Jaka eksplozija u Prijepolju

Kada su dve bombe bačene na vozila prijepoljskog privrednika, porodica Mušović je najpre pomislila da je zemljotres, da bi potom uzeli decu u naručje i pobegli na spoljni izlaz.

Srbija 03.11.2018 | 12:52
Jaka eksplozija u Prijepolju
U dvorište Adnana Mušovića, preduzetnika iz Prijepolja, jutros su bačene dve eksplozivne naprave koje su uništile dva automobila, a požar koji je zatim buknuo oštetio je njegovu i još jednu kuću u komšiluku.

Povređenih u bombaškom napadu koje je je Prijepolje diglo na noge nije bilo, a policija traga za počiniocima.

Jutros oko pola pet bombe su odjeknule jedna za drugom u razmaku od nekoliko sekundi. Prema prvim rezultatima istrage, jedna je bačena na Mušovićev "mercedes", a druga na "pežo" koji su se nalazili na natrkivenom parkingu u njegovom dvorištu.

Eksplozija je izazvala požar koji je zahvatio njegovu kuću, a zatim se proširio na kuću prvog komšije.

Prema onome što je Mušović jutros ispričao poznanicima, prva eksplozija je probudila njegovu suprugu koja je pomisila da se radi o zemljotresu. Utom se čula i druga detonacija.

"Poskakali su iz kreveta, uzeli su decu u naručje i izleteli napolje kroz sporedni ulaz. Kuća im je bila u plamenu, nedugo zatim su stigli vatrogasci", priča jedan od komšija ove porodice iz Ulice Proleterskih brigada nedaleko od centra Prijepolja.

Adnan Mušović je vlasnik špediterske firme, a policiji je jutros ispričao da ne zna eventualni razlog napada i da nije niotkoga dobijao pretnje. Deo ulice sa kojeg su bačene bombe pokriven je video kamerama sa kojih snimke trenutno pregleda policija u Prijepolju.

(Blic) 

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Novac je u pitanju

03.11.2018 12:34

Nisu cista posla.

ODGOVORITE
Name

dado

04.11.2018 09:28

Da nije nekome dao Otkaz? Pa se taj neko naljutio ,pustite auta,ziva glava

ODGOVORITE