Откријте шта боја лака говори о вама

Сваки жена има омиљену боју. Волите да мажете нокте, а модерно је да буду што шаренији

Мода и љепота 03.11.2018 | 11:23
Откријте шта боја лака говори о вама
ДРАГЕ даме, ево малог експеримента шта вам боје поручују.

Уколико сте љубитељ тамних, црних лакова за нокте ви сте веома креативни и размишљате изван калупа. Овакве особе имају помало бунтовну нарав, али то су жене и са много самопоуздања. Само одважне и храбре жене могу да понесу ове нијансе лакова и не обраћају пажњу на критике других.

На рафовима парфимерија нашле су се и неонске нијансе лакова, које су постале хит. Особе које користе ову нијансу сматрају се за веома енергичне. Оне су пуне животне снаге и никад им ништа није тешко. Воле да се друже и увек направе одличну атмосферу у друштву.

Нежније и пастелне боје су резервисане за опуштене и романтичне девојке. Бледо ружичасте, кремасте беж, па чак и варијанте нежно жутих или коралних боја помажу да се опустите и уживате у животу. Особе са овим нијанасама на прстима опуштеније су нарави и нису превише гласне па се у њиховом друштву осећате пријатно.
За веома импулсивне се сматрају девојке које воле наранџасте нијансе лакова за нокте. Ове особе су одважне и пуне стрпљења. Увек су спремне за акцију и углавном саме решавају своје проблеме.

Даме са бојама црвеног вина на својим ноктима углавном се сматрају за секси особе. Оне воле да заводе и веома су сензуалне и неодољиве. Оне као и боја на њиховим ноктима опијају мушки пол и у томе су веште.

Бела боја описује особу која одише младошћу. Без обзира да ли је у питању лак на целом нокту или класични френч на врху нокта, ове особе су елеганте и увек у тренду.

Комбинација неутралних и јарких боја на вашим ноктима вас описује као веома веселу особу. Оне знају када је време за озбиљне ствари, али умеју и да се опусте када за то имају прилику.

Новости
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар