Одбјегла млада и несуђени муж...

Израз “телевиса пресента” на почетку и крају сваке мексичке или шпанске сапунице које су некад биле изузетно популарне на овим просторима и данас је омиљен након што се нека сапуница почне остваривати у реалном животу.

Босна и Херцеговина 03.11.2018 | 19:27
Одбјегла млада и несуђени муж...
“Телевиса пресента”

Тај израз користи се и у најновијој причи из Градачца када је дан љубави и весеља закључен браком, а већ око поноћи свађом и одласком младе с властитог вјенчања те дан касније ангажовањем адвоката, захтјевом за развод, тужбама за клевету…, пише Вечерњи.ба.

Сапуницу су двоје младих наставили на Фејсбуку па је Елда објавила пјесму србијанске фолк пјевачице Катарине Грујић чији “срцепарајући” стихови гласе:

“Шта ли сам на теби то видјела?

Једно ђубре обично све до звијезда дизала,

па сада жмурим са другима ја

јер не могу да вјерујем више својим очима.”

Пјесма такође поручује да изабраник није био занимљив, лијеп, хладан и недодирљив, али “у ситне се сате крупне грешке направе”, а из тих “очито крупних грешака”, на које алудира ова млада жена из Оџака, родиће се дијете. 

За разлику од Елде, која је кроз стихове описала своје стање, а затим и одмах угасила свој Фејсбук профил након што су почеле увреде на њен рачун, њен бивши изабраник Един из Градачца охрабривао се цитатима:

“Не погињи главу никад.

Најтеже борбе Бог даје својим

најиздржљивијим борцима – поручио је Един сам себи.

Такође, нетом након развода промијенио је и фотографију профила на овој друштвеној мрежи, тако да овог пута позира сам без жене којој се прије неколико дана заклео на љубав до краја живота, а онда је све завршило.

Било како било, јасно је да ће ова прича имати још покоји наставак с обзиром на то да креће бракоразводна парница, али и тужба за клевету коју је жена најавила једнодневном мужу.

У западној Херцеговини ових дана анализира се износ с обзиром на писања појединих медија да је било око 400 сватова у салону “Орхидеја”. У најгорем случају, да су сви давали минималних 100 КМ као дар, било би прикупљено 40 хиљада КМ, а кад се узме у обзир породица, кумови и блиски пријатељи, долази се до пуно већег износа.

Извор: Вечерњи.ба

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

ОПАААА

03.11.2018 18:48

МА ВУЦАРЕ КО ВУЦАРЕ ЊИМА ЈЕ МАЛО ЈЕДАН ПА ТРЗЕ ВИСЕ МУСКАРАЦА АЛ ИХ ПОСЛЕ КОСТА ТО

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ста Вам Је,

03.11.2018 21:33

Калибар је вазан.

Name

Ас

03.11.2018 19:14

Паре покваре народ а поготов љубав за интерес.На вријеме пукло јер нема дјеце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ретуш

03.11.2018 21:10

Прије неки дан је писало да је званица тј свтова било 300. Поновним бројањем је дошло до 400. Па добро нека буде 400. Рачуница је претјерано лоша јер ако је дошао брачни пар са двоје дјеце, упитно је да ли су сви дали по 100 марака. Било би то 400, зар није мало претјерано. Спомињу се још неки пријатељи, кумови и остали, па зар нису ушли у укупно бројање сватова. Према томе на тацну је могло доћи 20 - 25000 максимално.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре ретуш

03.11.2018 21:42

Другари дају 50 КМ. Тако исто даљи рођаци. Најближа родбина и са четири члана до 500 КМ највише. Није наш обичан човјек богат тако као што Херцеговина изводи закључак.

Name

код Шамца

04.11.2018 05:45

Ја нисам био ни на каквој свадби 14 година. И те свадбе, сватови и младенци нису какви...

ОДГОВОРИТЕ
Name

СМИЈЕСНО

05.11.2018 07:47

СЈЕТИО САМ СЕ И ЈЕДНЕ СЛИЦНЕ СИТУАЦИЈЕ, ГДЈЕ СУ МЛАДИНИ РОДИТЕЉИ ТРАЗИЛИ ДИО НОВЦА ДА ОНИ ОДЛУЦУЈУ СТА ЦЕ СА ТИМ-ПОСТО СУ ОНИ КАКО КАЗУ ТАЈ НОВАЦ ЗАДУЗИЛИ. И ДАН ДАНАС СЕ НЕ ВИДЈАЈУ СА ЗЕТОВИМ РОДИТЕЉИМА. мало сте људи застранили.

ОДГОВОРИТЕ