Vrijeme je za Saleta - prvo VK Partizan! A, sljedeći je...

Proslavljeni fudbaler i legendarni kapiten Partizana dobio mesto u Upravnom odboru Vaterpolo kluba Partizan. "Došao sam da pomognem", rekao Saša Ilić.

Ostali sportovi 04.11.2018 | 21:30
Vrijeme je za Saleta - prvo VK Partizan! A, sljedeći je...
Najzanimljivija vest sa poslednje Redovne izborne Skupštine VK Partizan je ta da je novi član Upravnog odbora proslavljeni i sa 40 godina još uvek aktuelni fudbaler Partizana – Saša Ilić!

Na održanoj Skupštini izabrani su kandidati za organe Kluba koji će obavljati funkcije u narednom četvorogodišnjem mandatu. Za predsednika Skupštine VK Partizan, jednoglasno je izabran Zoran Avramović, dok je prvi čovek UO VK Partizan i dalje Aleksandar Šoštar.

Saša Ilić je po završetku Skupštine objasnio odakle on u vaterpolu.

"Moja prijateljica me je pitala da li bih ušao u UO ukoliko mogu da pomognem. Nisam se dvoumio, jer sam partizanovac, a najbitnija stvar je da koliko toliko vratimo klub tamo gde zaslužuje", rekao je Ilić.. objasnio je svoj potez Saša Ilić.

Šoštar je podsetio da VK partizan poslednjih godina proživljava najteže dane u svojoj istoriji.

"Što se tiče sportskih rezultata i dalje smo, i pored velikog odliva igrača, veoma uspešni, naročito na domaćoj sceni. Poznato je i da pred nadležnim organima vodimo borbu za bazen. Ali i pored silnih problema i dalje funkcionišemo", naveo je Aleksandar Šoštar.

Saša Ilić je prihvatio jednu, a vrlo brzo bi mogao da dobije i drugu funkciju i to za koju je usko vezan. Sve glasnije su priče oko odlaska Ivice Ilieva sa mesta sportskog direktora FK Partizana, a prema nekim najavama do toga bi moglo da dođe već početkom naredne nedelje. Mnogi upravo Ilića vide kao njegovog naslednika…

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar