств арио СДС. Напишите резултате из ваших општина.

Name

Добојлија

03.11.2018 20:11

Кад вам прочитам коментаре а то сам схватио још 2004 године, драго ми је да се данашњи СДС распада и да ће на следећим изборима 2022 године бити испод цензуса,реално све оно што послије ових избора остане у СДС нису више ни заслужили, ако побједници морају слушати губитнике и да им губитници паметују, такав СДС више није добро дошао што се тиче Добоја.

Name

Re re dobojlija

03.11.2018 20:23

Pa zasto nisu u ostalim opstinama ostvarili takve rezultate samo na konto srpske demokratske stranke? I u ostalim opstinam postoji sds pa ih u vecini njih nista nisu ostvarili. Tako da ti ta konstatacija ne stoji. Oni dobijaju izbore od samo pocetka sds u doboju i sada ih treba marginalizovati. Tako je kada gubitnici kreiraju politku umjesto pobjednika. Zato sds ima yve lijesine rezultate svaki izborni ciklus.

Name

Znam

03.11.2018 20:35

Nijedan nije Dobojlija

Name

VRS-RVI

03.11.2018 21:15

Samo neka idu, sto kaze nas narod svako svoje lice pokaze kad tad!!! Nedaj boze da su ovakvi bili na vlasti kad smo stvarali RS!!' Vukota neka ostane 500 clanova SDS, ali iskreni patriota ,koji se nemogu prodati za bilo kakvu vlast ili pare!!! SDS ce biti drzavotvorna stranka dok je boga i naroda, sve su stranke prolazne SDS je vijecan, neka znaju dusmani!!! Burle je sa dvije traktorske prikolice i tenkovima sfora postao premijer!! Sta reci viseee!!! Neka idu samo!!! iskrene patriote ostaju uz svoju stranku,, i koga nema bez njega se moze samo idite izajice.........iii OPET "pomozi im boze" ( neznaju sta rade) sekta koga uhvati, iz njega to neizlazi do smrti!!!

Name

Re Dobojlija

03.11.2018 21:22

Saberi rezultate dva poslanika i pogledaj rezultat Vukote, to je 7 000 glasova... Pametnom dosta... SRAM te bilo cime se vi hvalite!

Name

DALIBOR

03.11.2018 21:50

Kancer je uvijek bolje što prije odstraniti a ONI SU KANCER SDS-a!

Name

Christian Sweden

03.11.2018 22:49

Naravno da ljudi zele da idu za parama, politika je kurva. U Bosni a i na Balkanu nema morala u politici, svako preskace gdje mu vise plate, ovde su pare u pitanju ne ideali. Stoga nek idu, nego pocijepaju taj SDS ako treba totalno, Govedarica i onako nije neka licnost. Ako mora pasti SDS Bosic je daleko bolji, a Tadic je kupljen od Dodika na proslim izborima jos. Ako SDS treba da propadne da bi bilo neke zdrave opozicije nek propadne.

Name

SDS u problemima sa samom sobom.

04.11.2018 00:06

Nije dobro da se stranka razbija, treba smiriti strasti i razgovarati sa Dobojom.

Name

Re D

04.11.2018 01:30

Upravo tako! Volim SDS,volim Srpsku, volim Vukotu! Bez Vukote nema SDS, a bez SDS nema Srpske! Ostalo sve olos i kriminalci, samo se bogate! Vule uz tebe je 90 posto gradjana, a ko god te nije podrzao na izborima, sam prema sebi i svojoj budu nosti je pogrijesio!

Name

Re Christian Sweden

04.11.2018 02:25

Nemoj se ti brinuti za SDS.I nebi bilo dobro da SDS propadne.Trebao bi da ostane onaj zdravi dio SDS a to je upravo na čelu sa Vukotom Govedaricom

Name

Željko Banjaluka

04.11.2018 04:30

SVI VIDIMO KAKVI SU NAŠI POPOVI ŠTA VOZE KAKO SE PONAŠAJU ! JA POŠTUJEM SAMO MONAHE ! VUKOTA IZBACUJ TE OD NARODA OTUĐENE IZ STRANKE ! SMRT FAŠIZMU SLOBODA NARODU !

Name

Mihajlo

04.11.2018 07:02

Treba SDS-a da se ocisti od lopova i olosa koji je tu zbog licnog bogacenja, njih zanima samo gdje da uzmu lovu. Sljedeci je i Mico od Bijeljine.

Name

Klasicna ucjena

04.11.2018 07:49

Dezerteri, pobjegulje, papci, prodane duse, izdajnici, ratni i mirnodopski profiteri, pogledajte kako su prosli i gdje su sada papci iz ranijih godina. Utopise se u bajin kriminalni milje i nigdje ih nema. Kako su i mogli nesto napraviti kad u bajinoj barustini ima toliko krokodila da se i sami poklese izmedju sebe. Medjtim, niko ne govori o pravom razlogu bjezanije a to je bajina ucjena i spasavanje od robije papaka. Bajin privatni mup sa sve njih ima podebele kriminalne dosijee (prisluskivane razgovore, itd.) zbog kojih bi dobojska sds bratija zavrsila na dugogodisnjoj robiji. Ovim prebjezima oni spasavaju (nisu svjesni da je to samo privremeno) svoje guzice. Baja to vec godinama vjesto koristi. Sve lopove drzi za .uda, i kada zatreba samo stisce. Pa ti vidi brale.

Name

Pravnik Prijedor

04.11.2018 09:27

Kako su se "sami isključili", ako je po čl.20 propisano da se zbog povrede Statuta stranke, mora provesti postupak odgovornosti? Vi ste u tolikom rasulu i neznanju, da je najbolje da svi ostavke date i vratite SDS, obicnim ljudima koji su od početka uključeni u rad stranke. Inace, prijeti vam totalni kolaps!

Name

Re

04.11.2018 12:19

Bas zanimljivo al oni SE nisu iskljucili pa prema Tomé Jos su u SDS a Vukota nesmije da ih iskljuci hahahaha

Name

Re

04.11.2018 12:32

Zivio SDS Doboj tako je obrene RS i jedinstvo je na prvom mjestu KO nece nek kupi prnje KO je govedarica niko

Name

Zbog kukavice Dodika

04.11.2018 13:11

Zato sto Dodik nije imao onu stvar da smijeni redom Lukaca, Culuma i Ilica. Zato on nije nikakav predsnednik ni svoje stranke.

Name

RE RE Dobojlija

04.11.2018 13:12

Opa bato, lola se borio za lični interes, kad je tako dobar što ne organizovaše glasače da daju i Vukoti nije mala stvar 14000 glasova. Četrnaest ovdje. desetak hiljada još negdje tamo i ondje i pobijedi Željka. Eto svenarodne izdaje,pardon nije svenarodne već lokalnih knezova. A gdje je opšti interes, gdje svestranački interes.

Name

RE dobojlija

04.11.2018 13:16

Evo u mojoj opštini je SDS izgubio, ali je Vukota odnio više glasova nego naš kandidat za parlament RS. I to lično SDS-ovih glasova bez PDP i NDP. Dakle radili smo za Vukotu. Što samo izgubili to su već druge okolnosti, mnogo složenije nego što vi možete zamisliti.

Name

Re: Tip-top

05.11.2018 16:35

Pa te karektiristike je pop savladao skolujuci se. Pop??? Neka ga Bog nagradi zA SVA DJELA NJEGOVA!!!

Name

Радојица

05.11.2018 16:46

СВИЋЕ....... у Добоју.

Name

SDS u problemima sa samom sobom.

06.11.2018 14:25

Ne treba da se veselite isključenju Doboja iz SDS-a, jer Doboj je ipak Doboj, a ako ode Doboj teško će SDS ikada više imati onu snagu koju je imao sa Dobojem. Bolje da Vukota Govedarica prepusti funkciju predsjednika SDS-a Obrenu Petroviću, može i Mići Mićiću i Doboj je u SDS-u.

Name

Mladen

03.11.2018 18:32

U redu, iskljucili se iz stranke. Fino predajte mandate koje ste dobili kao clanovi sds-a. Prelivode, doslo dotle da se srbin prodaje za fotelju i izjasnjava kako nije.

ODGOVORITE
Name

!!!

03.11.2018 22:37

Podatak da je Obren u Doboju dobio skoro duplo vise glasova u odnosu na Vukotu svjedoci nevidjenu izdaju. Jerinic kao svrseni bogoslov i sto bi rekli "pop u pokusaju" je skolujuci se vjerovatno morao da procita sveto pismo, posebno onaj dio koji govori o apostolu Judi Iskariotskom, sto je Hrista izdao za 30 srebrnjaka. E kraj te price o Hristovoj izdaji govori da je Juda za te srebrnjake svom prijatelju kupio na poklon konja, a sebi ostavio taman toliko da kupi konopac kojim se objesio. Onomad prije 4 godine kad SDS dade Jerinicu mjsto u ministarstvu odbrane, bilo je logicno da se zahvali i proglasi nedostojnim i nekompetentnim sto nije ucinio, da to prepusti nekome ko je skolovan u oblasti odbrane. Ostat ce gorak ukus sto Vukota sa andjeoskim likom, postenjem i karakterom u Jerinicu i Obrenu ne prepozna Farisejstinu koja ovaj put ispliva na povrsinu. No kako kaze nas narod "svako je zlo za nesto dobro"

Name

Dado

03.11.2018 23:11

Odmah u Doboju organizovati opoziv jer je slagao narod. To je istina. Clanovi I gradjani Doboja su ogorceni jer je obmana velika. Vukota treba ohrabriti gradjane Doboja I ograditi se od miseva.

Name

re !!!

04.11.2018 02:31

Ej dosta više sa tom pričom o Judi.Da li si ti pravi hrišćanin?

Name

Dijagnoza

04.11.2018 07:07

Svinjarija od papaka. Neka idu ali glasove koje su do ili kao clanovi i funkcioneri SDS,-a ne mogu da nose na tacni. Za takve stvari se pitaju oni koji su im te glasove dali.

Name

Zivko

03.11.2018 18:34

Sta uradi mala Prokleta Jerina ?

ODGOVORITE
Name

Pravda

03.11.2018 19:16

Puuuu smećari prevarantski, samo Vas fotelje interesuju. Vama i nije mjesto u SDS-u, bagro komunistička, izdajnička, lopovska, prevarantska!!!Kakvi ste Vi Neljudiiiii.....

Name

Re Zivko

03.11.2018 21:26

Pop a ministar odbrane,malo mu,malo mu bilo za vijeka!

Name

Re: Zivko

05.11.2018 16:42

Ministar odbrane a vojska mu "radno vrijeme"svaki dan provodi u kafanama.

Name

Dr 11

03.11.2018 18:45

Da li je nekom palo na pamet da pita glasace iz Doboja da li podrzavaju stav Petrovica I ekipe ili podrzavaju Vukotu.

ODGOVORITE
Name

Nikola

03.11.2018 19:04

Kakvi glasači,to su samo njihove ovce za šišanje koje odmah po zatvaranju biračkih nijesta više ne vide!?

Name

Re

03.11.2018 19:06

Vukata da ostavku, kako je obecao. Ako je covjek od rjeci.

Name

barba jure

03.11.2018 19:08

Pitaj ih ti. Telefonom.

Name

Mika

03.11.2018 19:14

Krimos.

Name

re Dr 11

03.11.2018 20:31

Glasajući za Obrena i Jerinića glasači su glasali za SDS. Oni nisu izašli na izbore kao nezavisni kandidati. Čista zloupotreba narodne volje.

Name

ZA DR11

03.11.2018 21:54

JA SAM IZ DOBOJA I CLAN SDSA, NIKAD VISE NA IZBORE, NECU BITI OVCA I NEKOGA SJEDATI U FOTELJU. NE ZANIMA ME POLITIKA VISE. NEKA BUDE KAKO BOG DA.

Name

Добојлија ре ЗА ДР11

03.11.2018 22:06

И ја сам из Добоја, да сте 2015 године подржали ГБО Добој можда сад не бисте били разорчарани, овако желим вам што бржи распад, и хвала Богу да се СДС који је на Власти у Добоју од 1990 године коначно распадне само од себе.

Name

RE re

04.11.2018 13:29

Neda narod Vukoti da podnese ostavku. Neda vama u inat.

Name

Mk

03.11.2018 18:50

Nedaj Boze takvog prijatelja u životu i nedaj Boze da takvi brane zemlju. Kada pređu na suprotnu stranu šta može ta druga strana da misli o njima .Izdajica uvijek izdajica ni časti ni obraza to nemojte biti jedan Srbin taj je poturčeni Emir Kusturice osniva svoju partiju kao poturica pa ko hoće NEK izvoli

ODGOVORITE
Name

Радојица

03.11.2018 19:32

Емир Кустурица зна зашто је Србин а ти очигледно да не знаш хахаха. Хајде пробај да нам објасниш зашто си ти Србин? хахаха

Name

Mister Dord

03.11.2018 20:11

Trazi vukota mjesto u vladi ako dobije sve ce se utisati

Name

RE RADOJICA

03.11.2018 20:43

JA SAM SRBIN JER MI JE OTAC, MAJKA, DJED,(SOLUNSKI DOBROVOLJAC), BABA, I SVI MOJI SLAVNI PRECI BILI CASNI POSTENI SRBI. NISU BILI SREBROLJUBCI KAO VI A SREBROLJUBCE JE BOG PROKLEO. STA TI ZNAS STA JE SRPSTVO, MORAL, CAST? VI JADNI NISTA NE ZNATE. A ISTINA JE JEDNA APSOLUTNA, NJOJ NEMA STA DA SE DODA ILI ODUZME. KAO SVETO PISMO. MA STA TI ZNAS ,STAJE SVETO PISMO, STA JA TAKVIM BUDALAMA ODGOVARAM NA GLUPE KOMENTARE.

Name

Радојица

03.11.2018 21:28

Ето, ко да сам знао. Не наведе ни један разлог за што си Србин. Можда су твоји преци Срби али ти очигледно да не знаш зашто си Србин. И Бакиру Изетбеговићу су Срби преци али он није Србин.

Name

RE RADOICA

03.11.2018 21:58

MA MARS TAMO. NEPISMENI SEKTASU.

Name

RE RADOICA

03.11.2018 21:59

A ZASTO SI TI U SEKTI? STA OCEKUJES OD BOGA?

Name

RE RADOICA

03.11.2018 22:01

E sto si nam ti puno pametan, nebi valjalo da si pametniji.

Name

Mk

04.11.2018 09:44

Radojica mene je rodila majka Srpkinja i ponosan sam na to a Kusturicu je izgleda rodila konvertibilna marka a tebe Radojica majka donese na svijet glupava pa ti ostade glupav i to se nemijenja

Name

HOS BiH

04.11.2018 12:52

Jel ovo onaj Radojica što je pristupio u naš HOS 1992 godine. Zvali smo ga Pakaš.

Name

Da

03.11.2018 18:51

Gov.. !Raspusti taj odbor jer nista stranka ne gubi,a onda ih ozbiljno priupitsti ko i pocijem nalogu ubi Garica,zbog toga Obren igra kao mrdo kada mu se to spomene,jasno,ili ovako ili cemo narediti obnovu postupks i procesuiranje...

ODGOVORITE
Name

dok

03.11.2018 19:04

Postoje vrlo efikasni načini za rešavanje ovakvih situacija. Njih treba " primijeniti".

ODGOVORITE
Name

Baja

03.11.2018 19:05

Tadić je najveći luzer on je dodiku produžio vjek politički u ononntv duelu.a pto se tiče snage disidenata samo neka pogledajusve ostale pa neka videvšta ih čeka uspješna srpska je primjer.jedino banjac i stevandić ostavljaju utisak dobrog transvera ali i oni do neđe.dok god političari ne počnu razmišljti da naprave promjene a ne da uđu u vlast nema nam spasa

ODGOVORITE
Name

Robin Hud

03.11.2018 19:14

Šta li je ovaj Jedinična napisao, majko moja,zna li se i potpisati.....pop koji ni to neznanja i sad misli da je pamet pokupio zato što je zamjenik ministra....šta je za ljude u vojsci uradio??? I zna li da tamo i Srbi rade....! Ili je važno dupe lizati!

ODGOVORITE
Name

Ranbo

03.11.2018 19:29

Zna on uzeti 20,000 hiljada Km od ljudi za posao i to je to. Sada mu se lova oslačila pa može i sa crnim đavolom u pakt samo da se lova uzima.

Name

Aco

03.11.2018 20:47

E Rando sta lupas gluposti kakvih 20 000 spominjes,s cim dokazujes to,a cisto sumnjam da i ti nebi uzeo dasi u mogucnosti

Name

He He

03.11.2018 19:25

Od sutra oni su istaknuti clanovi SNSDE-a.Sto nigdje u svijetu nemade,to kod Srba imade.Interesantno da su svi protiv nas, a mi smo tako dobri.

ODGOVORITE
Name

@#@

03.11.2018 19:27

Полако се и СДС ослобађа од корумпираних људи. Само идите да остану људи достојни дивљења којима је стало до народа и РС.

ODGOVORITE
Name

restart

03.11.2018 20:42

Svi ćete stati u jedan autobus onda

Name

Haha

03.11.2018 21:19

Uskoro će se izgleda osloboditi od svih ljudi

Name

re

03.11.2018 21:30

MA NARAVNO,SVI KORUMPAŠI POD JEDNU ZASTAVU,I VRIJEME JE.PA ŠTA SU TO URADILI ZA DOBOJ,OSIM ŠTO SA GOSTIĆEM I KO ZNA SA KIM ŠURUJU DECENIJAMA.AKO JE TO SDS ONDA GA JE SULUDO BILO I STVARATI.

Name

Mm

05.11.2018 06:26

Ako su tako losi sto i niste odmа izbacili iz stranke

Name

Радојица

03.11.2018 19:28

Говедарице, не попуштај него иди до краја .... КРАЈА ИЗДАЈНИЧКЕ СТРАНКЕ. Говедарицу је бог послао да коначно среди ситуацију у Републици Српској па да коначно добијемо српске патриотске кандидате на свим нивоима. Живјела Република Српска.

ODGOVORITE
Name

Re Radojica

03.11.2018 22:14

Ti si patriota kao i Dodik, zdimio čim se zapucalo, a sad ima obraza da priča o rodoljublju i patriotizmu. Pa vi ste svi kompletni idioti, maloumni i ograničeni!

Name

Igor

03.11.2018 19:41

Hahahahahaha Jerinic ??? Dvije prosto prosirene recenice su problem ovom mahalskom "politicaru" . A jest narod stoka u pm .

ODGOVORITE
Name

Pop

03.11.2018 20:54

Pop

Name

Cuj

03.11.2018 21:20

A nije vam smetalo što je glupak dok je pričao ono što vam se svidja i dok vas je.predstavljao u proslom mandatu. Sad je odjednom glupak koji ne zna progovoriti.

Name

Igor

04.11.2018 09:47

Ma ne smeta mi ni sad covjece , sta me briga sta ce on da radi . Meni je 90% njih smijeno a narod zalostan .

Name

odlučan

03.11.2018 19:48

Ko ono bi Tadić? I doktor Maksimović? Nebitni luzeri koji su nestali sa izlaskom iz SDS-a. Šta se prenemaže taj Govedarica? Morao je već povući ozbiljne poteze a nije. Ako treba od nule. Raspuštaj neposlužne odbore i kreći sa novim ljudima. Nije narod glasao za njega da bi stranku isporučio zločincu Dodiku.

ODGOVORITE
Name

re

04.11.2018 09:19

I Stevandić, Bojić, Banjac, Talić. Veliki kritičari vlasti. A sada? Ko sada ostane u opoziciji znaće se ko je pošten, a ko ne.

Name

КОЛИКО ГЛАСОВА НИСЕ?

03.11.2018 20:03

Колико би гласова имао СДС у Добоју без Обрена и Јеринића? Па процентуално исто колико и СДС у Бијељини без Максимовића. Сви су они фаце док су у СДС-у. Без њега су нуле..

ODGOVORITE
Name

SRBIN

04.11.2018 09:14

Odličan zaključak !!!

Name

DOBOJ

03.11.2018 20:07

Borise i Obrene sami ste izasli iz stranke i to je to!!!!Ali nemojte ocekivati da ce vas clanovi SDS podrzati ??? Ja se samo cudim mladom Josicu pa zar i on postade papak a tako mlad ja mislim da on grijesi???Na! su u Doboju govorili da je Podnovlje i Vucijak srce SDS u Doboju a oni ispadose najgori PAPCI Sramota!!!!Maric i Josic PAPCI i to je to !!!!Cuo sam da vas dvojica trebate obilaziti mjesne odbore SDS u opstini Doboj nemojte molim vas ,nije korektno idite kod odbora SNSDAa

ODGOVORITE
Name

Re DOBOJ

03.11.2018 20:49

Taj mladi Josic je jedno preposteno bice, vjeruj mi. Ima ogromnu odgovornost prema svojim ljudima sa Vucijaka i vjerovatno nema drugu mogucnost nego ovu jedinu koja se nudi da bi ispostovao ljude koji su ga podrzali. Svim srcem uz Joska u bilo kom smislu!

Name

Ranka

04.11.2018 08:41

A sto je meni ZA djete trazio 5000km za zaposlenje u DIRGU? Ne mogu nikom prijaviti kad je mup pod kontrolom obrena i urosa gostica....lazoviii

Name

Re Ranka

04.11.2018 11:20

Koji ti je cilj da takvim lazima kaljas Josicevo ime? Oni koji poznaju Danijela Josica znaju da lazes, Danijel je jedan od rijetkih postenih ljudi.

Name

Dobojlija

03.11.2018 20:08

I da objasnjava Ognjen Tadic ovim glupanderima nece biti jasno.

ODGOVORITE
Name

kuku nama sa nama

03.11.2018 20:11

Čist primjer PRAVIH SRBA...aferim

ODGOVORITE
Name

re

03.11.2018 22:06

Nazalost,pravi su izginuli u ratu a fukare su ostale da vladaju....!!

Name

Srpkinja

03.11.2018 20:14

Ljudi, Obren je imao na lokalu isto glasova kao Vukota. Na nivou izborne jedinice je imao 30 000, tako da da je kompletna izborna jedinica ispostovala Vukotu, imao bi i on veci broj glasova. Obren vodi jedan grad, nije bitno da li ga neko voli ili ne ali covjek se trudi da i nakon njegovog odlaska grad ostane na nogama. Zamislite da je samo otisao i pustio grad.. pa gdje bi svi zaposleni ljudi.. od cega bi plate dobijali? Ja znam da to mnogi, posebno ovi SDS-ovci koji nisu na vlasti u svojim mjestima ne razumiju jer ako cemo iskreno, nikakvu odgovornost nemaju prema ljudima, zaposlenicima.. Kamo lijepe srece da je Vukota pobijedio pa da Doboj bude jos jaci ali kad nije tako, ne mogu se samo tako dici ruke od grada.. konkretno na Obrena mislim. Ponavljam moze svako i voljeti i ne voljeti Obrena, ali ja mu skidam kapu jer nije tek tako okrenuo ledja gradu koji je vodio toliko godina.

ODGOVORITE
Name

BOBA

03.11.2018 20:17

GOVEDARICA TI SI ČOVJEK OD RIJEČI IMAŠ ČOJSTVO PUSTI OBRENA ,MIČIĆA,I JERINIĆA KOJI LUPA NA ALTERNATIVNOJ TV NIZ VODU ALI KULTURNO I LAGANO.JERINIĆ KAŽE DA SE NJIH PITA MOLIM TE LIJEPO A ON ISTI JE ČLAN GLAVNOG ODBORA .PODSJEĆA ME NA BANJCA.BRATE NISU NIŠTA KO IH JE PRATIO STALNO SU IGRALI NA DVE STOLICE, TO ZNAČI PRIKLONIĆEMO SE ONOM KO POBJEDI.

ODGOVORITE
Name

Sve za lovu

03.11.2018 20:19

Taj Cigis Jerinic je cetri godine primao platu a ništa radio nije,lopov malo veci a toga Obren a treba posla ti u SDA

ODGOVORITE
Name

MJESNI ODBORI SDS DOBOJ

03.11.2018 20:25

Nas niko nista nije obavijestio o ovoj koaliciji ????Mjesni odbori nisu donijeli nikakvu odluku u svojim mjestima a Boris i Obren dobro lupaju preskacu neka pravila!!!!Znaci u BAZI jos nista nisu dogovorili i to je to!!A ti Jerinicu sta zamisljas jesi li trazio podrsku i od jednog mjesnog odbora za koaliciju sa SNSD ???To sto je bila skupstina i vi ODABRANI i odlucili neka vam je na CAST??

ODGOVORITE
Name

Re

03.11.2018 20:53

Ti da si i clan a kamoli predsjednik Mjesnog odbora, bio bi pozvan na skupstinu i znao bi kakva su desavanja bila.. prema tome o'ladi sa glupostima.

Name

profesionalac

03.11.2018 21:04

Oni su dobili jednoglasnu podršku Skupštine GO SDS Doboj,a svi predsjednici mjesnih odbora su članovi Skupštine.Tako da ne govorite istinu.

Name

re

03.11.2018 21:32

E PA,DAO IM JE MUFTIJA VJEROVATNO DOZVOLU ZA OVO.

Name

Re mjesni odbor

04.11.2018 09:44

Ahahhahshs Kako sr ti dobro razumijes u funkcionisanje stranačke organizacije ahahahahha U kom si MO, i koga imas u Skupštini? Svi smo mi obavjesteni i svjesno idemo u vlast, jer jedino tako mozemo nesto dobiti u gradu... u opoziciji necemo nikada ništa...

Name

MO lazu

05.11.2018 20:17

Imali su svi MO SDS direktivu da se glasa za Obrena i Dodika.... Isto tako MO SNSD su instruisani da se glasa za Dodika i Obrena i to se znalo prije izbora.... To sto je Vukota u Doboju imao oko 1000 glasova vise od Zeljke samo budala, kao sto je pop, moze smatrati pobjedom!!!!

Name

KRNJIN

03.11.2018 20:27

Sve sam mislio da necemo mi na KRNJINU imati papka ali evo i mi smo to docekali!!!!

ODGOVORITE
Name

Krnjin

03.11.2018 23:44

Nisu krnjinci papvi vec ovi sto ih predstavljaju Boris i Goran Jerinic rodjeni rodjaci jedan poslanik snsd iz Stanara kod Doboj a drugi zavrsio za popa skolu a sad buduci ministar za regonalni i ekonomski razvoj j vladi RS..... A obrena otjerajte j dovedite postene ljude h SDS... Jma joa uvijek iskrenih SDS ovaca h Doboju onih stk su gradili j radili godinama...

Name

Banja luka

03.11.2018 20:28

Vratite mandate SDS-u,kakvi ste vi prevaranti i idioti. Zašto se niste isključili iz stranke pre izbora nego sada kad ste dobili glasove naroda,lopine samo radite za svoj intetes,baš vas briga za narod. Prodane duše,fuj gadite se. Izdaice i stranke i naroda koi je glasao za vas.

ODGOVORITE
Name

JERINICU NE PRICAJ!!!

03.11.2018 20:33

Ti bi PAPAK da budes protiv SDS a da opet odlucujes????E ne moze sad si kod baje pa kod njega odlucuj i ne obilazi mjesne odbore SDS Doboj

ODGOVORITE
Name

VUCIJAK

03.11.2018 20:41

UH SRAMOTE!!!! PA JOSICU I MARICU STA RADITE???? PA MI SVI GLASAMO ZA SDS A VI SA bajom ???Nikad vise to vam je zadnji put sto smo vam povjerovali !!!

ODGOVORITE
Name

Izdaja

04.11.2018 00:07

Izdajnici odvratni

Name

Dusan

03.11.2018 20:45

Daleko im kuca od SDSove bila.

ODGOVORITE
Name

ISTINA

03.11.2018 20:46

SAMO LICNI INTERES. A BRIGA NJIH ZA GLASACE. A VI STO IH BRANITE JOS VECE STE OVCE.

ODGOVORITE
Name

Dobojlija, a ne sa vozuce ili majevca ili lipca.

03.11.2018 20:49

Idemo ispocetka. Nemaju ova dvojica sa slike nikakve veze sa SDSom. Jerinicu dupe zinulo na pare. Njega samo to interesuje. Da je na nekoj funkciji da ima za alkohol, drogu i kurve. A petrovic, e to je prica posebna. Taj stoji iza ubistva Garica, jer dok je Garic ziv bio nigdje ga nije bilo. Najvise je profitirao od njegove smrti. Optuzio dobojski sds za ratne zlocine, svjedocio protiv svog naroda. Profitirao od poplave. Progurao svu familiju da radi u javnim institucijama. Nema nezaposlenog kod njega u porodici( svi na budzetskim sredstvima, ne znaju guzicu obrisati a kamol i nesto drugo). Ostatak ekipe, Josic i Maric i Nina. Josic lozi se da je srbin, ali je u stvari obrenov potrcko i poturica. Maric, samo lova i zene. Nina, misli da je bitna zbog taje Obrena, ali je samo jedna ortodoxna muslim koja se progurala na funkcije raznorazne preko SRPSKE demokratske stranke. I imaju jedna dvojica brace iz Lipca, tzv lipicaneri ili braca dalton. Nekad su bili u SNSD i sad su clanovi glavnog odbora sds, doduse, sad ce se ponovo vratiti maticnoj stranci, ali jaci nego ikad, sa Obrenom i Jerinicem. I to vam je bio taj SDS u doboju u zadnjih dvije-tri godine. A sto se izbora tice, KRADU nenormalno. To nije realno koliko oni KRADU. Recimo podataka sa zadnjih lokalnih izbora u Doboju, svi znaju u gradu da je Obren izgubio, ali da je debelo platio Dodiku i snsdu da ga ne diraju i da on i dalje ostane gradonacelnik. Tako da je na kraju poruka Vukoti, raspustaj ovaj odbor u Doboju i kreni ispocetka sto se Doboja tice.

ODGOVORITE
Name

Istina

04.11.2018 00:09

POTPISUJEM..... I JA SAM RODJENI DOBOJLIJA

Name

OBREN IZDAJNIK

04.11.2018 00:10

SLAZEM SE DOSLOVICE JE TAKO.... UBILI STE GARICA I SUD TREBA DA IH ISPITA NA POLIGRAF OBRENA STAVITI... ZNAMO DA STOJI IZA UBISTVA

Name

Idite

03.11.2018 20:50

STOKO IDITE VI STE IZBORE U DOBOJU IZNEVJERILI I RADILI PROTIV VUKOTE SRAM VAS BILO ZA SVOJ INTERES I FOTELJU TO RADITE A NE ZBOG NARODA PRODANE DUŠE VI STE MI POLITIČARI P....M VAS

ODGOVORITE
Name

"PAPKO GRAD"i

03.11.2018 20:54

OBREN,MARIC,JOSIC,NINA I JERINIC SVE GOLI PAPAK DO PAPKA!!!A MI SMO IH ISKRENI SDS CLANOVI IZ DOBOJA IZABRALI???A TI JOSICU NE BI TREBAO BITI U TOJ EKIPI MLAD PAMETAN ALI SAD SI DONJI I TO JE TO ???

ODGOVORITE
Name

Sejfo

03.11.2018 23:53

a zasto papak? PRAVO IME ZA OVE SMRADOVE JE LOPUZE! pope kako se Boga ne plasis?

Name

Istina

04.11.2018 00:11

Ma i on je papak ... odvratni

Name

profesionalac

03.11.2018 20:56

Обрен Петровић,Данијел Јошић и Небојша Марић су имена ПОБЈЕДНИКА у СДС. Свако ко је иоле честит и достојанствен тј.прави СДС-овац ће приликом помињања њиховог имена се односити са дубоким поштовањем.Нажалост,у СДС се због негативне кадровске политике накупило много ГУБИТНИКА,који би да воде главну ријеч у странци.Такво стање није нормално и странка је зрела за ванредне унутарстраначке изборе и да ПОБЈЕДНИЦИ воде странку, а пибједника поред ГО СДС Добој који је први у СДС по изборном резултату итекако још има.

ODGOVORITE
Name

Sejfo

03.11.2018 21:12

Ma ne s...! sljam i lopov! kako sakriti dosadasnji lopovluk nego prici gnijezdu kriminala i ubica! fuj!

Name

Neno

03.11.2018 21:44

Sve su ovo dogovorili izdajnici prije izbora da uzmu glasove SDS i da se predaju jadno i žalosno . Narod je glasao za SDS nija za izdajnike vratite mandate narodu pa da vidimo ko je vjera a ko nevjera.

Name

RE PRROFESIONALAC

03.11.2018 22:16

GLUPANE, TI PAPCI SU SVE DOGOVORILI PRIJE IZBORA, LOPOVI ODOSE LOPOVIMA I SVE OK. SDS CE BITI CISTA KAO SUZA A TO JE NAJVAZNIJE. BOLJE IMATI STO POSTENIH LJUDI NEGO HILJADU GNJIDA, PAPAKA.

Name

Istina

04.11.2018 00:12

Bote bote jeftino te placaju :) da lazes narod nismo mi glupi u Doboju nasem sve znamo

Name

MUP u sluzbi postizborne kombinatorike

03.11.2018 21:00

Ovo vjerovatno znaju i ptice na grani. Dodik koristi MUP za borbu sa (ne)istomisljenicima. Nagle izlive patritizma ovakvih faca treba traziti u njihovim policijskim dosijeima. Tesko nama sa ovakvom drzavom i politicarima.

ODGOVORITE
Name

Cg

03.11.2018 21:00

Jerinic lopov ovaj drugi jos visi Sretan put u pakao

ODGOVORITE
Name

Neutralan Doboj

03.11.2018 21:04

Sto se tice ove dvojice, treba ih izbaciti iz SDS zeznu li su prave momke iz SDS-a. Jedino povjerenje u stranci moze vratiti Ostoja Radic bivsi telohranitelj Paravca. Naucio je njega Paravac kako se rukovodi a covjek ima i jake veze po inostranstvu.

ODGOVORITE
Name

SDS Trebinje

03.11.2018 21:10

Bolje vam je ljudi danas nego sutea.Bjezite sa broda koji tone. U Nevesinju pobjego sekretar SDS eto slike i prilike.

ODGOVORITE
Name

RE

04.11.2018 09:12

Trebinjci gadno udesili SDS Hercegovine.Niste trebali toliko jako.

Name

Sa strane

03.11.2018 21:14

Jedno pitanje: Ako odu Doboj, Bijeljina, Zvornik, Romanija - šta ostaje od SDS?

ODGOVORITE
Name

laamk

03.11.2018 22:12

Istocnii dio kao da je odavno otisao iz entiteta, sada se samo sprda sa situacijom

Name

RE SA STRANE

03.11.2018 22:18

OSTAJU POSTENI LJUDI. LOPOVI I TREBA DA IDU. SVAKOME CE DOCI SUDNJI DAN.

Name

Istina

04.11.2018 00:14

Ostaju pravi i iskreni do kraja....

Name

Ostaje

04.11.2018 08:28

Aco Radic

Name

Vida

03.11.2018 21:22

Zbogom srpske izdajice Koliko ste para dobili od onoga izdajice.

ODGOVORITE
Name

Bravo Obrene

03.11.2018 21:23

Prevagnula je patriotska linija.,Ovo sto je ostalo u kusuru od stranke,brzo ce nestati,zajedno sa njihovim promoterima.

ODGOVORITE
Name

Re bravo Obrene

03.11.2018 22:21

Snsd patriote? Jedi taj svoj sendvič i ćuti!

Name

Ragib

04.11.2018 06:22

Bravo Obrene. Zbogom pameti.

Name

Milica

03.11.2018 21:34

Siiiiiic vratite mandate pa onda napolje. Fuuuuuj kako onda vi da predstavljate Stranku kad ste svojevoljno izasli iz nje?

ODGOVORITE
Name

Dejo

03.11.2018 21:42

Ne moze samo Vukota Govedarica biti stranka.

ODGOVORITE
Name

Istina

04.11.2018 00:16

Komenar napisao Dejan Starcevic zamjenik gradonacelnika....provjereno i on je izdajnik

Name

Re Istina

04.11.2018 11:24

Stevan, Milos.. koji li si? Pisi pod svojim imenom a ne pod tudjim nikom!

Name

GOJKO

03.11.2018 21:45

KOJI SU OVO DEBILI I KLOŠARI ISPALI! Tako bi IZDALI U RATU SVOJE LJUDE! Fujj ŠLJAM

ODGOVORITE
Name

MARKO

03.11.2018 21:46

MA BOLJE DA IDE BAGRA, KANCER JE UVIJEK BOLJE NA VRIJEME MAKNUTI!!

ODGOVORITE
Name

re

03.11.2018 22:50

Policajac ukapira do sutra,a Srbima treba mnogo vise vramana,mozda i do 30 gd......???

Name

realno,

03.11.2018 22:03

Jerenic, zbog cega si ti u SDS?Evo ja nisam ni u jednoj, glasam razumom. Zasto odmah nisi isao u kriminalnu mafijasku vlast gdje i pripadas. Tako mlad a beskrupulozan, ne stidis se svoje generacije,80% casnih, postenih obrazovanih ljudi, kojima mladost unistise okorjeli kriminalci. Ne stidis se i ne bojis prevarenih gradjana i od strane tebe i jos imas djon obraz da komentarisea ikoga a kamo li GOSPODINA GOVEDARICU. Nemas ljudsku osjecajnost za patnju svoga naroda kroz koju prolazi. Za mene i mnoge druge ti si gnjida, i ne samo ti nego i svi drugi paraziti koji to rade na takav nacin pa i u SNSD ili bilo kojoj drugoj partiji. Dokaz ste da kao ljudsko bice ne vrijedite ama bas nista.

ODGOVORITE
Name

SRPSKA demokratska stranka

03.11.2018 22:05

Evo vam sastav SDS-a u Doboju. Krenucemo od omladine. Potpredsjednik skupstine Milos Bukejlovic (bahat, ali samo u krugu opstine, a ulicama grada kad hoda je mali mis), hrvat suprug jedne predivne Nine Presic koja je muslimanka inace predsjednica mladih SDS na republickom nivou. U startu vidite o kakvom se SDSu radi a planiraju braniti interese srpske sa Miloradom Dodikom. Braca Mitrovic, nekadasnja nada SNSD-a koji znaju samo za direktorske pozicije, inace imaju takav kodeks ponasanja da nema posla za njih koji bi mogli obavljati. Bahati lipicaneri. Miroslav Lazic, nacelnik odjeljenja za inspekcijske poslove, vlasnik kafica dobojcaffe(a vise bi mu stajao naziv krnjincaffe ili trebavacaffe) i poznat po tome sto voli novac i da salje inspekcije konkurencijama po gradu i da ih zatvaraju za sitnice i gluposti, a on da onda ostane sam i da jedini radi, jer njemu je sve malo. Slavko Kovacevic, direktor doma zdravlja i vlasnik kaffica u Doboju black and white. Od malena je imao zelju da ga komsije umselu cimaju i mole za uslugu zdravstvenu, a posto nije doktor(ne zna se sta je), svoj san je ispunio tako sto je dao pare Obrenu da bude direktor doma zdravlja, jer nikakav uslov neispunjava za direktora te javne ustanove. Dejan Starcevic, trenutni zamjenik gradonacelnika a po struci je profesionalni direktor. Nema preduzeca u Doboju u koje on nije bio direktor. Danijel Josic, mlad i perspektivan politicar, ali nazalost bio nekada,jer poslije ove zadnje afere papak nije ni mlad ni perspektivan vise. Boris Jerinic, faca svima poznata u RS kao neki maco tip, ali u stvari je jedam obican klosar koji voli drogu. I na celu ove elite dobojskog SDSa, Obren Petrovic u gradu poznat kao Omer pasa, lik i djelo mozete pronaci na http://m.vijesti.ba/clanak/306832/sds-ov-gradonacelnik-optuzio-sds-da-je-tokom-rata-cinio-zlocine.

ODGOVORITE
Name

Doboj

04.11.2018 00:20

ZIVA ISTINA....... SVE

Name

Критичар

04.11.2018 10:10

Све си у праву. Али наћи ми једног јединог из врхуа, странке почевши од вајног нам предсједника, који су у животу радили нешто друго осим што су били професионални директори, начелници, посланици и сл. Ми који смо стартали од нуле и који смо послове добили мимо странке смо маргинализовани. Створена је и нова НАД нација (не само у СДС) која се назива УРБАНИ ГРАЂАНИ а унутар ње су настале етничке скупине бањалучани, добојлије, бијељинци, зворничани... тако да ми који смо сељачког поријекла не заслужујемо било какво поштовање или право.

Name

MILAN

03.11.2018 22:10

Ove dve ljudske bede.Nisam clan ni jedne partijske opcine,ali ovo sta se radi na ovim prostorima ne zasluzuje ni pomena,ali eto ljudi glasuju za razne beduine.Nista neobicno,kakvi ljudi takvi politicari.Nacet je gen ljudi na ovim prostorima i u njih ubacen bolesni materijal.Ovome nema kraja!Jos zbog poslanickih fotelja,pocela opsta promena nacionalnosti.I to na precac!Zemlja cuda!Neka neko objasni da li postoji i jedna drzava na svetu gde se zarad novca,odlicnih pozicija,menjaju i nacionalnosti na precac.Da je kojom prilikom Dodik ili Baka,Čović i ostala svita CRNCI,skakali bi ljudi zbog funkcija,novca,privilegija u KATRAN da bi se dodvorili crnim politicarima.A,Incko,Vigemark i ostali trljaju ruke da ovo potraje jer njihovi sponzori u BIH (nasi bajni politicari) ih prakticno svojom "bajkovitom" politikom odrzavaju na super polozajima!Srecno nam bilo Bosno i Hercegovino!

ODGOVORITE
Name

ISTINA I PRAVDA

03.11.2018 22:21

OVAKO BI ISTO U RATU PRESLI NA DRUGU STRANU. OLOS ,PAPCI, LOPOVI .. SVI POD DODIKOVU KOMANDU. I TREBATE ZAJEDNO, ZAJEDNO CETE TRUNUTI I U ZATVORU.

ODGOVORITE
Name

...

03.11.2018 23:48

OPROSTI MI BOZE JA SAM TEK SAD UVIDJRLA KOLIKA JE LJUDSKA VELICINA I POLITICKA BIO BRNISLAV GARIC... DA JE ON ZIV NE BI DOZVOLIO OVO DANAS OBRENU I OSTALIM IZDAJNICIMA..TAKVI DANAS NE BI IMALI MJESTA U SDS SAD JE SVE JASNO DA JE OBREN ZAJEDNO SA VLASCU RS TAJ KOJI JE NAJODGOVORNIJI STO JE BRANISLAV GARIC UBIJEN.... OBREN PETEOVIC JE TAJ KOJI JE DODJELJIVAO TENDERE RAZNE FIRMI GRADJPROMET CIJI JE VLASNIK RAJKO SAVIC UBIO 2009GOD BRANISLAVA NARODE POBUNI SE.... PRAVDA ZA GARICA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ODGOVORITE
Name

Istina i pravda

03.11.2018 23:49

Obrene zasto si narucio ubistvo BRANISLAVA GARICA?! DA BI OVO MOGAO DANAS DA RADIS JEL??????!!!!!!!!!!!!!

ODGOVORITE
Name

Istina

03.11.2018 23:52

GORI OD OBRENA SU SAMO NJEGOVI POLTRONI 1.NEBOJSA MARIC 2.DANIJEL JOSIC 3.ZIVKO ERCEG 4.CADJO VOZAC NJEGOV 5.DEJAN STARCEVIC BUDUCI GRADONACELNIK FUUJJJJJ 6.BORIS JERINIC 7. MLADEN MICIC 8. UROS KRULJ I JOS MNOGI MNOGU A PISAT CEMO I KOJI USKORO.....

ODGOVORITE
Name

Realitic

04.11.2018 00:05

Raspopu jerinicu vjerovatno klimava stolica u ministarstvu pa ode vjera za nevjeru. Ljigavac, Srbi mu ne mogu prići, šteka se ostalim narodima.

ODGOVORITE
Name

Cccccccccc

04.11.2018 00:13

Dve FUKARE vratite glasive..I idite...lopovi izdajnici..Nema cjene i pregovora sa SNSD..Lopovi ovo vam narod nece oprostiti

ODGOVORITE
Name

Ozrenac

04.11.2018 00:22

KO JE UBIO BRANISLAVA GARICA I KO JE NARUCIO UBISTVO????????????

ODGOVORITE
Name

Ranko

09.02.2021 14:45

Nije niko!Zar jos vjerujete u to.

Name

Charles

04.11.2018 04:19

Više nema nikakvog smisla izlaziti na izbore pošto oni služe da oni koje izaberemo poslije izbora, a zbog svog ličnog interesa, biraju njima odgovarajući politički program, pa i stranku u kojoj će svoje interese zadovoljavati!

ODGOVORITE
Name

Ona

04.11.2018 05:50

Ninu znam od malena ... malo je batina dobijala u školi aman...

ODGOVORITE
Name

sladja

05.11.2018 17:48

Nina nije ovde išla u školu nego u Beogradu

Name

Marko

04.11.2018 05:51

Zamislite nekog čiji je očuh čitav život na vlasti ... Nini treba dr Vijeko pod hitno.

ODGOVORITE
Name

Djeneral

04.11.2018 06:42

Još jedan dokaz da smo mi Srbi šljam od naroda... Uvjek su nam bitnije pare i bogatstvo. Postajemo gori od crnogoraca...

ODGOVORITE
Name

SDS; PAPCI SNSD-ove FARME

04.11.2018 06:45

SDS Izdajnici ,, PAPCI farme 2 dio, SNSD-ove farme LAKTAŠI

ODGOVORITE
Name

pišete gluposti

04.11.2018 07:03

Glavni odbor nije donio zaključke niti se o istim glasalo što po statutu mora biti u zapisniku.Govedarica je izašao i rekao da su se usaglasili i dogovorili što po statutu nikog ne obavezuje dogovor oko bilo čega.Glavni odbor glasa o dnevnom redu i po tačkama dnevnog reda-ja stvarno ne mogu se načuditi da izgleda niko nije bio ni u jednoj stranci u kojoj vlada red i koja poštuje procedure.Da li je stranka donijela zaključke za koje se glasalo da neće sa SNSD da ide u vlast-nije što znači da Dobojlije nisu obavezne da poštuju ono što ih ne obavezuje.Sazovite Glavni Odbor i stavite tu tačku na dnevni red da se o njoj glasa jer šta ako predlog koalicije SDS+SNSD ima većinu.To onda znači da onemogućava demokratsko pravo članovima glavnog odbora Govedarica da se demokratski glasa o toj temi-to onda znači zloupotrebu stranke u lične svrhe.Pišete o nečemu a niste pročitali statut stranke.

ODGOVORITE
Name

Nikola

04.11.2018 09:14

A gdje pravo naroda i glasaca koji su 100% protiv koalicije?

Name

Nostradamus

04.11.2018 07:34

Citam par komentara i vidim da oni koji su glasali za Snsd podrzavaju ove izdajnike u SDS sto je odraz Snsd politike mi je dosta razumljivo i opravdano. Medjutim ovi koji su glasali za Obrena i SDS su s'pravom ogorceni i smatraju su izdani od Obrena i drugih koji su radili za svoj licni interes a neke

ODGOVORITE
Name

Radoje Domanović

04.11.2018 07:53

Stradija: "...svaki zelenaš i nitkov mogao je sebi kupiti za nekoliko groša titulu: 'Veliki narodni rodoljub'."

ODGOVORITE
Name

Nikola

04.11.2018 08:44

Za prosutim ne treba žaliti! Obrena je davno trebalo isključiti iz SDS-a Čim se nije pobunio kad ga je snsd i rtrs nazvali Omerom i optžili za iftare pa nek sad iftare zajedno! O ovome što ne zna da nije važno ko je učestvovao u pisanju statuta već je li taj statut usvojen na organima stranke ne treba trošiti riječi!

ODGOVORITE
Name

Hercegovac

04.11.2018 08:58

To su dobojski papci.

ODGOVORITE
Name

za Vokotu

04.11.2018 09:01

SDS-u je u teskoj poziciji bori se protiv Burle koji je zapsjeo citav drzavni aparat, protiv medjunarodne zajednice koja je tog istog Burlu dovela i instalirala na vlast da bi lakse unistila Republiku Srpsku, protiv izdajnika u sopstvenim redovima. U toj konstalaciji snaga buducnost RS i SDS-a skupa sa njom je neizvjesna. Medjutim ako SDS na bilo koji nacin udje u vlast sa burlom na bilo kom nivou sigurno ce nestati kao stranka jer ce svi koji su glasali za Vukotu biti izdani i niko iz SDS-a nece imati vise nikakav moralni kredibilitet. Ako ne udje u vlast bice opet tesko, burle ce da rovari i trazi olos slican sebi koji ce da odvodi iz stranke, ali ipak u tom slucaju stranka ima bar neke sanse da prezivi, da se definitivno ocisti,okupi postene ljude i ako bude uopste RS-a do 2022 izadje na izbore cistog obraza i ponudi narodu nesto drugo u odnosu na ovo sto imamo sad.

ODGOVORITE
Name

Ninza Dobojliju

04.11.2018 09:44

Dobojlija daj nam rezultate izbora za 2014 god da uporedimo da ovim pa da se vodi ko za koga tadi

ODGOVORITE
Name

Ninza Dobojliju

04.11.2018 09:56

Dobojlija daj nam rezultate izbora za 2014 god da uporedimo da ovim pa da se vodi ko za koga tadi

ODGOVORITE
Name

FW

04.11.2018 10:14

Lova je samo bitna

ODGOVORITE
Name

Mitar M.

04.11.2018 10:44

Nisu oni Dobojlije, nego seljaci iz okolnih sela.... Nije grada ni vidilo prije '92...

ODGOVORITE
Name

Mitar M.

04.11.2018 10:48

Nisu oni Dobojlije, nego seljaci iz okolnih sela.... Nije grada ni vidilo prije '92...

ODGOVORITE
Name

Derventa

04.11.2018 10:50

Gospoda Petrovic i Jerinic su ocigledno imali DIL sa crvenom sektom,to je jasno i pticama na grani! Problem je sto su sa opozicionom pricom ostvarili rezultat i na kraju IZDALI svoje glasace! Zasto nisu rekli da hoce da vladaju sa SNSD-om prije izbora a ne ovako podlo i kukavicki?! SDS ne bi imao nista od toga da ude u vlast sa SNSD-om pogledajte sta rudonja radi DNS-u i Marku Pavicu! Gospoda Petrovic i Jerinic su postali Dodikova alatka za razbijanje SDS-a i nista vise od toga! Gore navedeni dvojac je pokazao da nema nikakvu vjeru,ideologiju ili osjecaj nacionalne pripadnosti! Njihov jedini cilj je moc,uticaj i ogroman novac koji im je ponudio rudonja za ovu izdaju! SNSD-e je zlocinacka organizacija!

ODGOVORITE
Name

Derventa

04.11.2018 11:06

Petar Bozovic o izdajnicima,prodanim dusama https://www.youtube.com/watch?v=XQzP6-tvk2w

ODGOVORITE
Name

444

04.11.2018 11:24

Davno je Vukan rekao ko nije trebao biti nosilac liste i najbolji je poznavalac prilika a zakon legalizuje prelaske i prevaru nakon izbora.

ODGOVORITE
Name

Bakica

04.11.2018 11:30

Bravo momci i ja sam se sama povukla kada sam svatila kuda ide ova stranka pravo u nestanak kada me je Borenovic pitao u kuci Krsmanovica kakve su nam sanse ja sam rekla vi sigurno gubite i tako i jeste a sada ce nestati cijela stranka

ODGOVORITE
Name

Sale

04.11.2018 15:21

E moj Jeriniću, ti si mlad momak ako hoćeš da se baviš politikom na duži period moraš drugačije da misliš, pusti ti ove što su uskoro penzioneri, oni su završili političku karijeru, a mišljenja sam da je i tvoja ovim tvojim potezom gotova.

ODGOVORITE
Name

Boba

04.11.2018 17:19

Vukota očisti stranku od lažnih patriota!

ODGOVORITE
Name

Banja Luka

05.11.2018 18:11

Vratiti hitno Ognjena Tadica na celo SDS-a. On moze jedini ujediniti stranku i vratiti Banjalucane u SDS.

ODGOVORITE
Name

Kum

05.11.2018 19:38

Najbolji nacin da unistis neprijatelja je da ga dobijes kao prijatelja.

ODGOVORITE
Name

КСС

05.11.2018 21:48

Нејасно ми је шта се чека у СДСу,како Бакир елегантно рјешава проблем папака,још морају вратити мандате.

Name

Jel bivsi il je sadasnji

05.11.2018 20:58

Taj bivsi clan Statutarne komisije je vjerovatno neki akademik pravnih nauka cim tako dobro zna kako to ide.

ODGOVORITE
Name

OSTOJA

05.11.2018 22:35

IZDAJNICI NIKAD NISU BILI SRETNI I PRAVE SVOJIM POTOMCIMA ZLU SREĆU ZASIGURNO! Debilno,zar ne?

ODGOVORITE
Name

Izdajice

06.11.2018 12:38

Da li seponekad sjetite ko vam ubi Garica. Od zelje za pohlepom: zaboraviste ga. Zalosno.Takav vam je odnosi prema srpskom narodu. Jerinicu, zasto osramoti bogoslovski objekat u kome su te pokusali besplatno necem vrijednom nauciti. Ocito, to si zavrsio jer jebilo besplatnoi to si zavrsio ne zato sto si u to vjerovao,vec zato sto si vjerovao da ces radeciposlije zgrtati velike pare. Nevjero,radis protivsvoje djece i njihovih naslednika.Kada im senesto ruzno dogodi,preispitajsvoje grijehove.

ODGOVORITE
Name

savo sigin

06.11.2018 13:49

Raspala se ljubav kao stara Jugoslavija.haha.sledece izbore mozete dobiti jedino u selima oko Bjeljine.brzo ce te prebrojati glasacke listice pa ce te vec u 8 znati rezultate.

ODGOVORITE