Вријеме је за Салета - прво ВК Партизан! А, сљедећи је...

Прослављени фудбалер и легендарни капитен Партизана добио место у Управном одбору Ватерполо клуба Партизан. "Дошао сам да помогнем", рекао Саша Илић.

Остали спортови 04.11.2018 | 21:30
Вријеме је за Салета - прво ВК Партизан! А, сљедећи је...
Најзанимљивија вест са последње Редовне изборне Скупштине ВК Партизан је та да је нови члан Управног одбора прослављени и са 40 година још увек актуелни фудбалер Партизана – Саша Илић!

На одржаној Скупштини изабрани су кандидати за органе Клуба који ће обављати функције у наредном четворогодишњем мандату. За председника Скупштине ВК Партизан, једногласно је изабран Зоран Аврамовић, док је први човек УО ВК Партизан и даље Александар Шоштар.

Саша Илић је по завршетку Скупштине објаснио одакле он у ватерполу.

"Моја пријатељица ме је питала да ли бих ушао у УО уколико могу да помогнем. Нисам се двоумио, јер сам партизановац, а најбитнија ствар је да колико толико вратимо клуб тамо где заслужује", рекао је Илић.. објаснио је свој потез Саша Илић.

Шоштар је подсетио да ВК партизан последњих година проживљава најтеже дане у својој историји.

"Што се тиче спортских резултата и даље смо, и поред великог одлива играча, веома успешни, нарочито на домаћој сцени. Познато је и да пред надлежним органима водимо борбу за базен. Али и поред силних проблема и даље функционишемо", навео је Александар Шоштар.

Саша Илић је прихватио једну, а врло брзо би могао да добије и другу функцију и то за коју је уско везан. Све гласније су приче око одласка Ивице Илиева са места спортског директора ФК Партизана, а према неким најавама до тога би могло да дође већ почетком наредне недеље. Многи управо Илића виде као његовог наследника…

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар