Јака експлозија у Пријепољу

Када су две бомбе бачене на возила пријепољског привредника, породица Мушовић је најпре помислила да је земљотрес, да би потом узели децу у наручје и побегли на спољни излаз.

Србија 03.11.2018 | 12:52
Јака експлозија у Пријепољу
У двориште Аднана Мушовића, предузетника из Пријепоља, јутрос су бачене две експлозивне направе које су уништиле два аутомобила, а пожар који је затим букнуо оштетио је његову и још једну кућу у комшилуку.

Повређених у бомбашком нападу које је је Пријепоље дигло на ноге није било, а полиција трага за починиоцима.

Јутрос око пола пет бомбе су одјекнуле једна за другом у размаку од неколико секунди. Према првим резултатима истраге, једна је бачена на Мушовићев "мерцедес", а друга на "пежо" који су се налазили на натркивеном паркингу у његовом дворишту.

Експлозија је изазвала пожар који је захватио његову кућу, а затим се проширио на кућу првог комшије.

Према ономе што је Мушовић јутрос испричао познаницима, прва експлозија је пробудила његову супругу која је помисила да се ради о земљотресу. Утом се чула и друга детонација.

"Поскакали су из кревета, узели су децу у наручје и излетели напоље кроз споредни улаз. Кућа им је била у пламену, недуго затим су стигли ватрогасци", прича један од комшија ове породице из Улице Пролетерских бригада недалеко од центра Пријепоља.

Аднан Мушовић је власник шпедитерске фирме, а полицији је јутрос испричао да не зна евентуални разлог напада и да није ниоткога добијао претње. Део улице са којег су бачене бомбе покривен је видео камерама са којих снимке тренутно прегледа полиција у Пријепољу.

(Блиц) 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Новац је у питању

03.11.2018 12:34

Нису циста посла.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дадо

04.11.2018 09:28

Да није некоме дао Отказ? Па се тај неко наљутио ,пустите аута,зива глава

ОДГОВОРИТЕ